Renovera tvättstuga

Lyxigt badrum med vitt fyrkantigt stort handfat, lyxig belysning, beiga väggar och detaljer av trä

Vi hjälper dig med din tvättstugerenovering i Stockholm

Välkommen till BOB Våtrumsrenovering, din pålitliga partner för badrums- och tvättstugerenoveringar. Hos oss förvandlas ditt utrymme till en funktionell och stilfull plats, där varje detalj är noggrant planerad och utförd av våra erfarna experter. Med fokus på kvalitet, hållbarhet och användarvänlighet strävar vi efter att skapa tvättstugor som inte bara uppfyller dina praktiska behov utan också förhöjer din boendemiljö.

Vårt dedikerade team av yrkesmän har lång erfarenhet av att renovera tvättstugor och är specialiserade på att skapa skräddarsydda lösningar för varje projekt. Oavsett om du söker en modern uppdatering eller behöver lösa specifika utmaningar i din befintliga tvättstuga, är vi här för att hjälpa dig genom hela processen.

Vi renoverar din tvättstuga med engagemang och respekt för dig och ditt hem!

Renovera tvättstuga
Tvättstuga med inbyggd tvättmaskin och torktumlare samt ett grått skåp ovanför, kakel av ljusgrå granit på väggarn och mönstrat klinker med stjärnor på golvet
Badrumsvägg med vitt kakel och kakel i sten

För att göra renovering av din tvättstuga så enkel och smidig som möjligt erbjuder vi möjligheten att köpa kakel, klinker och inredning direkt genom oss till förmånliga priser. Genom att skicka in en offertförfrågan kommer en av våra dedikerade kundansvariga att ta kontakt med dig. Vi erbjuder även kostnadsfria och förutsättningslösa hembesök inom Stockholmsområdet för att inspektera och diskutera din tvättstugerenovering.

Skicka in din förfrågan till oss idag!

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du våran privacy policy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.

Smart planerade tvättstugor

Idag betraktar vi möjligheten att tvätta våra kläder hemma som nästintill självklar, och trots att gemensamma tvättstugor fortfarande finns i många flerfamiljshus, ser vi allt oftare installationen av egna tvättmaskiner i badrummen.

Att planera sin tvättstuga på ett smart sätt är av avgörande betydelse för att skapa ett funktionellt och effektivt utrymme. Genom att noggrant överväga behoven och användningsmönstren kan man optimera förvaring, arbetsytor och placering av tvättutrustning. En genomtänkt plan möjliggör smidigare och mer organiserade tvättprocesser, sparad tid och energi samt att det skapar en trivsam miljö. Investeringen i en smart planerad tvättstuga betalar sig i det långa loppet genom ökad bekvämlighet och effektivitet i det dagliga livet. 

I samband med renoveringar av tvättstugor strävar vi främst efter att skapa smart planerade utrymmen med optimal förvaring och funktion. Samtidigt lägger vi stor vikt vid estetiken och önskar att dessa utrymmen inte bara ska vara praktiska utan även genomtänkta ur ett visuellt perspektiv. Vi strävar efter att skapa tvättstugor som inte bara är funktionella utan också trivsamma och harmoniska, där varje detalj bidrar till att göra detta utrymme till en naturlig och behaglig del av våra hem.

Se intervju med en av våra nöjda kunder!

Vad andra säger

Badrum med vitt kakel, en kompakt tvättmaskin, en handdukstorkhållare på väggen med värme till handdukarna, en badrumsspegel samt ett vitt handfat

Tänk praktiskt i tvättstugan

Förutsättningarna för att renovera en tvättstuga är olika både när det kommer till budget och tillgänglig yta. Därför är det effektivt att tänka praktiskt när du planerar din nya tvättstuga. Här kommer ett par praktiska tips när du planerar din tvättstuga:

Göm tvättkorgar i skåp – Med tvättkorgen i ett skåp kan du gömma den smutsiga tvätten. Samt du kan på ett effektivare och mer stilrent sätt optimera ytan i rummet.

Upphöjda vitvaror – Genom att placera tvättmaskin och torktumlare på en upphöjd plats underlättar ergonomin. Du slipper böja dig ned och får med andra ord vitvarorna på en mer bekväm höjd.

Planera för upphängning – Många kläder är känsliga för torktumlare, därför är det viktigt i planeringen av tvättstugan att ha plats för att hänga tvätt. Det kan exempelvis placeras i tak och sänkas ned eller placeras i skåp med utdragbara delar.

Bra att tänka på när du planerar din tvättstuga!

Precis som planeringen inför renovering av badrum krävs det noggrannhet när du skall renovera din tvättstuga. Vi har här sammanställt en lista på punkter som är bra att tänka på inför din renovering:

Behov & Önskemål – Utvärdera hur ofta du tvättar, antalet familjemedlemmar och specifika krav som kan påverka tvättstugans design. Se till att planera inför framtiden. Exempelvis eventuella förändringar i familjesituationen.

Funktion & Ergonomi – Planera en logisk och effektiv layout för att underlätta flödet mellan tvättmaskinen, torktumlaren och arbetsytor. Där arbetsytor skall vara lämpliga för vikning, sortering och andra tvättrutiner utan onödig belastning på kroppen.

Arbetsytor & Förvaring – Planera tillräckligt med utrymme för att vika och sortera tvätten. Överväg att inkludera en vik- och strykyta för ökad bekvämlighet. Integrera hyllor, skåp och korgar för att organisera och förvara tvättmedel, rengöringsprodukter och andra tillbehör.

Totalentreprenad för din bekvämlighet

BOB Våtrumsrenovering är det självklara valet när det gäller skräddarsydda lösningar för din tvättstuga. Vi erbjuder också möjligheten till totalentreprenad för att göra renoveringsprocessen så smidig och bekväm som möjligt för dig. Som en del av vår fullserviceinriktning behöver du inte leta efter separata underleverantörer för att hantera olika moment i projektet. Vi tar hand om allt från början till slut, inklusive avloppsinstallationer, kakelarbete, golvvärme och andra arbetsuppgifter.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

BOB Våtrumsrenovering erbjuder kostnadsfria hembesök i hela stor Stockholms området. Kontakta oss för att påbörja processen med renovering av din tvättstuga. Vårt engagerade team är redo att diskutera materialval, tekniska detaljer och erbjuda vägledning. Resultatet blir en kostnadsfri offert utan förpliktelser från din sida. Vår garanti till dig är att vi levererar högsta kvalitet till en konkurrenskraftig kostnad, vilket säkerställer ett resultat som överträffar dina förväntningar.

Vi levererar

Projektledare

Våra projektledare kontrollerar varje kritiskt moment under projektets gång, då vi anser att det alltid är bra med fyra ögon på det arbete som utförts. Tjänsten syftar till att vara en extra trygghet för dig som kund.

Egenkontroller

Vi utför egenkontroller på samtliga arbeten. Dessa överlämnats till dig som slutkund i samband med avslutningsmötet. Så säkerställer vi kvalité genom hela projektet och erbjuder en transparens för dig som beställare. 

Hög tillgänglighet

Tillgänglighet, från start till mål, är någonting vi värdesätter högt och du kan alltid vända dig till oss med dina frågor och funderingar, eller bara för att stämma av hur projektet fortlöper.

Nöjda kunder

Vi på BOB Våtrumsrenovering strävar alltid efter att ha 100 % nöjda kunder. Kvalité är viktigt för oss och vi nöjer oss aldrig förrän du som beställare har fått precis det badrum som du drömt om.

Fasta priser

Vi lämnar alltid ett fast pris på de innehållet som står med i offerten. På så sätt blir det enklare om du till exempel ska planera för finansiering. Var noga med att läsa igenom offerterna du tar in så att allt du vill ha med ingår i offerten

Dokumentation

Med BOB Våtrumsrenovering kan du känna dig trygg, all nödvändig dokumentation överlämnas till dig som kund efter slutfört arbete! På så sätt kan du se att alla moment utförts på ett fackmannamässigt sätt.

Utbildningar

Vi håller oss ständigt uppdaterade gällande normer och regler inom branschen! Vi strävar efter att utvecklas hela tiden och ser till att hålla koll på trender och nya material som kommer ut på marknaden.

Rabatter

Vi erbjuder alla våra kunder rabatter hos våra leverantörer. Det innebär att du kan handla hela ditt badrum via oss, även materialet. Tala med din kontaktperson för att få veta mer.

Vanliga frågor & svar om tvättstugerenovering

Priset för att renovera en tvättstuga varierar beroende på faktorer som storlek, val av material och omfattningen av renoveringen. För en mer exakt kostnadsbedömning är det bäst att kontakta oss för en kostnadsfri offert.

En renovering av tvättstuga tar vanligtvis mellan 3-4 veckor. Det beror självklart på storlek och flera andra faktorer. Innan vi startar renoveringen hemma hos dig kommer du få en fast tidsplan för just ditt projekt. I avtalet lägger vi alltid till en vecka ifall någon behöver vara frånvarande från arbetet. Hör av dig till oss för att få veta mer om hur lång tid din renovering tar.

Ett idealiskt golvval för tvättstugor är ett tåligt och vattenbeständigt material. Kakel, klinker och vattentåligt laminat är populära alternativ. Dessa material är enkla att rengöra och tål fukt och slitage.

Ja, det är starkt rekommenderat att använda fuktspärr i tvättstugan. Eftersom tvättstugan är utsatt för fukt från tvättprocessen är det viktigt att förhindra fuktintrång i väggar och golv. Användning av fuktspärr bidrar till att skydda konstruktionen och minska risken för mögeltillväxt och skador på lång sikt.

 

Ja, du får renovera tvättstugan själv om du är ägare till fastigheten. Det finns också viktiga aspekter att beakta, som att följa byggnormer och säkerhetsföreskrifter. Vissa arbeten, som elinstallationer och VVS, kan kräva professionell licens. Innan du påbörjar renoveringen själv, se till att ha rätt kunskap och att nödvändiga tillstånd erhålls. Om inte så kontakta oss på BOB Våtrumsrenovering för att få ett korrekt arbete utfört. 

Få din drömtvättstuga

Vi hjälper dig med din tvättstugerenovering!