OffertförfrÄgan

HUR EN KÖKSRENOVERING GÅR TILL HOS OSS MED 4 ENKLA STEG

  1. Innan vi sÀtter igÄng, skriver vi ett avtal utformat av Konsumentverket, det sÄ kallade HantverksformulÀret 14, dÀr vi avtalar om en fast tidsplan, fast pris och vem er projektledare kommer att bli.
  2. Sedan har vi ett uppstartsmöte för att sÀkerstÀlla att köket blir precis som du vill ha det. Projektledaren, snickaren rörmokaren och elektrikern Àr med pÄ mötet och tillsammans ritar vi upp hela köket med vÀggar, golv, tak, inredning samt vitvaror.
  3. Efter uppstartsmötet börjar vi direkt med sjÀlva renoveringen och vi kommer att ha kontinuerlig kontakt med dig för att se till att allt blir precis som du vill.
  4. NÀr köksrenoveringen Àr klar gÄr vi tillsammans igenom hela köket med dig för att sÀkerstÀlla att allt har blivit som avtalat.

Kolla in vad du behöver ha koll pÄ

Det kan uppstÄ mÄnga frÄgor nÀr man ska anlita en byggfirma. I den hÀr filmen berÀttar vÄr kollega Eddie om alla viktiga steg.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert och ett förutsÀttningslöst möte. Du nÄr oss pÄ 08-400 263 00 eller genom att skicka ett meddelande hÀr.

 

Vi som hjÀlper dig

Vi pĂ„ Bygg- och BadrumsPartner har en gedigen erfarenhet och vet hur ett byggprojekt ska skötas – hela vĂ€gen. Att genomföra projekt frĂ„n idĂ© till verklighet tillsammans med dig som kund Ă€r det roligaste vi vet och vi Ă€r bra pĂ„ det vi gör. Kontakta gĂ€rna oss om ni har nĂ„gra frĂ„gor eller behöver hjĂ€lp med er byggnation.

Reza Noorani, Kundansvarig

HUR GÅR DET TILL NÄR DU ANLITAR OSS?

FrÄgorna Àr ofta mÄnga nÀr man ska anlita en byggfirma till en renovering. I den hÀr filmen berÀttar var kollega Eddie om alla stegen som ni behöver ha koll pÄ!

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahÄlla produkter och tjÀnster Ät dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av vÄra produkter och tjÀnster, för att anpassa din upplevelse av vÄr webbplats samt för att förbÀttra vÄra produkter och tjÀnster.

NÀr som helst har du rÀtt att fÄ tillgÄng till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invÀnda mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rÀttigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@bobpartner.se.

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gÀllande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lÀmnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkÀnnande.

JAG FÖRSTÅR