KUNDPROJEKT

Modern badrumsrenovering på Södermalm

Badrumsrenoveringen på Södermalm inleddes med en grundlig inspektion av det befintliga badrummet. Efter samråd med kunden skapade vi en skräddarsydd och detaljerad plan för renoveringen. Vi påbörjade projektet med att avlägsna all befintlig inredning och genomföra en komplett rivning av badrummet. Vi installerade dusch, toalett, handfat och andra nödvändiga detaljer. Därefter gjorde vi en grundlig kontroll och städning av badrummet. Kunden blev mer än nöjd över sitt nya badrum.

En lyckad badrumsrenovering i Södermalm förvandlar din vardag till ren njutning. Med skickliga entreprenörer och noggrann planering kan du skapa ett badrum som kombinerar stil och funktionalitet på ett imponerande sätt. Södermalm i Stockholm erbjuder ett brett utbud av moderna material och designmöjligheter som passar olika preferenser och behov. Genom att fokusera på detaljer och kvalitet kan en välgenomförd badrumsrenovering inte bara förbättra ditt boende utan också öka dess värde. Med rätt expertis och omsorgsfullt valda element kan du skapa ett badrum som blir en personlig oas för avkoppling och bekvämlighet.

Läs mer om våra badrumsrenoveringar på Södermalm.

Renoverat badrum med vitt kakel och ljusgrå granit, ett stort vitt handfat med skåp och lyxig belysning

Kakel

Klinker

KVM

Plats

Södermalm, Stockholm

Skicka in din förfrågan till oss idag!

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du våran privacy policy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.