Renovera badrum Stockholm

Lyxigt badrum med vitt fyrkantigt stort handfat, lyxig belysning, beiga väggar och detaljer av trä

Vi ser till att renovera ert badrum i Stockholm!

Har det börjat bli dags att renovera ditt badrum?
Oavsett om det är en mindre renovering eller totalrenovering av större badrum kan vi på BOB Våtrumsrenovering hjälpa er. Vi har valt att fokusera vår verksamhet helt och hållet inom våtrum och renovering av just badrum. Detta gör att när ni kontaktar oss får ni specialister som arbetat med området under många år. Vi strävar också alltid efter att bli bäst inom området och erbjuda dig som kund jobb av allra högsta kvalité! 

Samtliga av våra uppdrag har ett fast pris och en tidsplan som levereras vid uppstarten av projektet. Du har också en dedikerad projektledare som genom processen guidar, informerar och finns tillgänglig för frågor. 

Vi erbjuder kostnadsfria hembesök om du är ute efter en renovering av badrum i Stockholm. Kontakta oss för att boka in ett möte!

Hantverkare specialiserade på badrumsrenoveringar

Nyrenoverat badrum med ljusgrå granit kakel på väggarna, en dusch med trekantigt munstycke, en stor spegel med belysning samt tvättmaskin och torktumlare
Lyxigt vitt badkar i harmoniskt renoverat badrum med schampoo och tvål från Rituals
Modern dusch med ljusgrått och svart kakel samt inbyggd belysning i duschen

Som specialister på badrumsrenoveringar har vi också möjligheten att erbjuda er en helhetslösning. Hos oss kan du inte bara köpa kakel, klinker och inredning till förmånliga priser, utan du kan också dra nytta av att få allt från en och samma leverantör. Genom att samla alla dina behov under ett tak strävar vi efter att göra din badrumsrenovering både praktisk och kostnadseffektiv.

Skicka in din förfrågan till oss idag!

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du våran privacy policy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.

Vad andra säger

När du ska renovera badrum i Stockholm

Som specialiserat företag inom renovering av badrum i Stockholm är vårt mål att hjälpa våra kunder att skapa det badrum som de alltid har drömt om. Vi strävar efter att leverera högkvalitativt arbete och att skapa badrum som är både funktionella och estetiskt tilltalande.

Vi börjar med att boka en tid för en konsultation, där vi kommer till ditt hem för att diskutera dina önskemål och behov för renoveringen. Vi tar oss tid att lyssna på dig och förstå vad du vill ha ut av renoveringen. Baserat på dina önskemål och budget, kommer vi att ge förslag på lämpliga material och utrustning som vi tror passar dina behov. När vi har kommit överens om en plan och design för badrummet, kommer vi att ge dig en offert som tydligt beskriver vad som ingår i renoveringen och vad kostnaden kommer att vara. Vi strävar efter att ge våra kunder en transparent och konkret uppskattning av kostnaderna för att undvika eventuella överraskningar eller extra kostnader längs vägen.

Start på renoveringen

När renoveringen väl börjar, håller vi dig informerad och uppdaterad på processen. Vi arbetar snabbt och effektivt för att minimera störningar och obehag i ditt hem. Våra erfarna hantverkare ser till att alla arbeten utförs på ett professionellt sätt och att badrummet levereras inom den överenskomna tidsramen. Efter att renoveringen är klar, går vi igenom badrummet med dig för att se till att du är nöjd med resultatet. Samt tillhandahåller all nödvändig dokumentation och besiktning av ditt nya badrum. 

Nytt badrum på 20 dagar!

Dag 1-4

Uppstartsmöte och rivning

Dag 5-6

El- och VVS-montering

Dag 7-10

Snickeri och uppbyggnad av badrummet

Dag 11-15

Tätskikt och plattsättning

Dag 16-17

Möbler och målning av snickerier

Dag 18-19

El- och VVS-komplettering

Dag 20

Städning och slutkontroll

Se intervju med en av våra nöjda kunder!

Badrum med vitt kakel och sten på väggarna, en dusch med glasdörrar och ett vattenfallsmunstycke i duschen

Kostnadsfria hembesök i hela Stockholm

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra tjänster i hela Stockholm och ser fram emot att hjälpa dig att förverkliga dina drömmar om ditt hem. 

Vi erbjuder alltid kostnadsfria hembesök i Stockholms län för att på plats hos er se över nuvarande badrum. Oavsett om ni bor centralt inne på Södermalm, Huddinge i Söderort eller i Järfälla, Täby eller Sollentuna i norrort, så kommer vi gärna ut till er. På plats kan vi diskutera era målsättningar, önskemål och drömmar om ert nya badrum. På det sättet kan vi ge er konkret kostnadsbild för att renovera ert nya badrum. 

För att inleda processen, skicka in en offertförfrågan, och en av våra kundansvariga kommer direkt att kontakta dig. Vi erbjuder möjligheten till ett kostnadsfritt och förutsättningslöst hembesök inom Stockholmsområdet. Vi strävar efter att vara din totalleverantör genom hela processen, från planering till genomförande

Bra att tänka på när du planerar ditt badrum i Stockholm!

Att renovera badrum i Stockholm är både en passion och en av våra specialiteter och vi har mer än tio års erfarenhet av renovering och ombyggnation i Stockholm med omnejd. Om du väljer oss så får du ett fast pris, en tydlig och fastställd tidplan som respekteras samt en engagerad projektledare.

  • De går bra att handla porslin från olika tillverkare i badrummet.
  • Spegeln eller spegelskåpet bör inte vara bredare än handfatet och tänk på bra belysning.
  • Duschvägg? Ska den vara vikbar, fast, skjutbar, rund eller platsbyggd?
  • Vill du ha en golvstående eller vägghängd toalett?
  • Vilka blandare vill du ha till duschen, badkaret och tvättstället?
  • Ska handdukstorken vara elektrisk eller vattenburen? Ska den vara diskret eller som ett smycke på väggen.
 

Rabatter på kakel, klinker & inredning från 5-40%

Passa på att ta del av våra fantastiska erbjudanden på kakel, klinker och inredning! Vi erbjuder rabatter från 5-40%, vilket ger dig möjligheten att köpa fantastisk inredning till ditt nya badrum i Stockholm. Vi erbjuder även rabatter på inredning, inklusive badrumsmöbler, duschar, kranar, speglar och mycket mer. Med våra rabatter kan du skapa ett komplett och harmoniskt utseende i ditt renoverade utrymme, samtidigt som du sparar pengar.

Vårt team av experter finns här för att hjälpa dig genom hela processen. Vi kan ge dig råd om materialval, designalternativ och installationstekniker för att säkerställa att du får ett perfekt resultat. Vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa produkter till överkomliga priser, och våra rabatter är ett sätt att göra det ännu mer tillgängligt för dig.

Vi utför endast renovering av badrum enligt gällande branschregler

När det gäller badrumsrenoveringar är det av största vikt att arbetet utförs enligt gällande branschregler. Och det är precis vad vi på BOB Våtrumsrenovering AB är stolta över att erbjuda våra kunder. Vi förstår att renovering av badrum innebär en betydande investering och att du som kund vill vara säker på att arbetet utförs på ett professionellt och säkert sätt. Genom att följa branschregler och bästa praxis kan vi garantera att din renovering blir både hållbar och i linje med höga kvalitetsstandarder.

Vårt team av erfarna och certifierade hantverkare är väl bekanta med de senaste branschreglerna och säkerhetsföreskrifterna. Vi håller ossuppdaterade om nya tekniker, material och installationer för att säkerställa att varje renovering utförs på rätt sätt. När du väljer oss för din badrumsrenovering kan du vara trygg i vetskapen om att vi använder endast godkända material av hög kvalitet och följer rätt installationstekniker. Vi tar även hänsyn till aspekter som ventilation, vattentätning och elektriska installationer för att säkerställa att ditt badrum blir både funktionellt och säkert att använda.

Vi levererar

Projektledare

Våra projektledare kontrollerar varje kritiskt moment under projektets gång, då vi anser att det alltid är bra med fyra ögon på det arbete som utförts. Tjänsten syftar till att vara en extra trygghet för dig som kund.

Egenkontroller

Vi utför egenkontroller på samtliga arbeten. Dessa överlämnats till dig som slutkund i samband med avslutningsmötet. Så säkerställer vi kvalité genom hela projektet och erbjuder en transparens för dig som beställare. 

Hög tillgänglighet

Tillgänglighet, från start till mål, är någonting vi värdesätter högt och du kan alltid vända dig till oss med dina frågor och funderingar, eller bara för att stämma av hur projektet fortlöper.

Nöjda kunder

Vi på BOB Våtrumsrenovering strävar alltid efter att ha 100 % nöjda kunder. Kvalité är viktigt för oss och vi nöjer oss aldrig förrän du som beställare har fått precis det badrum som du drömt om.

Fasta priser

Vi lämnar alltid ett fast pris på de innehållet som står med i offerten. På så sätt blir det enklare om du till exempel ska planera för finansiering. Var noga med att läsa igenom offerterna du tar in så att allt du vill ha med ingår i offerten

Dokumentation

Med BOB Våtrumsrenovering kan du känna dig trygg, all nödvändig dokumentation överlämnas till dig som kund efter slutfört arbete! På så sätt kan du se att alla moment utförts på ett fackmannamässigt sätt.

Utbildningar

Vi håller oss ständigt uppdaterade gällande normer och regler inom branschen! Vi strävar efter att utvecklas hela tiden och ser till att hålla koll på trender och nya material som kommer ut på marknaden.

Rabatter

Vi erbjuder alla våra kunder rabatter hos våra leverantörer. Det innebär att du kan handla hela ditt badrum via oss, även materialet. Tala med din kontaktperson för att få veta mer.

Vanliga frågor & svar om renovering av badrum i Stockholm

Kostnaden för att renovera ett badrum i Stockholm varierar kraftigt beroende på olika faktorer såsom storlek, materialval, arbetskraftskostnader och omfattningen av renoveringen. Generellt sett kan en badrumsrenovering kosta från några tiotusentals kronor upp till flera hundra tusen kronor. Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök så kan vi offerera er ett  exakt pris för er renovering.

Ja det kan du göra. Det är viktigt att tänka på att priset är fast enligt offerten du som kund har fått. Står det inte med i offerten ingår det inte i det fasta priset. Läs alltid noga igenom offerten och fråga kundansvarig om du är osäker på om det ingår eller inte.

Nedan följer uppskattade tidsplaner för de olika renoveringarna.

Badrum 2-6 kvm – Ca 4 veckor.
Badrum 7-12 kvm – Ca 5-6 veckor.
Wc – Ca 2-3 veckor.

Innan vi startar renoveringen hemma hos dig kommer du få en fast tidsplan för just ditt projekt. I avtalet lägger vi alltid till en vecka ifall någon behöver vara frånvarande från arbetet. Hör av dig till oss för att få veta mer om hur lång tid din renovering tar.

Det är väldigt bra om du kan skriva ner en önskelista på vad du vill att din renovering ska innefatta. Även om du har några frågor är det bra att skriva ner dem inför mötet.

Renovering av badrum kan involvera olika tekniska aspekter, inklusive VVS-arbete och elektriska installationer. I många områden kräver dessa typer av arbete tillstånd och behörighet från myndigheterna. Det är vanligtvis rekommenderat att anlita professionella entreprenörer med rätt licenser och erfarenhet för att säkerställa att arbetet uppfyller byggnormer och säkerhetskrav. Detta är särskilt viktigt i försäkringsfrågor.

När renoveringen är klart kommer vi att lämna/skicka över nödvändig dokumentation till dig som kund. Den innefattar egenkontroller på dem olika momenten vi genomfört i din renovering.

Få ditt drömbadrum

Vi hjälper dig med din badrumsrenovering!