OffertförfrÄgan

ANLITA BYGG & BADRUMSPARTNER FÖR  TILLBYGGNAD/UTBYGGNAD AV DITT HUS

Det Àr mÄnga familjer i Sverige som vÀljer att sÀlja sitt hus pÄ grund av att man har för dÄligt med plats. Det Àr naturligt att ett sÄdant behov kan uppstÄ, exempelvis om familjen vÀntar tillökning. Bygg & Badrumspartners erfarenhet Àr dock att det i de flesta fall finns goda möjligheter att skapa mer utrymme i sitt hus genom en tillbyggnad. Det finns goda förutsÀttningar att genom en tillbyggnad skapa ett nytt rum i huset till en förhÄllandevis lÄg kostnad. VÄra hantverkare har hjÀlpt mÄnga familjer att bygga ut och vi trÀffar dig gÀrna över en kopp kaffe för att se vilka möjligheter det finns för dig att bygga ut. Bygg & Badrumspartner har god kÀnnedom om reglerna för tillbyggnad och vi ger dig rÄd och anvisningar om i vilka fall du behöver ansöka om bygglov och i vilka fall du inte behöver det. Kontakta oss sÄ gÄr vi igenom om hur vi arbetar med utbyggnader pÄ exempelvis hus sÄsom tillbyggnader av takanslutningar.


VI SKAPAR NYA YTOR I DITT HUS VIA EXEMPELVIS TILLBYGGNADER AV TAKANSLUTNING

Bygg & Badrumspartner har hjĂ€lpt mĂ„nga privatpersoner med tillbyggnad av hus. Det finns flera sĂ€tt att skapa fler ytor i ditt hem. Ett sĂ€tt att bygga ut ett hus pĂ„ Ă€r att förlĂ€nga husets kropp, det Ă€r ett bra sĂ€tt att skapa nya rum pĂ„ ett symmetriskt sĂ€tt och till en försvarbar kostnad. Det rĂ€cker med att förlĂ€nga huset med nĂ„gra meter för att du ska kunna skapa flera nya rum. Vi kan Ă€ven hjĂ€lpa dig att bygga ut huset pĂ„ höjden, det vill sĂ€ga genom att lĂ€gga till en vĂ„ning. Det Ă€r en bra metod, sĂ€rskilt om du har en liten tomt. Vi erbjuder en helhetslösning kring utbyggnad. Ordet helhetslösning kan lĂ„ta som ett slitet uttryck – men vi menar vad vi sĂ€ger. Bygg & Badrumspartner tar hand om din tillbyggnad frĂ„n projekteringsstadiet till slutfört arbete, vi köper in nödvĂ€ndigt material och hjĂ€lper dig med kringarbeten sĂ„som hus utbyggnad alternativt installation av en takanslutning. Du kan Ă€ven köpa en takanslutning via nĂ„gon av vĂ„ra samarbetspartners till en rimlig kostnad. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frĂ„gor om takanslutning alternativt utbyggnad av hus.


Kontakta din hantverkare


BYGG & BADRUMSPARTNER HJÄLPER DIG ATT BYGGA ETT SNYGGT OCH FUNKTIONELLT GARAGE

Det Àr mÄnga husÀgare som vill ha hjÀlp med utbyggnad av ett garage eller helt enkelt bygga ett garage frÄn grunden. I ett garage Àr bilen skyddad mot regn, snö och slask och dessutom minskar risken för stöld avsevÀrt. Bygg & Badrumspartner hjÀlper privatpersoner med att bygga ett garage. Vi har god erfarenhet av att bygga sÄvÀl smÄ som stora garage och bygger garaget utifrÄn de önskemÄl som kunden har. Vi kan Àven hjÀlpa till att bygga ett elektriskt garage som kan öppnas och stÀngas genom en fjÀrrkontroll eller genom en app i din mobiltelefon.

GÄr du i tankarna att bygga ut? Vi hjÀlper dig gÀrna med allt frÄn planering till fÀrdigstÀlld byggnation. Vi anlitar de bÀsta arkitekter & konstruktörer som hjÀlper dig sÄvÀl med ritningar som med bygglovshandlingar.

Bygg & Badrumspartner Àr ett familjeföretag med lÄng erfarenhet av att arbeta med tillbyggnad samt utbyggnader av hus. VÄra skickliga hantverkare Ätar sig bÄde större och mindre uppdrag nÀr det gÀller att bygga ut, det kan handla om allt frÄn att bygga ett garage till att bygga en takanslutning. Vi arbetar alltid efter fast pris och strÀvar efter att göra sÄ mycket som möjligt till sÄ lÄg kostnad som möjligt.


Är ni trĂ„ngbodda? Skall ni fĂ„ tillökning? Eller vill ni bara bygga om? DĂ„ har du kommit rĂ€tt. VĂ„ra arkitekter och konstruktörer Ă€r de allra bĂ€sta och vi har lĂ„ng och gedigen erfarenhet.

En tillbyggnad kan ge ett Àlskat hus nytt liv och som gör att ni kan bo kvar i mÄnga Är till. Allt handlar om att hitta möjligheterna. Har du egna idéer eller behöver du hjÀlp med att hitta lösningar?

Vi hjÀlper dig gÀrna med bÄde inspiration och byggnation. Allt frÄn ett nytt sovrum, bursprÄk eller uterum till poolrum, badrum och balkong. Eller Àr det kanske dags att bygga Attefallshus till tonÄringen?

Kom igen, sÀtt igÄng med planeringen idag! Och kom ihÄg; vi hjÀlper dig, hela vÀgen frÄn planering till slutförande.


KOLLA IN VAD DU BEHÖVER HA KOLL PÅ

Kontakta oss för en kostnadsfri offert och ett förutsÀttningslöst möte. Du nÄr oss pÄ 08-400 263 00 eller genom att skicka ett meddelande hÀr.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahÄlla produkter och tjÀnster Ät dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av vÄra produkter och tjÀnster, för att anpassa din upplevelse av vÄr webbplats samt för att förbÀttra vÄra produkter och tjÀnster.

NÀr som helst har du rÀtt att fÄ tillgÄng till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invÀnda mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rÀttigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@bobpartner.se.

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gÀllande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lÀmnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkÀnnande.

JAG FÖRSTÅR