Offertförfrågan

Tillbyggnad

√Ąr ni tr√•ngbodda? Skall ni f√• till√∂kning? Eller vill ni bara bygga om? D√• har du kommit r√§tt. V√•ra arkitekter och konstrukt√∂rer √§r de allra b√§sta och vi har l√•ng och gedigen erfarenhet.

En tillbyggnad kan ge ett älskat hus nytt liv och som gör att ni kan bo kvar i många år till. Allt handlar om att hitta möjligheterna. Har du egna idéer eller behöver du hjälp med att hitta lösningar?

Vi hjälper dig gärna med både inspiration och byggnation. Allt från ett nytt sovrum, burspråk eller uterum till poolrum, badrum och balkong. Eller är det kanske dags att bygga Attefallshus till tonåringen?

Kom igen, sätt igång med planeringen idag! Och kom ihåg; vi hjälper dig, hela vägen från planering till slutförande.


KOLLA IN VAD DU BEH√ĖVER HA KOLL P√Ö

Kontakta oss för en kostnadsfri offert och ett förutsättningslöst möte. Du når oss på 08-400 263 00 eller genom att skicka ett meddelande här.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@bobpartner.se.

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG F√ĖRST√ÖR