Vanliga frågor

Här finner du svar på de vanligaste frågorna kring din renovering. Kontakta oss gärna om du har fler frågor eller funderingar.

Frågor och svar

Tidsåtgång
Inför varje renovering får du som kund en fast tidsplan som vi alltid skriver in i avtalet.

Arbetstider
Vi önskar att ha tillgång till arbetsplatsen mellan kl. 07:00 – 16:00 om inget annat avtalas.

Behörigheter
Vi har alla behörigheter som krävs för att kunna utföra ett fackmannamässigt arbete enligt alla branschregler.

Analys
Vi analyserar ditt behov och utifrån det presenterar vi den bästa lösningen för dig. Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök där vi ser fram emot att hjälpa er med er byggnation och leverera en attraktiv offert.

Betalning
Vi presenterar alltid en betalningsplan för dig som kund. Betalningsplanen är utformad så att du som kund inte betalar något i förväg. Det vill säga att du betalar endast efter utfört arbete & moment. Betalningsplanen framgår alltid tydligt i avtalet.

ROT-avdrag
Du som kund har rätt att dra av 30 procent av arbetskostnaden. Den sammanlagda skattereduktionen för ROT-arbete är maximalt 50 000 kr per person och år oavsett köparens ålder. Hör gärna efter med Skatteverket om du har rätt till ROT-avdrag.

Offert
Efter vårt besök får du alltid en skriftlig offert per mail. Offerten ligger sedan som grund för det kommande avtalet.

Fast pris
Vi lämnar alltid ett fast pris på det önskade arbetet, där vi inkluderar byggmaterial, transporter och arbetstimmar.

Besiktning
Efter varje avslutat projekt gör vi alltid en besiktning som kvalitetssäkrar slutresultatet där du får all dokumentation såsom Kvalitetsdokument, intyg för vatteninstallationer och intyg på att värmeslingan är korrekt monterad.

Bygg & BadrumsPartner

Behörigheter, certifikat och försäkringar

Våra hantverkare har alla behörigheter och certifikat såsom Byggkeramikrådet, Plattsättningsentreprenörers Riksförbund, Elsäkerhetsverket samt ansvarsförsäkring hos IF. Med detta kan ni känna er trygga med att er renovering utförs helt enligt alla gällande branschregler.

https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/behörigt_våtrum.jpg
https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/Per.jpg
https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/Elsäkerhetsverket.jpg
https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/IF_försäkring.jpg

Vi som hjälper dig

Vi på Bygg & BadrumsPartner har en gedigen erfarenhet inom byggbranschen. Vi brinner för att genomföra byggprojekt tillsammans med er. Kontakta gärna oss om ni har några frågor eller behöver hjälp med er byggnation. Vi är byggföretaget som sätter kunden i fokus! Ska du renovera ditt badrum?, läs mer här.

Projektledare - Ken

Ken Lindekrantz, Kundansvarig

I 10 år har Ken utfört över 400 stycken badrumsrenoveringar och tillbyggnader med goda resultat och nöjda kunder. Ken brinner för att ta hand om ditt byggprojekt.

Projektledare - Carl

Carl Rofors, Kundansvarig

Carl har med sina 6 år i byggbranschen arbetat som projektledare för olika typer av renoveringar med ledorden kvalitét, kundfokus och engagemang.