Badrumsrenoveringar i Stockholm

Vi Ă€r specialister pĂ„ badrumsrenoveringar och utför renoveringar i Stockholm med omnejd. VĂ„r passion Ă€r att renovera badrum och har i skrivande stund 10 Ă„rs erfarenhet av badrumsrenoveringar och ombyggnationer. Vi Ă€r byggföretaget som skiljer oss frĂ„n mĂ€ngden. Vi vill inte klassas som det dĂ€r ”typiska byggföretaget”. Vi vill att vĂ„ra kunder skall vara nöjda hela vĂ€gen – frĂ„n start till avslut. Det Ă€r oerhört viktigt för oss att ha en god dialog och att stĂ„ till tjĂ€nst och förfogande. NĂ€r ni renoverar badrum med oss fĂ„r ni alltid  ett fast pris, en faststĂ€lld tidplan och en dedikerad och engagerad projektledare. NĂ€r ni skickar in en offertförfrĂ„gan till oss sĂ„ kontaktar en av vĂ„ra kundansvariga er och Ă€r med frĂ„n första besöket till fĂ€rdigt badrum. Det skall sĂ„vĂ€l kĂ€nnas som vara tryggt – hela vĂ€gen. 

Vi vet att god kommunikation i kombination med skickligt hantverk Àr nyckeln till en riktigt trygg renovering. 

Vi hjÀlper er gÀrna med inköp av kakel, klinker och inredning till förmÄnliga priser och sjÀlvklart levererar vi det dÄ ocksÄ hem till er.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök, vi ser fram emot att hjÀlpa till med er badrumsrenovering i Stockholm med omnejd!

Missa inte vÄr film frÄn nÀr vi totalrenoverade ett helt hus! Visst blev det helt fantastiskt?

 

 

Hur gÄr en standard badrumsrenovering till dag för dag hos oss?

Badrumsrenovering dag 1-3

Vi böjar med ett uppstartsmöte dÀr projektledaren och kunden nÀrvarar samt rivaren. DÀrefter demonterar vi badrummet ner till grunden. Inredning monteras ned och allt ytskikt rivs ut.

Badrumsrenovering dag 4-5

Elmontören och rörmontören drar allt nytt. I detta steg dras el till belysning, vÀrmegolv, eluttag mm. Rörmontören drar nytt vatten och avlopp till alla berörda platser i badrummet.

Badrumsrenovering dag 6-8

Under dessa dagar ÄterstÀller snickaren badrummet med skivor eller puts beroende pÄ vad just du har för grund. Vi gjuter golvet och sÀnker taket.

Badrumsrenovering dag 9

Nu kommer el eller rörmontören och monterar golvvÀrmen beroende pÄ vilken typ av golvvÀrme du har valt. Detta rekommenderar vi för en behaglig underhÄllsvÀrme.

Badrumsrenovering dag 10

HÀr fallspacklar vi badrummet sÄ att lutningen till golvbrunnen blir korrekt.

Badrumsrenovering dag 11-16

HÀr börjar vi alltid med att mÀta av fallet till golvbrunnen för att kontrollera ytligare en gÄng att fallet uppfyller kraven enligt BBV. Sedan börjar vi att tÀtskikta badrummet, vi arbetar med en folieduk frÄn LIP. PlattsÀttaren försÀtter sedan med att montera kakel & klinker i badrummet.

Badrumsrenovering dag 17-18

Under dessa tvÄ dagar monterar vi inredning, foder och tröskel, vi mÄlar Àven taket dem sista tvÄ gÄngerna.

Badrumsrenovering dag 19

HÀr kommer el och rörmontören och kopplar in belysning, golvvÀrme och vatten. Detta görs sjÀlvklart endast av behörig personal.

Badrumsrenovering dag 20

Sista dagen görs en slutstÀdning av badrummet och andra berörda rum.

 

OffertförfrÄgan för badrumsrenoveringar

 

 

Hur en badrumsrenovering i Stockholm med omnejd gÄr till hos oss med 4 enkla steg

1. Innan vi pÄbörjar er badrumsrenovering skriver vi ett avtal utformat av Konsumentverket Àven kallat HantverksformulÀr 14 dÀr vi bland annat avtalar om en fast tidsplan, fast pris och vem er projektledare kommer att bli.

2. DÀrefter har vi ett uppstartsmöte dÄ vi ritar upp hela badrummet med vÀggar, golv, tak och inredning för att sÀkerstÀlla att vi har all information sÄ att badrummet blir precis som ni vill ha det. Projektledaren, snickaren, rörmokaren samt elektrikern Àr Àven med pÄ uppstartsmötet för att fÄ ta del av all information och för att ni ska kÀnna er helt komfortabla med att allt utförs exakt sÄ som ni önskar.

3. Efter uppstartsmötet börjar vi med badrumsrenoveringen. NÀr badrummet Àr utrivet kontrollerar vi alltid att det inte finns nÄgon fukt, sedan pÄbörjas byggnationen av badrummet.

4. NÀr badrumsrenoveringen Àr fÀrdigstÀlld trÀffas vi alltid hemma hos er för en genomgÄng av ert nya badrum, det sker Àven en besiktning av badrummet tillsammans med er. Detta Àr Àven ett utmÀrkt tillfÀlle att stÀlla frÄgor om ert nya badrum. NÀr slutbesiktning Àr gjord kommer er kontaktperson hem till er för att ha ett avslutningsmöte dÀr vi Ànnu en gÄng sÀkerstÀller att ni Àr nöjda med badrumsrenoveringen och samtidigt lÀmnar vi dÄ över alla Kvalitetsdokumentet.

