Badrumsrenovering i
Stockholm med omnejd

Vi är specialister på badrumsrenoveringar och utför renoveringar i Stockholm med omnejd. Vår passion är att renovera badrum och har i skrivande stund 10 års erfarenhet av badrumsrenoveringar och ombyggnationer. Vi är byggföretaget som skiljer oss från mängden. Vi vill inte klassas som det där ”typiska byggföretaget”. Vi vill att våra kunder skall vara nöjda hela vägen – från start till avslut. Det är oerhört viktigt för oss att ha en god dialog och att stå till tjänst och förfogande. När ni renoverar badrum med oss får ni alltid  ett fast pris, en fastställd tidplan och en dedikerad och engagerad projektledare. När ni skickar in en offertförfrågan till oss så kontaktar en av våra kundansvariga er och är med från första besöket till färdigt badrum. Det skall såväl kännas som vara tryggt – hela vägen.

Vi vet att god kommunikation i kombination med skickligt hantverk är nyckeln till en riktigt trygg renovering. 

Vi hjälper er gärna med inköp av kakel, klinker och inredning till förmånliga priser och självklart levererar vi det då också hem till er.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök, vi ser fram emot att hjälpa till med er badrumsrenovering i Stockholm med omnejd!

Hur en badrumsrenovering i Stockholm med omnejd går till hos oss med 4 enkla steg

1. Innan vi påbörjar er badrumsrenovering skriver vi ett avtal utformat av Konsumentverket även kallat Hantverksformulär 14 där vi bland annat avtalar om en fast tidsplan, fast pris och vem er projektledare kommer att bli.

2. Därefter har vi ett uppstartsmöte då vi ritar upp hela badrummet med väggar, golv, tak och inredning för att säkerställa att vi har all information så att badrummet blir precis som ni vill ha det. Projektledaren, snickaren, rörmokaren samt elektrikern är även med på uppstartsmötet för att få ta del av all information och för att ni ska känna er helt komfortabla med att allt utförs exakt så som ni önskar.

3. Efter uppstartsmötet börjar vi med badrumsrenoveringen. När badrummet är utrivet kontrollerar vi alltid att det inte finns någon fukt, sedan påbörjas byggnationen av badrummet.

4. När badrumsrenoveringen är färdigställd träffas vi alltid hemma hos er för en genomgång av ert nya badrum, det sker även en besiktning av badrummet tillsammans med er. Detta är även ett utmärkt tillfälle att ställa frågor om ert nya badrum. När slutbesiktning är gjord kommer er kontaktperson hem till er för att ha ett avslutningsmöte där vi ännu en gång säkerställer att ni är nöjda med badrumsrenoveringen och samtidigt lämnar vi då över alla Kvalitetsdokumentet.

Garantier:

När vi utför en badrumsrenovering i Stockholm lämnar vi alltid 2 års garanti och 10 års ansvarstid på vårt arbete.

När man renoverar sitt badrum gäller det att välja rätt hantverkare. Företaget som renoverar badrummet behöver vara anslutna till Byggkeramikrådet och ha alla behörigheter för att få arbeta med tätskikt, elarbeten och rörarbeten. Självklart är vi på Bygg & BadrumsPartner anslutna och arbetar efter branschens alla regler för att säkerställa kvaliteten i arbetet i kombination med att du som kund ska känna dig trygg – hela vägen.

När man väljer en badrumsrenoverare är det oerhört viktigt att man känner sig trygg, både under renoveringen och med slutresultatet. För att säkerställa att ni som kund känner er trygga under renoveringen har vi en extremt nära dialog med er från början till färdigställt projekt. För att ni ska känna er trygga med badrumsrenoveringen efter att vi har avslutat projektet, så får ni ett intyg på att allt är fackmannamässigt utfört enligt branschens regler för Tätskikt, El- och VVS-arbeten.

Vårt motto är att ni ska känna er trygga från början av badrumsrenoveringen till färdigt badrum.

Trygg renovering: 

 • Fast pris
 • Alla behörigheter
 • Fast tidsplan
 • Engagerad projektledare
 • 2 års garanti
 • 10 års ansvarstid
 • Kostnadsfri offert
 • Skriftligt avtal med Hantverkarformulär 14
 • Maximalt ROT-avdrag
 • Enbart betalning efter utförda moment

Några punkter att tänka på inför din badrumsrenovering

 • Det går bra att blanda porslin från olika tillverkare i badrummet.
 • Spegeln eller spegelskåpet bör inte vara bredare än handfatet. Tänk på bra belysning.
 • Duschvägg – välj om du vill ha vikbar, fast, skjutbar, rund  eller platsbyggd!
 • WC – vill du ha en golvstående eller vägghängd?
 • Badkar – vill du ha ett hörnbadkar med massagefunktion eller ett gammaldags med lejontassar?
 • Val av blandare till duschen, badkaret och tvättstället.
 • Handdukstorken – skall den vara elektrisk eller vattenburen?  Diskret eller som ett smycke på väggen.
 • Tänk på att vägghängda möbler gör att badrummet känns större.

Välkommen att kontakta oss med dina funderingar! Vi är grymma på att vägleda er i era badrumsfunderingar och har samarbeten med de största och bästa badrumsleverantörerna.

Se ett urval av våra senaste badrumsrenoveringar

Bygg & BadrumsPartner

Behörigheter, certifikat och försäkringar

Våra hantverkare har  givetvis alla behörigheter och certifikat –  Byggkeramikrådet, Plattsättningsentreprenörers Riksförbund, Elsäkerhetsverket samt ansvarsförsäkring hos IF. Med detta kan ni känna er trygga med att er renovering utförs helt enligt alla gällande branschregler.

https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/behörigt_våtrum.jpg
https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/Per.jpg
https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/Elsäkerhetsverket.jpg
https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/IF_försäkring.jpg

Vi som hjälper dig

Vi på Bygg & BadrumsPartner har en gedigen erfarenhet inom byggbranschen och har efter flera år lärt oss hur ett bygg projekt skall skötas – hela vägen. Att genomföra byggprojekt från idé till verkligen tillsammans med er som kund är det roligaste vi vet, och vi är bra på det vi gör. Kontakta gärna oss om ni har några frågor eller behöver hjälp med er byggnation. Vi är byggföretaget som faktiskt sätter kunden i fokus och är med er hela vägen! Ska du renovera ditt badrum – läs mer här.

Hubert Peksyk, Projektledare

Lukasz Stepien, Tekniker

Slawomir Kluska, Tekniker

Pawel Bielecki, Tekniker

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@bobpartner.se.

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR