Tillbyggnad

Är ni trångbodda? Skall ni få tillökning? Behöver ni mer utrymme, eller vill ni bara bygga om? Då har ni kommit rätt. Vi på Bygg & BadrumsPartner hjälper er med tänket och med all planering och byggnation. Det här är vi riktigt bra på. Våra arkitekter och konstruktörer  är de allra bästa och tillsammans har vi en lång och gedigen erfarenhet kring tillbyggnader.

Tillbyggnader ger huset ett nytt liv och skapar nya möjligheter. Istället för att flytta från huset ni tycker så mycket om så tänk till och rita på möjliga lösningar. Det kan vara allt från ett nytt sovrum till burspråk, uterum, poolrum, badrum eller kanske en till och med en balkong? Kanske funderar ni på att bygga en komplementbyggnad ett så kallat Attefallshus till tonåringen?

Fundera inte – sätt igång med planeringen idag! Du ökar värdet på bostaden och det är en viktig investering i din framtid!

Välj Bygg och Badrumspartner om du söker: 

 • en pålitlig och lösningsorienterad entreprenör
 • en hantverkare som återkopplar under hela byggnationen
 • en entreprenör som sätter kunden i centrum
 • den bästa, tryggaste och mest prisvärda entreprenören

En bra anledning till att välja BoB Partner:

Vet ni vad som skiljer oss från andra byggfirmor? Vi går ”all in”. Hos oss får ni alltid det lilla extra. Det som våra konkurrenter lovar men inte håller, det får ni hos oss. Vi levererar. Vi står till förfogande med service och kunskap hela vägen. Det är det vi kallar för Trygg renovering.

Trygg renovering

 • Fast pris
 • Alla behörigheter
 • Fast tidsplan
 • Dedikerad projektledare
 • 2 års garanti
 • 10 års ansvarstid
 • Kostnadsfri offert
 • Skriftligt avtal med Hantverkarformulär 14
 • Maximalt ROT-avdrag
 • Enbart betalning efter utförda moment

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert och ett förutsättningslöst möte redan idag! Vi ser med glädje fram emot ditt samtal!  Du når oss på 08-400 263 00. 

Bygg & BadrumsPartner

Behörigheter, certifikat och försäkringar

Våra hantverkare har  givetvis alla behörigheter och certifikat –  Byggkeramikrådet, Plattsättningsentreprenörers Riksförbund, Elsäkerhetsverket, Säkervatten samt ansvarsförsäkring hos IF. Med detta kan ni känna er trygga med att er renovering utförs helt enligt alla gällande branschregler.

https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/behörigt_våtrum.jpg
https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/Per.jpg
https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/Elsäkerhetsverket.jpg
https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/säkert_vatten.jpg
https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/IF_försäkring.jpg

Vi som hjälper dig

Vi på Bygg & BadrumsPartner har en gedigen erfarenhet inom byggbranschen och har efter flera år lärt oss hur ett bygg projekt skall skötas – hela vägen. Att genomföra byggprojekt från idé till verkligen tillsammans med er som kund är det roligaste vi vet, och vi är bra på det vi gör. Kontakta gärna oss om ni har några frågor eller behöver hjälp med er byggnation. Vi är byggföretaget som faktiskt sätter kunden i fokus och är med er hela vägen! Ska du renovera ditt badrum – läs mer här.

Hubert Peksyk, Projektledare

Lukasz Stepien, Tekniker

Slawomir Kluska, Tekniker

Pawel Bielecki, Tekniker

HUR GÅR DET TILL NÄR DU ANLITAR OSS?

Frågorna är ofta många när man ska anlita en byggfirma till en renovering. I den här filmen berättar var kollega Eddie om alla stegen som ni behöver ha koll på!

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@bobpartner.se.

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR