Offertförfrågan

Bygg ut med oss

UTBYGGNAD MED ÅRETS HANTVERKARE

Att bygga ut kräver ett tätt samarbete mellan dig som husägare och oss som entreprenör. Det krävs en hel del planering och det är viktigaste är att ha en kompetenta, pålitliga samt engagerade hantverkare. Detta för att underlätta arbetet  under byggnationens gång. Vi ett gäng genuint passionerade hantverkare som mer än gärna bygger ut hus alternativt garage. Vår intresse samt kärlek för vårt arbete genomsyrar det slutresultat vi levererar till våra kunder.


Är ni trångbodda? Skall ni få tillökning? Behöver ni mer utrymme, eller vill ni bara bygga om? Vi kan hjälpa er att bygga ut huset alternativt garaget.

En tillbyggnad ger huset eller garaget ett nytt liv, ny karaktär och skapar nya möjligheter. Istället för att flytta från huset ni tycker så mycket om så tänk till och rita på möjliga lösningar. Det kan vara allt från ett nytt sovrum till burspråk, uterum, poolrum, garage, badrum eller kanske en till och med en balkong? Ofta kan det vara bra att bolla idéer – ju fler kloka huvuden – desto bättre blir besluten.

Fundera inte – sätt igång med planeringen idag! Du ökar värdet på bostaden och det är en viktig investering i din framtid!

DÄRFÖR ANLITAR KUNDER BYGG OCH BADRUMSPARTNER NÄR DET BYGGS UT I HUS/GARAGE

 • en pålitlig och lösningsorienterad entreprenör
 • en hantverkare som återkopplar under hela byggnationen
 • en entreprenör som sätter kunden i centrum
 • den bästa, tryggaste och mest prisvärda entreprenören

EN BRA ANLEDNING TILL ATT VÄLJA BOB PARTNER

Vet ni vad som skiljer oss från andra byggfirmor? Vi går ”all in”. Hos oss får ni alltid det lilla extra. Det som våra konkurrenter lovar men inte håller, det får ni hos oss. Vi levererar. Vi står till förfogande med service och kunskap hela vägen. Det är det vi kallar för Trygg renovering.

TRYGG RENOVERING

 • Fast pris
 • Alla behörigheter
 • Fast tidsplan
 • Dedikerad projektledare
 • 2 års garanti
 • 10 års ansvarstid
 • Kostnadsfri offert
 • Skriftligt avtal med Hantverkarformulär 14
 • Maximalt ROT-avdrag
 • Enbart betalning efter utförda moment
 • Vi älskar vårt hantverk
 • Vi bygger ut din hus alternativt garage med hjärta

 


 

Kontakta din hantverkare

 


Metoder för att bygga ut huset

Bygg & Badrumspartner har hjälpt många privatpersoner att bygga ut sitt hus. Det är många privatpersoner som hör av oss till oss och vill ha hjälp att bygga ut, men som inte är säkra på vilket som är det lämpligaste sättet för att bygga ut huset eller bygga garage. Vi hjälper dig att hitta rätt lösning utifrån dina behov.

Det finns goda möjligheter att skapa mer utrymme i ett hus genom utbyggnad. Ett skäl till att man behöver bygga ut huset är att familjen väntar tillökning eller att man inte har plats för familjens bilar på garageuppfarten. I dag finns det många effektiva metoder för att bygga ut huset på ett estetiskt tilltalande sätt. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa privatpersoner att bygga ut garage och hus – vi hjälper dig med en bra lösning utifrån dina behov och önskemål. Vi arbetar med flera olika metoder för att bygga ut hus och garage, här är några exempel:

 • Bygg ut huset på höjden

Bygga på höjden är en klassisk metod för att bygga ut huset. Det innebär att man bygger ut huset genom att bygga till en eller flera våningar. Om du har en liten tomt så är ofta detta en mycket bra lösning. Vi hjälper dig gärna att skissa på hur du kan bygga ut huset på höjden utifrån dina idéer och tankar. Det krävs bygglov för att bygga ut på höjden, vi ser därför alltid till att ta fram ett förslag som är anpassat utifrån den detaljplan som gäller där huset står.

 • Bygga ut huset genom att förlänga husets kropp

Ett bra sätt att bygga ut huset på är att förlänga huskroppen. Det innebär att vi hjälper dig att bygga ut huset på längden så att du får fler rum. Vi hjälper dig att förlänga huskroppen oavsett om det rör sig om en enplansvilla eller flerplansvilla. En förlängning av huskroppen är särskilt lämplig om du har en stor tomt. Våra hantverkare

 • Bygg ut garage på bredden eller höjden

Våra hantverkare har lång erfarenhet av att bygga ut garage. Om du behöver få plats med fler bilar i ditt garage är det ofta bäst att bygga ut garaget på bredden. Det är även möjligt att bygga ut garage på höjden om du vill skapa mer förvaringsutrymme. Våra hantverkare har även god erfarenhet av att bygga ut garage i vinkel på ett snyggt och symmetriskt sätt.


Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert och ett förutsättningslöst möte redan idag! