Badrumsrenovering i
Stockholm med omnejd

Vi är specialister på just badrumsrenoveringar i Stockholm med omnejd. Vi brinner för att renovera badrum i Stockholm och hos oss får ni alltid ett fast pris, en fast tidplan och en dedikerad projektledare. När ni skickar in en förfrågan till oss så kontaktar en av våra kundansvariga er och är med från första besöket till färdigt badrum.

Vi vet att kommunikation i kombination med skickligt hantverk är nyckeln till en riktigt trygg renovering.

Vi hjälper er gärna med inköp av kakel, klinker och inredning till förmånliga priser och självklart levererar vi det hem till er!

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök, vi ser fram emot att hjälpa till med er badrumsrenovering i Stockholm med omnejd!

Hur en badrumsrenovering i Stockholm med omnejd går till hos oss med 4 enkla steg

1. Innan vi påbörjar er badrumsrenovering skriver vi ett avtal utformat av Konsumentverket även kallat Hantverksformulär 14 där vi bland annat avtalar om en fast tidsplan, fast pris och vem er projektledare kommer att bli.

2. Därefter har vi ett uppstartsmöte då vi ritar upp hela badrummet med väggar, golv, tak och inredning för att säkerställa att vi har all information för att badrummet ska bli precis som ni vill. Projektledaren, snickaren, rörmokaren samt elektrikern är även med på uppstartsmötet för att få ta del av all information och för att ni ska känna er helt komfortabla med att allt utförs exakt som ni önskar.

3. Efter uppstartsmötet börjar vi direkt med själva renoveringen, när badrummet är utrivet kontrollerar vi alltid att det inte finns någon fukt, vi påbörjar sedan uppbyggandet av badrummet.

4. När badrumsrenoveringen är färdigställd träffas vi alltid hemma hos er för en genomgång av ert nya badrum, det sker även en besiktning av badrummet tillsammans med er. Detta är även ett utmärkt tillfälle att ställa frågor om ert nya badrum. När slutbesiktning är gjord kommer er kontaktperson hem till er för att ha ett avslutningsmöte där vi ännu en gång säkerställer att ni är nöjda med badrumsrenoveringen samt lämnar över Kvalitetsdokumentet.

Garantier:

När vi utför en badrumsrenovering i Stockholm åt er lämnar vi alltid 2 års garanti och 10 års ansvarstid på vårt arbete.

När man renoverar sitt badrum gäller det att välja rätt hantverkare. Företaget som renoverar badrummet behöver vara anslutna till Byggkeramikrådet och ha alla behörigheter för att få arbeta med tätskikt, elarbeten och rörarbeten. Självklart är vi på Bygg & BadrumsPartner anslutna och arbetar efter branschens alla regler för att säkerställa kvaliteten i arbetet i kombination med att du som kund ska känna dig trygg.

När man väljer ett företag är det viktigt att man känner sig trygg, både under renoveringen och med slutresultatet. För att säkerställa att ni som kund känner er trygga under renoveringen har vi en extremt nära dialog med er från början till färdigställt projekt. För att ni ska känna er trygga med badrumsrenoveringen efter att vi har avslutat projektet, så får ni ett intyg på att allt är fackmannamässigt utfört enligt branschens regler för Tätskikt, El- och VVS-arbeten.

Vårt motto är att ni ska känna er trygga från början av badrumsrenoveringen till färdigt badrum.

Trygg renovering: 

 • Fast pris
 • Alla behörigheter
 • Fast tidsplan
 • Engagerad projektledare
 • 2 års garanti
 • 10 års ansvarstid
 • Kostnadsfri offert
 • Skriftligt avtal med Hantverkarformulär 14
 • Maximalt ROT-avdrag
 • Enbart betalning efter utförda moment

Att tänka på när du väljer inredning inför din badrumsrenovering i Stockholm med omnejd

 • Det går bra att blanda porslin från olika tillverkare i badrummet.
 • Spegeln eller spegelskåpet bör inte vara bredare än handfatet. Tänk på bra belysning.
 • Duschvägg – välj om du vill ha vikbar, fast, skjutbar, rund m.m.
 • WC – vill du ha en golvstående eller vägghängd.
 • Badkar – vilka är dina behov? Massage, ett badkar på tassar, inbyggt, standard m.m.
 • Val av blandare till duschen, badkaret, tvättstället.
 • Handdukstork, elektrisk eller vattenburen. Diskret eller som ett smycke på väggen.
 • Vägghängda möbler gör också att badrummet känns större.

Välkommen att kontakta oss med dina funderingar!

Se ett urval av våra senaste badrumsrenoveringar

Bygg & BadrumsPartner

Behörigheter, certifikat och försäkringar

Våra hantverkare har alla behörigheter och certifikat såsom Byggkeramikrådet, Plattsättningsentreprenörers Riksförbund, Elsäkerhetsverket samt ansvarsförsäkring hos IF. Med detta kan ni känna er trygga med att er renovering utförs helt enligt alla gällande branschregler.

https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/behörigt_våtrum.jpg
https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/Per.jpg
https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/Elsäkerhetsverket.jpg
https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/IF_försäkring.jpg

Vi som hjälper dig

Vi på Bygg & BadrumsPartner har en gedigen erfarenhet inom byggbranschen. Vi brinner för att genomföra byggprojekt tillsammans med er. Kontakta gärna oss om ni har några frågor eller behöver hjälp med er byggnation. Vi är byggföretaget som sätter kunden i fokus! Ska du renovera ditt badrum?, läs mer här.

Projektledare - Ken

Ken Lindekrantz, Kundansvarig

I 10 år har Ken utfört över 400 stycken badrumsrenoveringar och tillbyggnader med goda resultat och nöjda kunder. Ken brinner för att ta hand om ditt byggprojekt.

Projektledare - Carl

Carl Rofors, Kundansvarig

Carl har med sina 6 år i byggbranschen arbetat som projektledare för olika typer av renoveringar med ledorden kvalitét, kundfokus och engagemang.