OffertförfrÄgan

Badrumsrenovering Stockholm, BobPartner vÄr vision Àr att utföra renoveringar i vÀrldsklass

Att renovera badrum Àr bÄde en passion och en av vÄra specialiteter och vi har mer Àn tio Ärs erfarenhet av renovering och ombyggnation i Stockholm med omnejd. Om du vÀljer oss sÄ fÄr du ett fast pris, en tydlig och faststÀlld tidplan samt en engagerad projektledare.

För att göra projektet sĂ„ enkelt och smidigt som möjligt, sĂ„ kan du ocksĂ„ köpa kakel, klinker och inredning via oss – till förmĂ„nliga priser. Och vi tar sjĂ€lvklart med oss allt du har köpt hem till dig nĂ€r det Ă€r dags att montera det.

Börja med att skicka in en offertförfrÄgan, sÄ kontaktar en av vÄra kundansvariga dig pÄ direkten. Ett kostnadsfritt och förutsÀttningslöst hembesök ingÄr alltid.

Vi ser fram emot att höra av dig.

Kolla in vad du behöver ha koll pÄ

Det kan uppstÄ mÄnga frÄgor nÀr man ska anlita en byggfirma. I den hÀr filmen berÀttar vÄr kollega Eddie om alla viktiga steg.

En badrumsrenovering dag för dag (Inom Stockholms LÀn)

Dag 1–3

Vi börjar med ett uppstartsmöte med dig, dÀr vÄr projektledare och den som ska riva badrummet Àr med. Sedan river vi badrummet ner till grunden, inklusive alla ytskikt.

Dag 4–5

El- och rörmokaren drar nytt; el till belysning, vÀrmegolv och eluttag med mera samt nytt vatten och avlopp i badrummet.

Dag 6–8

VÄr snickare bygger upp badrummet med skivor eller puts och vi gjuter golv samt sÀnker taket.

Dag 9

El- eller vvs-montören/rörmokaren kommer och monterar den el- eller vattenburna golvvĂ€rmen – det beror pĂ„ vad du har valt.

Dag 10

Vi fallspacklar badrummet sÄ att lutningen till golvbrunnen blir korrekt.

Dag 11–16

Vi mÀter av fallet till golvbrunnen och börjar sedan arbeta med tÀtskikten. PlattsÀttaren kommer och monterar kakel och klinker.

Dag 17–18

Montering av foder, tröskel och inredning samt de tvÄ sista strykningarna av taket.

Dag 19

El- och rörmontören kommer för sista gÄngen och kopplar in belysning, golvvÀrme och vatten.

Dag 20

SlutstÀdning av badrummet och alla andra rum som kan ha pÄverkats av renoveringen.

Vill du se hur vi jobbar? Kolla in den hÀr totalrenoveringen!

Bra att tÀnka pÄ nÀr du planerar att renovera ditt badrum

  • Det gĂ„r bra att blanda porslin frĂ„n olika tillverkare i badrummet.
  • Spegeln eller spegelskĂ„pet bör inte vara bredare Ă€n handfatet och tĂ€nk pĂ„ bra belysning.
  • DuschvĂ€gg? Ska den vara vikbar, fast, skjutbar, rund eller platsbyggd?
  • Vill du ha en golvstĂ„ende eller vĂ€gghĂ€ngd toalett?
  • Badkar? Vill du ha ett hörnbadkar med massagefunktion, ett gammaldags med lejontassar eller nĂ„got helt annat?
  • Vilka blandare vill du ha till duschen, badkaret och tvĂ€ttstĂ€llet?
  • Ska handdukstorken vara elektrisk eller vattenburen? Ska den vara diskret eller som ett smycke pĂ„ vĂ€ggen.
  • TĂ€nk pĂ„ att vĂ€gghĂ€ngda möbler gör att badrummet kĂ€nns större.

VÀlkommen att kontakta oss med dina funderingar eller svÀng förbi vÄrt kontor i Stockholm för en kopp kaffe. Vi vÀgleder er gÀrna och har samarbeten med de största och bÀsta badrumsleverantörerna. Vi Àr ett gÀng hantverkare som hyser en genuin passion för just badrumsrenovering. Att följa sitt jobb frÄn idé till verklighet, att kunna följa utveckligen av sjÀlva renoveringen dag för dag Àr inget vi tröttnat pÄ eller planerar att tröttna pÄ.

Det mÄ lÄta klyschigt men vi Àlskar verkligen vÄrt jobb, euforin nÀr man stÄr dÀr tillsammans med sina kollegor och med ett leende tittar pÄ sitt fÀrdigstÀllda badrumsprojekt Àr en eufori som aldrig kommer likna nÄgot annat för oss som hantverkare pÄ BobPartner. För att inte tala om spÀnningen sekunderna innan man för första gÄngen ska se kundens reaktion nÀr vi för första gÄngen ska presentera deras fÀrdigstÀllda nyrenoverade badrum. LÀs mer om vÄra tjÀnster inom tillbyggnad

OffertförfrÄgan för badrumsrenoveringar

Vi ser fram emot att höra ifrÄn dig!

  • Detta fĂ€lt anvĂ€nds för valideringsĂ€ndamĂ„l och ska lĂ€mnas oförĂ€ndrat.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahÄlla produkter och tjÀnster Ät dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av vÄra produkter och tjÀnster, för att anpassa din upplevelse av vÄr webbplats samt för att förbÀttra vÄra produkter och tjÀnster.

NÀr som helst har du rÀtt att fÄ tillgÄng till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invÀnda mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rÀttigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@bobpartner.se.

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gÀllande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lÀmnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkÀnnande.

JAG FÖRSTÅR