OffertförfrÄgan

Badrumsrenovering Stockholm, vi har och kommer alltid att renovera badrum med kÀrlek & passion

Att renovera badrum Àr bÄde en passion och en av vÄra specialiteter och vi har mer Àn tio Ärs erfarenhet av renovering och ombyggnation i Stockholm med omnejd. Om du vÀljer oss sÄ fÄr du ett fast pris, en tydlig och faststÀlld tidplan samt en engagerad projektledare.

För att göra projektet sĂ„ enkelt och smidigt som möjligt, sĂ„ kan du ocksĂ„ köpa kakel, klinker och inredning via oss – till förmĂ„nliga priser. Och vi tar sjĂ€lvklart med oss allt du har köpt hem till dig nĂ€r det Ă€r dags att montera det.

Börja med att skicka in en offertförfrÄgan, sÄ kontaktar en av vÄra kundansvariga dig pÄ direkten. Ett kostnadsfritt och förutsÀttningslöst hembesök ingÄr alltid.

Vi ser fram emot att höra av dig.

Kolla in vad du behöver ha koll pÄ

Det kan uppstÄ mÄnga frÄgor nÀr man ska anlita en byggfirma. I den hÀr filmen berÀttar vÄr kollega Eddie om alla viktiga steg.

En badrumsrenovering dag för dag (Inom Stockholms LÀn)

Dag 1–3

Vi börjar med ett uppstartsmöte med dig, dÀr vÄr projektledare och den som ska riva badrummet Àr med. Sedan river vi badrummet ner till grunden, inklusive alla ytskikt.

Dag 4–5

El- och rörmokaren drar nytt; el till belysning, vÀrmegolv och eluttag med mera samt nytt vatten och avlopp i badrummet.

Dag 6–8

VÄr snickare bygger upp badrummet med skivor eller puts och vi gjuter golv samt sÀnker taket.

Dag 9

El- eller vvs-montören/rörmokaren kommer och monterar den el- eller vattenburna golvvĂ€rmen – det beror pĂ„ vad du har valt.

Dag 10

Vi fallspacklar badrummet sÄ att lutningen till golvbrunnen blir korrekt.

Dag 11–16

Vi mÀter av fallet till golvbrunnen och börjar sedan arbeta med tÀtskikten. PlattsÀttaren kommer och monterar kakel och klinker.

Dag 17–18

Montering av foder, tröskel och inredning samt de tvÄ sista strykningarna av taket.

Dag 19

El- och rörmontören kommer för sista gÄngen och kopplar in belysning, golvvÀrme och vatten.

Dag 20

SlutstÀdning av badrummet och alla andra rum som kan ha pÄverkats av renoveringen.

Vill du se hur vi jobbar? Kolla in den hÀr totalrenoveringen!

Bra att tÀnka pÄ nÀr du planerar att renovera ditt badrum

  • Det gĂ„r bra att blanda porslin frĂ„n olika tillverkare i badrummet.
  • Spegeln eller spegelskĂ„pet bör inte vara bredare Ă€n handfatet och tĂ€nk pĂ„ bra belysning.
  • DuschvĂ€gg? Ska den vara vikbar, fast, skjutbar, rund eller platsbyggd?
  • Vill du ha en golvstĂ„ende eller vĂ€gghĂ€ngd toalett?
  • Badkar? Vill du ha ett hörnbadkar med massagefunktion, ett gammaldags med lejontassar eller nĂ„got helt annat?
  • Vilka blandare vill du ha till duschen, badkaret och tvĂ€ttstĂ€llet?
  • Ska handdukstorken vara elektrisk eller vattenburen? Ska den vara diskret eller som ett smycke pĂ„ vĂ€ggen.
  • TĂ€nk pĂ„ att vĂ€gghĂ€ngda möbler gör att badrummet kĂ€nns större.

VÀlkommen att kontakta oss med dina funderingar eller svÀng förbi vÄrt kontor i Stockholm för en kopp kaffe. Vi vÀgleder er gÀrna och har samarbeten med de största och bÀsta badrumsleverantörerna. Vi Àr ett gÀng hantverkare som hyser en genuin passion för just badrumsrenovering. Att följa sitt jobb frÄn idé till verklighet, att kunna följa utveckligen av sjÀlva renoveringen dag för dag Àr inget vi tröttnat pÄ eller planerar att tröttna pÄ.

Det mÄ lÄta klyschigt men vi Àlskar verkligen vÄrt jobb, euforin nÀr man stÄr dÀr tillsammans med sina kollegor och med ett leende tittar pÄ sitt fÀrdigstÀllda badrumsprojekt Àr en eufori som aldrig kommer likna nÄgot annat för oss som hantverkare pÄ BobPartner. För att inte tala om spÀnningen sekunderna innan man för första gÄngen ska se kundens reaktion nÀr vi för första gÄngen ska presentera deras fÀrdigstÀllda nyrenoverade badrum. LÀs mer om vÄra tjÀnster inom tillbyggnad

10 tips till dig som ska renovera badrum

Den som Àger ett hus eller en lÀgenhet i Stockholm behöver lÀgga tid och pengar för att renovera sin bostad. En av de vanligaste, och roligaste, uppgifterna man kan göra i renoveringsvÀg Àr att renovera badrum. Badrummet Àr ett rum i bostaden som anvÀnds vÀldigt ofta och ett fint och vackert badrum kan skÀnka mycket glÀdje till hela familjen. I den hÀr artikeln ger vi 10 konkreta tips pÄ saker att tÀnka pÄ inför en badrumsrenovering.

 

1. BestÀm dig för hur mycket pengar du kan avsÀtta för en badrumsrenovering

 dig för hur mycket pengar du kan avsÀtta för en badrumsrenovering

Det finns oÀndligt mÄnga saker man kan göra nÀr man vill renovera badrum. Men plÄnboken rÀcker inte till allt. Det Àr viktigt att man innan man tar kontakt med en hantverkare bestÀmmer sig för hur mycket pengar man Àr beredd att lÀgga.
2. Leta upp en erfaren hantverkare

Leta upp en erfaren hantverkare

En vanlig miss nÀr man ska renovera sitt badrum Àr att man skickar ut en bred offert till en massa hantverkare. Det Àr inte alltid en bra idé. Av flera skÀl. Risken att skicka ut en allt för bred offert Àr att man fÄr in en massa anbud och sÄ tar man det billigaste. Risken Àr dÄ att man vÀljer en hantverkare som inte Àr sÀrskilt erfaren och som sedan gör ett sÀmre jobb och anvÀnder dÄligt material. Gör en ordentlig research och se till att anlita en bra fackman.
3. MÀt upp ditt badrum och gör en ritning

MÀt upp ditt badrum och gör en ritning

NÀr du vÀl har hittat en bra hantverkare i Stockholm för en badrumsrenovering sÄ mÄste du se till att mÀta upp ditt badrum sÄ att hantverkaren har möjlighet att bilda sig en uppfattning av badrummet som han eller hon ska renovera.
4. Ta inspiration frÄn andra badrumsrenoveringar

Ta inspiration frÄn andra badrumsrenoveringar

Det kan vara svÄrt att veta exakt hur man vill ha sitt badrum. Det bÀsta sÀttet att fÄ inspiration till hur en badrumsrenovering kan göras Àr att titta i en tidning om tillbyggnad och olika sidor pÄ internet, för att fÄ kÀnnedom om hur andra har gjort sina renoveringar.
5. RÄdgör med en hantverkare om vad som Àr möjligt för just ditt badrum

RÄdgör med en hantverkare

Precis som att det Àr svÄrt för en lekman att veta hur man ska bygga ut eller göra en tillbyggnad, sÄ Àr det svÄrt att veta precis vad som Àr möjligt nÀr det gÀller att renovera badrum. SÀkerstÀll dÀrför med hantverkaren att det Àr möjligt att renovera badrum pÄ det sÀtt som du vill.
6. Anlita bara en hantverkare som har F-skatt

Anlita hantverkare med F-skatt

Om du ska kunna göra ROT-avdrag för en tillbyggnad eller för att bygga ut, sÄ behöver hantverkaren ha F-skattsedel. Samma sak gÀller nÀr du anlitar nÄgon för att renovera badrum.
7. Fundera över vilket material du vill anvÀnda

Fundera över materialval

Vilket material man ska anvÀnda vid en badrumsrenovering Àr en smaksak. Fundera dÀrför vilket material du tycker passar bÀst in i just ditt badrum.
8. BestÀm vilken inredning du vill ha i badrummet du vill ha

BestÀm inredning

Informera hantverkaren om vilken inredning du vill ha i badrummet. Fundera sÀrskilt pÄ vilken kommod du vill ha och om den krÀver nÄgon tillbyggnad.
9. SÀkerstÀll att renoveringen Àr försÀkrad

SÀkerstÀll att renoveringen Àr försÀkrad

Det Àr viktigt att du har ett fullgott försÀkringsskydd nÀr du ska renovera badrum, pÄ samma sÀtt som nÀr du ska bygga ut. Ta alltid kontakt med ditt försÀkringsbolag innan du ska bygga ut eller genomföra en badrumsrenovering i Stockholm.
10. SÀkerstÀll att du inte behöver bygglov

SÀkerstÀll att du inte behöver bygglov

I de flesta fall krÀvs inget bygglov för att renovera badrummet, men om du ska bygga ett helt nytt badrum kan det ibland krÀvas en sÄ kallad bygganmÀlan.

OffertförfrÄgan för hur vi kan renovera ditt badrum

Vi ser fram emot att höra ifrÄn dig!

  • Detta fĂ€lt anvĂ€nds för valideringsĂ€ndamĂ„l och ska lĂ€mnas oförĂ€ndrat.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahÄlla produkter och tjÀnster Ät dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av vÄra produkter och tjÀnster, för att anpassa din upplevelse av vÄr webbplats samt för att förbÀttra vÄra produkter och tjÀnster.

NÀr som helst har du rÀtt att fÄ tillgÄng till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invÀnda mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rÀttigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@bobpartner.se.

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gÀllande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lÀmnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkÀnnande.

JAG FÖRSTÅR