Om oss

Badrumsrenovering Stockholm

Lyxigt badrum med beiga väggar, ett stort vitt avlångt handfat med kantiga hörn samt en stor spegel med inbyggd belysning

Om BOB Våtrumsrenovering

Vi är en badrumsfirma med en tydlig inriktning på våtrumsrenoveringar och har sedan 2014 hjälpt många kunder att få ett nytt och fräscht badrum. Hos oss står kvalitet och säkerhet i fokus, och därför är det en självklarhet att vi enbart utför våtrumsrenoveringar. Vi är specialister på området och arbetar med noggrannhet och precision för att uppnå ett slutresultat som både vi och kunden kan vara stolta över. Vi förstår att en badrumsrenovering kan vara en stor investering och därför är det viktigt för oss att du som kund känner dig trygg och väl omhändertagen under hela processen. Vår ambition är att erbjuda en smidig och stressfri renovering utan krångel. Därför har vi en engagerad projektledare som ser till att allt går enligt plan och att du som kund är nöjd med arbetet. Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert och låt oss hjälpa dig att förverkliga dina drömmar om ett nytt badrum!

Skicka in din förfrågan till oss idag!

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du våran privacy policy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.

Vi skapar badrum

Pålitliga

Vi strävar efter att vara ett pålitligt val för kunderna, med en lång historia av att leverera projekten i tid och inom budgetramarna, och med en dedikerad och kompetent personal.

Behöriga hantverkare

Vårt team av specialister är kompetenta och kapabla att maximera resultaten och leverera projekten med högsta kvalitet.

Genomskinliga priser

Med BOB Våtrumsrenovering AB kan du vara säker på att projektet kommer att levereras precis i tid och inom budgetramarna, utan oväntade kostnader eller förseningar.

Tiden är viktig för oss

Att renoveringen blir klar på avtalad tid är extremt viktigt för oss. För att ni som kund skall kunna planera er vardag utifrån renoveringen.

Få ditt drömbadrum

Vi hjälper dig med din badrumsrenovering!