KUNDPROJEKT

Lyckad badrumsrenovering på Ringvägen

Vi på BOB Våtrumsrenovering har haft nöjet att genomföra en badrumsrenovering på Ringvägen på Södermalm i Stockholm. I detta projekt har vi hjälpt vår kund att skapa sitt drömbadrum med hög kvalitet och noggrannhet. Vi har arbetat nära med kunden för att säkerställa att deras önskemål och behov har tillgodosetts på bästa möjliga sätt.

Under projektet ansvarade vi för allt från rivning till installation och vi arbetade med högsta standard på alla delar av renoveringen. Vi installerade nytt kakel och klinker, dusch, wc samt handfat med tillhörande skåp och förvaring. Vi såg till att allt var perfekt monterat och anpassat efter kundens önskemål. Vi är mycket nöjda med resultatet och våra kunder är också mycket nöjda med sitt nya badrum. Om du också planerar en badrumsrenovering så tveka inte att kontakta oss på BOB Våtrumsrenovering. Vi hjälper dig gärna att förverkliga dina drömmar om ett nytt och vackert badrum.

Kakel

Klinker

KVM

Plats

Södermalm, Stockholm

Skicka in din förfrågan till oss idag!

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du våran privacy policy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.