 

Garantier:

NÀr vi utför en badrumsrenovering i Stockholm lÀmnar vi alltid 2 Ärs garanti och 10 Ärs ansvarstid pÄ vÄrt arbete.

NĂ€r man renoverar sitt badrum gĂ€ller det att vĂ€lja rĂ€tt hantverkare. Företaget som renoverar badrummet behöver vara anslutna till ByggkeramikrĂ„det och ha alla behörigheter för att fĂ„ arbeta med tĂ€tskikt, elarbeten och rörarbeten. SjĂ€lvklart Ă€r vi pĂ„ Bygg & BadrumsPartner anslutna och arbetar efter branschens alla regler för att sĂ€kerstĂ€lla kvaliteten i arbetet i kombination med att du som kund ska kĂ€nna dig trygg – hela vĂ€gen.

NÀr man vÀljer en badrumsrenoverare Àr det oerhört viktigt att man kÀnner sig trygg, bÄde under renoveringen och med slutresultatet. För att sÀkerstÀlla att ni som kund kÀnner er trygga under renoveringen har vi en extremt nÀra dialog med er frÄn början till fÀrdigstÀllt projekt. För att ni ska kÀnna er trygga med badrumsrenoveringen efter att vi har avslutat projektet, sÄ fÄr ni ett intyg pÄ att allt Àr fackmannamÀssigt utfört enligt branschens regler för TÀtskikt, El- och VVS-arbeten.

VÄrt motto Àr att ni ska kÀnna er trygga frÄn början av badrumsrenoveringen till fÀrdigt badrum.

Trygg renovering: 

 • Fast pris
 • Alla behörigheter
 • Fast tidsplan
 • Engagerad projektledare
 • 2 Ă„rs garanti
 • 10 Ă„rs ansvarstid
 • Kostnadsfri offert
 • Skriftligt avtal med HantverkarformulĂ€r 14
 • Maximalt ROT-avdrag
 • Enbart betalning efter utförda moment

 

 

NÄgra punkter att tÀnka pÄ inför din badrumsrenovering

 • Det gĂ„r bra att blanda porslin frĂ„n olika tillverkare i badrummet.
 • Spegeln eller spegelskĂ„pet bör inte vara bredare Ă€n handfatet. TĂ€nk pĂ„ bra belysning.
 • DuschvĂ€gg – vĂ€lj om du vill ha vikbar, fast, skjutbar, rund  eller platsbyggd!
 • WC – vill du ha en golvstĂ„ende eller vĂ€gghĂ€ngd?
 • Badkar – vill du ha ett hörnbadkar med massagefunktion eller ett gammaldags med lejontassar?
 • Val av blandare till duschen, badkaret och tvĂ€ttstĂ€llet.
 • Handdukstorken – skall den vara elektrisk eller vattenburen?  Diskret eller som ett smycke pĂ„ vĂ€ggen.
 • TĂ€nk pĂ„ att vĂ€gghĂ€ngda möbler gör att badrummet kĂ€nns större.

VÀlkommen att kontakta oss med dina funderingar! Vi Àr grymma pÄ att vÀgleda er i era badrumsfunderingar och har samarbeten med de största och bÀsta badrumsleverantörerna.

Se ett urval av vÄra senaste badrumsrenoveringar

Bygg & BadrumsPartner

Behörigheter, certifikat och försÀkringar

VĂ„ra hantverkare har  givetvis alla behörigheter och certifikat –  ByggkeramikrĂ„det, PlattsĂ€ttningsentreprenörers Riksförbund, ElsĂ€kerhetsverket, SĂ€kervatten samt ansvarsförsĂ€kring hos IF. Med detta kan ni kĂ€nna er trygga med att er renovering utförs helt enligt alla gĂ€llande branschregler.

https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/behörigt_våtrum.jpg
https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/Per.jpg
https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/Elsäkerhetsverket.jpg
https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/säkert_vatten.jpg
https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/IF_försäkring.jpg

Vi som hjÀlper dig

Vi pĂ„ Bygg & BadrumsPartner har en gedigen erfarenhet inom byggbranschen och har efter flera Ă„r lĂ€rt oss hur ett bygg projekt skall skötas – hela vĂ€gen. Att genomföra byggprojekt frĂ„n idĂ© till verkligen tillsammans med er som kund Ă€r det roligaste vi vet, och vi Ă€r bra pĂ„ det vi gör. Kontakta gĂ€rna oss om ni har nĂ„gra frĂ„gor eller behöver hjĂ€lp med er byggnation. Vi Ă€r byggföretaget som faktiskt sĂ€tter kunden i fokus och Ă€r med er hela vĂ€gen! Ska du renovera ditt badrum – lĂ€s mer hĂ€r.

Hubert Peksyk, Projektledare

Lukasz Stepien, Tekniker

Slawomir Kluska, Tekniker

Pawel Bielecki, Tekniker

HUR GÅR DET TILL NÄR DU ANLITAR OSS?

FrÄgorna Àr ofta mÄnga nÀr man ska anlita en byggfirma till en renovering. I den hÀr filmen berÀttar var kollega Eddie om alla stegen som ni behöver ha koll pÄ!

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahÄlla produkter och tjÀnster Ät dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av vÄra produkter och tjÀnster, för att anpassa din upplevelse av vÄr webbplats samt för att förbÀttra vÄra produkter och tjÀnster.

NÀr som helst har du rÀtt att fÄ tillgÄng till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invÀnda mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rÀttigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@bobpartner.se.

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gÀllande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lÀmnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkÀnnande.

JAG FÖRSTÅR