Se våra senaste köksrenoveringar

Hur en köksrenovering går till hos oss med 4 enkla steg

1. Innan vi påbörjar din köksrenovering skriver vi ett avtal utformat av Konsumentverket kallat Hantverksformuläret 14 där vi avtalar om en fast tidsplan, fast pris och vem er projektledare kommer att bli.

2. Därefter har vi ett uppstartsmöte då vi ritar upp hela köket med väggar, golv, tak, inredning och vitvaror för att säkerställa att vi har all information för att köket ska bli precis som ni vill. Projektledaren, snickaren, rörmokaren samt elektrikern är även med på uppstartsmötet för att få ta del av all information.

3. Efter uppstartsmötet börjar vi direkt med själva renoveringen och har kontinuerlig kontakt med er som kund för att säkerställa så att köksrenoveringen går till på exakt det sättet ni önskar.

4. När köksrenoveringen är färdigställd går vi igenom hela köket med er för att säkerställa att allt har blivit som ni önskar. Detta är även ett utmärkt tillfälle att ställa frågor om ert nya kök. När köket sedan fått sin godkända slutbesiktning kommer er kundansvariga person till er för att ha ett avslutningsmöte där vi en än gång säkerställer att ni är nöjda med köksrenoveringen.

Trygg renovering:

  • Fast pris
  • Alla behörigheter
  • Fast tidsplan
  • Dedikerad projektledare
  • 2 års garanti
  • 10 års ansvarstid
  • Kostnadsfri offert
  • Skriftligt avtal med Hantverkarformulär 14
  • Maximalt ROT-avdrag
  • Enbart betalning efter utförda moment
Bygg & BadrumsPartner

Behörigheter, certifikat och försäkringar

Våra hantverkare har  givetvis alla behörigheter och certifikat –  Byggkeramikrådet, Plattsättningsentreprenörers Riksförbund, Elsäkerhetsverket, Säkervatten samt ansvarsförsäkring hos IF. Med detta kan ni känna er trygga med att er renovering utförs helt enligt alla gällande branschregler.

https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/behörigt_våtrum.jpg
https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/Per.jpg
https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/Elsäkerhetsverket.jpg
https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/säkert_vatten.jpg
https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/IF_försäkring.jpg

Vi som hjälper dig

Vi på Bygg & BadrumsPartner har en gedigen erfarenhet inom byggbranschen och har efter flera år lärt oss hur ett bygg projekt skall skötas – hela vägen. Att genomföra byggprojekt från idé till verkligen tillsammans med er som kund är det roligaste vi vet, och vi är bra på det vi gör. Kontakta gärna oss om ni har några frågor eller behöver hjälp med er byggnation. Vi är byggföretaget som faktiskt sätter kunden i fokus och är med er hela vägen! Ska du renovera ditt badrum – läs mer här.

Hubert Peksyk, Projektledare

Lukasz Stepien, Tekniker

Slawomir Kluska, Tekniker

Pawel Bielecki, Tekniker

HUR GÅR DET TILL NÄR DU ANLITAR OSS?

Frågorna är ofta många när man ska anlita en byggfirma till en renovering. I den här filmen berättar var kollega Eddie om alla stegen som ni behöver ha koll på!

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@bobpartner.se.

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR