Offertförfrågan

ANLITA BOB FÖR  TILLBYGGNAD/UTBYGGNAD AV DITT HUS

Det är många familjer i Sverige som väljer att sälja sitt hus på grund av att man har för dåligt med plats. Det är naturligt att ett sådant behov kan uppstå, exempelvis om familjen väntar tillökning. BOBS erfarenhet är dock att det i de flesta fall finns goda möjligheter att skapa mer utrymme i sitt hus genom en tillbyggnad. Det finns goda förutsättningar att genom en tillbyggnad skapa ett nytt rum i huset till en förhållandevis låg kostnad. Våra hantverkare har hjälpt många familjer att bygga ut och vi träffar dig gärna över en kopp kaffe för att se vilka möjligheter det finns för dig att bygga ut. BOB har god kännedom om reglerna för tillbyggnad och vi ger dig råd och anvisningar om i vilka fall du behöver ansöka om bygglov och i vilka fall du inte behöver det. Kontakta oss så går vi igenom om hur vi arbetar med utbyggnader på exempelvis hus såsom tillbyggnader av takanslutningar.


VI SKAPAR NYA YTOR I DITT HUS VIA EXEMPELVIS TILLBYGGNADER AV TAKANSLUTNING

BOB har hjälpt många privatpersoner med tillbyggnad av hus. Det finns flera sätt att skapa fler ytor i ditt hem. Ett sätt att bygga ut ett hus på är att förlänga husets kropp, det är ett bra sätt att skapa nya rum på ett symmetriskt sätt och till en försvarbar kostnad. Det räcker med att förlänga huset med några meter för att du ska kunna skapa flera nya rum. Vi kan även hjälpa dig att bygga ut huset på höjden, det vill säga genom att lägga till en våning. Det är en bra metod, särskilt om du har en liten tomt. Vi erbjuder en helhetslösning kring utbyggnad. Ordet helhetslösning kan låta som ett slitet uttryck – men vi menar vad vi säger. BOB tar hand om din tillbyggnad från projekteringsstadiet till slutfört arbete, vi köper in nödvändigt material och hjälper dig med kringarbeten såsom hus utbyggnad alternativt installation av en takanslutning. Du kan även köpa en takanslutning via någon av våra samarbetspartners till en rimlig kostnad. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor om takanslutning alternativt utbyggnad av hus.


Kontakta din hantverkare


BOB HJÄLPER DIG ATT BYGGA ETT SNYGGT OCH FUNKTIONELLT GARAGE

Det är många husägare som vill ha hjälp med utbyggnad av ett garage eller helt enkelt bygga ett garage från grunden. I ett garage är bilen skyddad mot regn, snö och slask och dessutom minskar risken för stöld avsevärt. BOB hjälper privatpersoner med att bygga ett garage. Vi har god erfarenhet av att bygga såväl små som stora garage och bygger garaget utifrån de önskemål som kunden har. Vi kan även hjälpa till att bygga ett elektriskt garage som kan öppnas och stängas genom en fjärrkontroll eller genom en app i din mobiltelefon.

Går du i tankarna att bygga ut? Vi hjälper dig gärna med allt från planering till färdigställd byggnation. Vi anlitar de bästa arkitekter & konstruktörer som hjälper dig såväl med ritningar som med bygglovshandlingar.

BOB är ett familjeföretag med lång erfarenhet av att arbeta med tillbyggnad samt utbyggnader av hus. Våra skickliga hantverkare åtar sig både större och mindre uppdrag när det gäller att bygga ut, det kan handla om allt från att bygga ett garage till att bygga en takanslutning. Vi arbetar alltid efter fast pris och strävar efter att göra så mycket som möjligt till så låg kostnad som möjligt.


Är ni trångbodda? Skall ni få tillökning? Eller vill ni bara bygga om? Då har du kommit rätt. Våra arkitekter och konstruktörer är de allra bästa och vi har lång och gedigen erfarenhet.

En tillbyggnad kan ge ett älskat hus nytt liv och som gör att ni kan bo kvar i många år till. Allt handlar om att hitta möjligheterna. Har du egna idéer eller behöver du hjälp med att hitta lösningar?

Vi hjälper dig gärna med både inspiration och byggnation. Allt från ett nytt sovrum, burspråk eller uterum till poolrum, badrum och balkong. Eller är det kanske dags att bygga Attefallshus till tonåringen?

Kom igen, sätt igång med planeringen idag! Och kom ihåg; vi hjälper dig, hela vägen från planering till slutförande.


KOLLA IN VAD DU BEHÖVER HA KOLL PÅ

Kontakta oss för en kostnadsfri offert och ett förutsättningslöst möte. Du når oss på 08-400 263 00 eller genom att skicka ett meddelande här.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@bobpartner.se.

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR