Offertförfrågan

HUR EN KÖKSRENOVERING GÅR TILL HOS OSS MED 4 ENKLA STEG

  1. Innan vi sätter igång, skriver vi ett avtal utformat av Konsumentverket, det så kallade Hantverksformuläret 14, där vi avtalar om en fast tidsplan, fast pris och vem er projektledare kommer att bli.
  2. Sedan har vi ett uppstartsmöte för att säkerställa att köket blir precis som du vill ha det. Projektledaren, snickaren rörmokaren och elektrikern är med på mötet och tillsammans ritar vi upp hela köket med väggar, golv, tak, inredning samt vitvaror.
  3. Efter uppstartsmötet börjar vi direkt med själva renoveringen och vi kommer att ha kontinuerlig kontakt med dig för att se till att allt blir precis som du vill.
  4. När köksrenoveringen är klar går vi tillsammans igenom hela köket med dig för att säkerställa att allt har blivit som avtalat.

Kolla in vad du behöver ha koll på

Det kan uppstå många frågor när man ska anlita en byggfirma. I den här filmen berättar vår kollega Eddie om alla viktiga steg.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert och ett förutsättningslöst möte. Du når oss på 08-400 263 00 eller genom att skicka ett meddelande här.

 

Vi som hjälper dig

Vi på Bygg- och BadrumsPartner har en gedigen erfarenhet och vet hur ett byggprojekt ska skötas – hela vägen. Att genomföra projekt från idé till verklighet tillsammans med dig som kund är det roligaste vi vet och vi är bra på det vi gör. Kontakta gärna oss om ni har några frågor eller behöver hjälp med er byggnation.

HUR GÅR DET TILL NÄR DU ANLITAR OSS?

Frågorna är ofta många när man ska anlita en byggfirma till en renovering. I den här filmen berättar var kollega Eddie om alla stegen som ni behöver ha koll på!

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@bobpartner.se.

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR