KUNDPROJEKT

Harmoniskt badrum med badkar och bastu i Mälarhöjden

Badrumsrenoveringen i Mälarhöjden började med att vårt team av experter inspekterade det befintliga badrummet för att få en bättre förståelse av vilka renoveringsarbeten som behövde göras. Vi diskuterade sedan med kunden om deras önskemål och behov och skapade en plan för renoveringen.

Efter att ha tagit bort all befintlig inredning påbörjade vi rivningen av badrummet. När alla ytor var klara, monterade vi badkar, dusch, toalett, bastu, handfat och annan inredning.

Slutligen, efter att allt var installerat och fungerade korrekt, gjorde vi en grundlig rengöring av badrummet och lämnade det färdiga resultatet till kunden. Till slut genomförde vi en noggrann kontroll av badrummets funktion och utseende. Kunden var mycket nöjd med resultatet och deras nya badrum ser fantastiskt ut och fungerar perfekt. Vi är stolta över att ha kunnat förvandla deras gamla badrum till ett modernt och harmoniskt utrymme.

Kakel

Klinker

KVM

Plats

Mälarhöjden, Stockholm

Skicka in din förfrågan till oss idag!

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du våran privacy policy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.