Totalentreprenad i Stockholm

Vi utför totalentreprenad i Stockholm med högsta kvalitet som ledstjärna. Oavsett om det gäller en badrumsrenovering, köksrenovering, tillbyggnad eller en totalrenovering så är Bygg & BadrumsPartner totalentreprenören för er! Vi är byggfirman med det lilla extra som hjälper er att gå från idé till verklighet och skapar ert drömhem!

Badkar

Badrumsrenovering

Är det dags att renovera badrummet?
Vi renoverar ett stort antal badrum och tvättstugor i Stockholm varje år.
När ni låter oss utför en badrumsrenovering åt er får ni alltid ett fast pris, en fast tidplan och en kontaktperson som är med er hela vägen från start till slut.

Läs mer
Köksrenovering

Köksrenovering

Är det dags att renovera köket? Från skiss till färdigt kök, vi hjälper dig hela vägen! Vi lämnar alltid 2 års garanti, 10 års ansvarstid, fast pris och tidsplan på din köksrenovering. Vi på Bygg & Badrumspartner hjälper er att förverkliga ert drömkök.

Läs mer
Planering av renovering

Tillbyggnad

Går du i tankarna att bygga ut? Vi hjälper dig gärna med allt från planering till färdigställd byggnation. Vi har mycket goda kontakter med arkitekter & konstruktörer som hjälper dig med dina ritningar och bygglovshandlingar.

Läs mer
Vind under en totalrenovering

Totalrenovering

Behöver du totalrenovera bostaden? Vi på Bygg & BadrumsPartner är specialiserade på totalrenoveringar och hjälper mer än gärna till med helhetslösningar.

Läs mer
Bygg & BadrumsPartner

Behörigheter, certifikat och försäkringar

Våra hantverkare har  givetvis alla behörigheter och certifikat –  Byggkeramikrådet, Plattsättningsentreprenörers Riksförbund, Elsäkerhetsverket samt ansvarsförsäkring hos IF. Med detta kan ni känna er trygga med att er renovering utförs helt enligt alla gällande branschregler.

https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/behörigt_våtrum.jpg
https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/Per.jpg
https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/Elsäkerhetsverket.jpg
https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/IF_försäkring.jpg

Vi som hjälper dig

Vi på Bygg & BadrumsPartner har en gedigen erfarenhet inom byggbranschen och har efter flera år lärt oss hur ett bygg projekt skall skötas – hela vägen. Att genomföra byggprojekt från idé till verkligen tillsammans med er som kund är det roligaste vi vet, och vi är bra på det vi gör. Kontakta gärna oss om ni har några frågor eller behöver hjälp med er byggnation. Vi är byggföretaget som faktiskt sätter kunden i fokus och är med Er hela vägen! Ska du renovera ditt badrum – läs mer här.

Projektledare - Ken

Ken Lindekrantz, Kundansvarig

I 10 år har Ken utfört över 400 badrumsrenoveringar och tillbyggnader med goda resultat och många nöjda kunder. Ken är en helt fantastisk projektledare och många kunder återkommer efter avslutat projekt med nya byggprojekt - det bästa betyg man kan få!

Projektledare - Carl

Carl Rofors, Kundansvarig

Carl har med sina 6 år i byggbranschen arbetat som projektledare för flera olika typer av renoveringar med ledorden kvalitét, kundfokus och stort engagemang. Kontakta Carl redan idag om du vill få hjälp eller råd med din framtida ombyggnation.