Renovering toalett

Badrum med kakel av ljusgrå granit på väggarna, svart klinker på golvet, en vit inbyggd toalett och en modern spolfunktion på väggen

Vi hjälper dig med renovering av toalett!

Välkommen till BOB Våtrumsrenovering AB, din pålitliga partner för badrums- och våtrumsrenovering. Vi är stolta över att erbjuda professionell service och högkvalitativa lösningar för att förvandla ditt toalettutrymme till en funktionell och stilfull plats. Med vår långa erfarenhet och kompetens är vi dedikerade att leverera skräddarsydda renoveringsprojekt som uppfyller dina behov och önskemål. 

Ett mindre utrymme som en gästtoalett kan ibland upplevas svårare än ett större badrum. Detta för att möjligheterna är begränsade samtidigt som ytan skall optimeras på bästa sätt. Oavsett om det gäller badrumsrenovering eller en mindre renovering av toalett kan vi hjälpa er uppfylla era visioner. Vi erbjuder alltid kostnadsfria besök och offerter inom stor Stockholm. 

Kontakta oss idag för att få hjälp med renoveringen av er toalett!

Vi renoverar din toalett i Stockholm med engagemang och respekt för dig och ditt hem!

Renoverad modern toalett med mörkgrönt kakel, ett vitt handfat, en rund spegel och modern svart belysning
Toalett med vitt kakel på väggarna, ett vitt litet handfat och en rund spegel, modern belysning samt schackrutigt golv i svart och vitt
Badrumsvägg med vitt kakel och kakel i sten

För att underlätta och förenkla renovering av er toalett erbjuder vi möjligheten att köpa kakel, klinker och inredning direkt genom oss till förmånliga priser. Skicka in en offertförfrågan så kontaktar en av våra kundansvariga dig. Där vi ger dig bland annat möjlighet att boka ett kostnadsfritt och förutsättningslöst hembesök inom Stockholmsområdet. För att på ett korrekt sätt göra en bedömning och erbjuda dig en offert på toalettrenoveringen.

Skicka in din förfrågan till oss idag!

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du våran privacy policy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.

Renovering av gästtoalett

Att renovera en gästtoalett är ett fantastiskt sätt att fräscha upp ditt hem och skapa en välkomnande atmosfär för dina besökare. En välplanerad och genomtänkt renovering kan förvandla en tråkig och föråldrad toalett till en stilfull och funktionell plats.

Även om gästtoaletten inte har en dusch, kan du fortfarande skapa en stilfull och attraktiv atmosfär. Där ljus, lagringsmöjligheter och funktionalitet kan prioriteras för att skapa en stilfull toalett. Inkludera lagringsutrymmen om möjligt, som en liten hylla eller ett skåp, för att ge gästerna möjlighet att förvara sina personliga tillhörigheter. Det kan vara praktiskt för handdukar, extra toalettpapper eller andra nödvändigheter som du gärna vill förvara på din toalett.

Belysningen som är en annan viktigt aspekt på en mindre toalett som gästtoalett vanligtvis är. Lägg vikt vid belysningen för att skapa en inbjudande atmosfär. Använd gärna olika ljuskällor, som taklampor och väggarmaturer, för att skapa en behaglig belysning. Om möjligt kan en spegel med inbyggd belysning vara ett stilrent sätt att få in rätt typ av ljus i rummet.

Se intervju med en av våra nöjda kunder!

Vad andra säger

Toalett med vitt kakel på väggarna, ett vitt litet handfat och en rund spegel, modern belysning samt schackrutigt golv i svart och vitt

Kostnadsfria hembesök i hela Stockholms län

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra tjänster i hela Stockholm och ser fram emot att hjälpa dig att förverkliga dina drömmar om ditt hem, oavsett var du bor i Stockholm. För att göra det ännu enklare för dig, erbjuder vi även kostnadsfria hembesök i Stockholm.

Vårt engagerade team kommer gärna ut till dig för att diskutera dina behov och önskemål, samt ge professionella råd för att skapa det perfekta utrymmet för dig. Vi strävar efter att göra hela processen smidig och anpassad efter dina unika krav. Låt oss tillsammans skapa ett hem som motsvarar dina förväntningar och önskemål.

Ta kontakt med oss på BOB Våtrumsrenovering och boka in ett möte med en av våra säljare för att planera er nya toalett. 

Bra att tänka på när du skall renovera toaletten!

När du renoverar en toalett utan dusch finns det några specifika aspekter att överväga för att skapa en funktionell och estetiskt tilltalande plats. Här är några viktiga punkter att tänka på inför det:

Planering – Innan du börjar renovera är det viktigt att göra en noggrann planering. Fundera över vilken stil du vill ha, färger och material som passar ihop. Ta också hänsyn till platsens storlek och utformning.

Materialval – Välj material som är både praktiska och estetiskt tilltalande. Kakel och klinker är vanliga val för gästtoaletter eftersom de är lättskötta och tåliga. Toalett utan dusch finns också möjligheten att kakla delar av väggen och exempelvis måla övre delen.

Förvaring & praktiska detaljer – Tänk på praktiska detaljer som förvaring och spegelplats. Små detaljer som handdukshållare och toalettpappershållare kan också bidra till att ge toaletten ett elegant utseende.

Regler för att renovera toalett

Att renovera en toalett själv kan vara frestande och ett spännande projekt. Men det finns flera fördelar med att överväga att anlita en certifierad firma för att genomföra arbetet. En certifierad firma kan säkerställa att renoveringen följer branschreglerna och uppfyller de nödvändiga kraven för ett korrekt utfört arbete.

Ett arbete utfört enligt AB Svensk Våtrumskontrolls (GVK) branschregler ger ett våtrumsintyg, vilket kan vara en betydande fördel. En GVK-auktoriserad firma har kompetensen att utfärda detta intyg, vilket ger dig 10 års skydd enligt Konsumenttjänstlagen. Detta innebär ökad trygghet och garanti för arbetets kvalitet.

Byggkeramikrådets (BKR) Branschregler för våtrum (BBV) kräver ett kvalitetsdokument för att bevisa att toaletten är byggd enligt branschreglerna. Detta dokument kan vara ovärderligt vid eventuella försäkringsanspråk eller vid försäljning av din bostad.

Slutligen är det viktigt att notera att branschstandarder och följsamhet till regelverk inte bara ökar tryggheten för dig som fastighetsägare utan kan också påverka värdet av din bostad vid en framtida försäljning. Genom att anlita en certifierad firma för renoveringen säkerställer du att arbetet utförs professionellt och i linje med de etablerade standarderna.

Vi levererar

Projektledare

Våra projektledare kontrollerar varje kritiskt moment under projektets gång, då vi anser att det alltid är bra med fyra ögon på det arbete som utförts. Tjänsten syftar till att vara en extra trygghet för dig som kund.

Egenkontroller

Vi utför egenkontroller på samtliga arbeten. Dessa överlämnats till dig som slutkund i samband med avslutningsmötet. Så säkerställer vi kvalité genom hela projektet och erbjuder en transparens för dig som beställare. 

Hög tillgänglighet

Tillgänglighet, från start till mål, är någonting vi värdesätter högt och du kan alltid vända dig till oss med dina frågor och funderingar, eller bara för att stämma av hur projektet fortlöper.

Nöjda kunder

Vi på BOB Våtrumsrenovering strävar alltid efter att ha 100 % nöjda kunder. Kvalité är viktigt för oss och vi nöjer oss aldrig förrän du som beställare har fått precis det badrum som du drömt om.

Fasta priser

Vi lämnar alltid ett fast pris på de innehållet som står med i offerten. På så sätt blir det enklare om du till exempel ska planera för finansiering. Var noga med att läsa igenom offerterna du tar in så att allt du vill ha med ingår i offerten

Dokumentation

Med BOB Våtrumsrenovering kan du känna dig trygg, all nödvändig dokumentation överlämnas till dig som kund efter slutfört arbete! På så sätt kan du se att alla moment utförts på ett fackmannamässigt sätt.

Utbildningar

Vi håller oss ständigt uppdaterade gällande normer och regler inom branschen! Vi strävar efter att utvecklas hela tiden och ser till att hålla koll på trender och nya material som kommer ut på marknaden.

Rabatter

Vi erbjuder alla våra kunder rabatter hos våra leverantörer. Det innebär att du kan handla hela ditt badrum via oss, även materialet. Tala med din kontaktperson för att få veta mer.

Vanliga frågor & svar om toalettrenovering

Ja, i de flesta fall är det nödvändigt att ha tätskikt på toaletten. Tätskiktet används för att förhindra vattenläckage och skydda konstruktionen från fukt. Det är särskilt viktigt i våtrum som toaletter där det kan förekomma vattenstänk.

Ja, ökade skador på grund av bland annat droppläckage från rörkopplingar och städning med för mycket vatten gör att man behöver ha ett tätskikt på golv med uppvik i toalett där underlaget behöver skyddas. Uppviket på vägg behöver enligt Boverket vara minst 100 mm upp. 

Kostnaden för att renovera en toalett varierar kraftigt beroende på olika faktorer, inklusive plats, omfattning av renoveringen, materialval och om du anlitar professionell hjälp. Kontakta oss för att få en exakt offert på just din toalettrenovering.

Det är väldigt bra om du kan skriva ner en önskelista på vad du vill att din renovering ska innefatta. Har du önskemål på ett specifikt kakel är det önskvärt att du skriver ned det inför vårt möte.

Hantverkarna arbetar vardagar mellan 07–16. Det kan hända att dem arbetar lite extra för att bli klara med dagens moment. Om vi ska arbeta på helgen kommer vi att fråga dig som kund innan. Vi försöker att vara på plats dagligen, ibland blir det ett glapp mellan olika yrkesgrupper och det medför att det kan stå tomt ibland. Men inget ni behöver vara oroliga för, det finns med i tidsplanen från start som vi levererar till dig.

Få din drömtoalett!

Vi hjälper dig med din renovering av toalett!