Offertförfrågan

Vanliga frågor

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna som vi brukar från våra kunder. Kontakta oss om du inte skulle hitta svaret på just din fråga här.

Frågor och svar

Tidsåtgång
Inför varje projekt får du som kund en fast tidsplan – vilket vi naturligtvis har skrivit in i vårt avtal med dig.

Arbetstider
Om inte du har några andra önskemål, så vill vi gärna ha tillgång till arbetsplatsen mellan klockan 07:00 och 16:00.

Behörigheter
Vi har alla behörigheter som krävs för att kunna utföra ett fackmannamässigt arbete enligt gällande branschregler.

Analys
Vi gör alltid hembesök för att få en tydlig bild av vad som skall utföras. När du berättat hur du vill ha det eller vad du vill uppnå, så gör vi en analys och presenterar en lösning.

Betalning
Du kommer att få en betalningsplan som bygger på att du inte behöver betala något i förväg; du betalar endast efter utfört arbete i varje delmoment. Och en tydlig betalningsplan finns alltid med i avtalet.

ROT-avdrag
Du som kund har rätt att dra av 30 procent av arbetskostnaden. Den sammanlagda skattereduktionen för ROT-arbete är maximalt 50 000 kronor per person och år – oavsett ålder. Kontrollera gärna med Skatteverket om du har rätt till ROT-avdrag.

 Offert
Efter vårt hembesök får du alltid en skriftlig offert per mail. Offerten ligger sedan som grund för det kommande avtalet.

Fast pris
Vi lämnar alltid ett fast pris på arbetet, där vi inkluderar byggmaterial, transporter och arbetstimmar.

Ändringar eller tillägg
Ibland kommer man på att man vill göra en ändring under arbetet. En lampknapp som behöver flyttas eller så kanske det finns något annat som du vill ändra eller lägga till.  Ändringar och tillägg ska du alltid beställa skriftligt via mail och du får alltid en skriftlig bekräftelse tillbaka från oss.

Besiktning
Efter varje avslutat arbete gör vi alltid en besiktning för att kvalitetssäkra slutresultatet. I samband med det får all dokumentation som kvalitetsdokument, intyg för vatteninstallationer samt intyg på att eventuella värmeslingor är korrekt monterade.

Vi som hjälper dig

Vi på BOBPARTNER har en gedigen erfarenhet och vet hur ett byggprojekt ska skötas – hela vägen. Att genomföra projekt från idé till verklighet tillsammans med dig som kund är det roligaste vi vet och vi är bra på det vi gör. Kontakta gärna oss om ni har några frågor eller behöver hjälp med er byggnation.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@bobpartner.se.

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR