Se våra senaste köksrenoveringar

Hur en köksrenovering går till hos oss med 4 enkla steg

1. Innan vi påbörjar din köksrenovering skriver vi ett avtal utformat av Konsumentverket kallat Hantverksformuläret 14 där vi avtalar om en fast tidsplan, fast pris och vem er projektledare kommer att bli.

2. Därefter har vi ett uppstartsmöte då vi ritar upp hela köket med väggar, golv, tak, inredning och vitvaror för att säkerställa att vi har all information för att köket ska bli precis som ni vill. Projektledaren, snickaren, rörmokaren samt elektrikern är även med på uppstartsmötet för att få ta del av all information.

3. Efter uppstartsmötet börjar vi direkt med själva renoveringen och har kontinuerlig kontakt med er som kund för att säkerställa så att köksrenoveringen går till på exakt det sättet ni önskar.

4. När köksrenoveringen är färdigställd går vi igenom hela köket med er för att säkerställa att allt har blivit som ni önskar. Detta är även ett utmärkt tillfälle att ställa frågor om ert nya kök. När köket sedan fått sin godkända slutbesiktning kommer er kundansvariga person till er för att ha ett avslutningsmöte där vi en än gång säkerställer att ni är nöjda med köksrenoveringen.

Trygg renovering:

  • Fast pris
  • Alla behörigheter
  • Fast tidsplan
  • Dedikerad projektledare
  • 2 års garanti
  • 10 års ansvarstid
  • Kostnadsfri offert
  • Skriftligt avtal med Hantverkarformulär 14
  • Maximalt ROT-avdrag
  • Enbart betalning efter utförda moment
Bygg & BadrumsPartner

Behörigheter, certifikat och försäkringar

Våra hantverkare har alla behörigheter och certifikat såsom Byggkeramikrådet, Plattsättningsentreprenörers Riksförbund, Elsäkerhetsverket samt ansvarsförsäkring hos IF. Med detta kan ni känna er trygga med att er renovering utförs helt enligt alla gällande branschregler.

https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/behörigt_våtrum.jpg
https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/Per.jpg
https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/Elsäkerhetsverket.jpg
https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/IF_försäkring.jpg

Vi som hjälper dig

Vi på Bygg & BadrumsPartner har en gedigen erfarenhet inom byggbranschen. Vi brinner för att genomföra byggprojekt tillsammans med er. Kontakta gärna oss om ni har några frågor eller behöver hjälp med er byggnation. Vi är byggföretaget som sätter kunden i fokus! Ska du renovera ditt badrum?, läs mer här.

Projektledare - Ken

Ken Lindekrantz, Kundansvarig

I 10 år har Ken utfört över 400 stycken badrumsrenoveringar och tillbyggnader med goda resultat och nöjda kunder. Ken brinner för att ta hand om ditt byggprojekt.

Projektledare - Carl

Carl Rofors, Kundansvarig

Carl har med sina 6 år i byggbranschen arbetat som projektledare för olika typer av renoveringar med ledorden kvalitét, kundfokus och engagemang.