Vanliga frågor - FAQ

Här finner du svar på de vanligaste frågorna kring din renovering. Kontakta oss gärna om du har fler frågor eller funderingar.

Frågor och svar

Tidsåtgång
Inför varje renovering får du som kund en fast tidsplan – detta står inskrivet i avtalet också.

Arbetstider
Vi önskar att ha tillgång till arbetsplatsen mellan kl. 07:00 – 16:00 om inget annat avtalas.

Behörigheter
Vi har alla behörigheter som krävs för att kunna utföra ett fackmannamässigt arbete enligt gällande branschregler.

Analys
Vi gör alltid hembesök för att få en definitiv bild av vad som skall utföras. Vi gör en analys efter att du har presenterat dina önskemål om hur du vill ha din renovering – och utifrån det presenterar vi den bästa lösningen för dig.

Betalning
Vi presenterar en betalningsplan som är utformad så att du som kund inte betalar något i förväg. Det vill säga att du betalar endast efter utfört arbete och delmoment. Betalningsplanen framgår alltid tydligt i avtalet.

ROT-avdrag
Du som kund har rätt att dra av 30 procent av arbetskostnaden. Den sammanlagda skattereduktionen för ROT-arbete är maximalt 50 000 kr per person och år oavsett köparens ålder. Hör gärna efter med Skatteverket om du har rätt till ROT-avdrag.

Offert
Efter vårt besök får du alltid en skriftlig offert per mail. Offerten ligger sedan som grund för det kommande avtalet.

Fast pris
Vi lämnar alltid ett fast pris på det önskade arbetet, där vi inkluderar byggmaterial, transporter och arbetstimmar.

Ändringar eller tillägg
Ibland kommer man på att man vill göra en ändring under renoveringen. Kanske en lampkapp skall flyttas, eller att någon detalj som inte varit med från början skall vara med.  Dessa skall alltid beställas skriftligt via mail och bekräftas således också.

Besiktning
Efter varje avslutat projekt gör vi alltid en besiktning som kvalitetssäkrar slutresultatet där du får all dokumentation såsom kvalitetsdokument, intyg för vatteninstallationer och intyg på att värmeslingan är korrekt monterad.

Bygg & BadrumsPartner

Behörigheter, certifikat och försäkringar

Våra hantverkare har  givetvis alla behörigheter och certifikat –  Byggkeramikrådet, Plattsättningsentreprenörers Riksförbund, Elsäkerhetsverket, Säkervatten samt ansvarsförsäkring hos IF. Med detta kan ni känna er trygga med att er renovering utförs helt enligt alla gällande branschregler.

https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/behörigt_våtrum.jpg
https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/Per.jpg
https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/Elsäkerhetsverket.jpg
https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/säkert_vatten.jpg
https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/IF_försäkring.jpg

Vi som hjälper dig

Vi på Bygg & BadrumsPartner har en gedigen erfarenhet inom byggbranschen och har efter flera år lärt oss hur ett bygg projekt skall skötas – hela vägen. Att genomföra byggprojekt från idé till verkligen tillsammans med er som kund är det roligaste vi vet, och vi är bra på det vi gör. Kontakta gärna oss om ni har några frågor eller behöver hjälp med er byggnation. Vi är byggföretaget som faktiskt sätter kunden i fokus och är med er hela vägen! Ska du renovera ditt badrum – läs mer här.

Hubert Peksyk, Projektledare

Lukasz Stepien, Tekniker

Slawomir Kluska, Tekniker

Pawel Bielecki, Tekniker

HUR GÅR DET TILL NÄR DU ANLITAR OSS?

Frågorna är ofta många när man ska anlita en byggfirma till en renovering. I den här filmen berättar var kollega Eddie om alla stegen som ni behöver ha koll på!

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@bobpartner.se.

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR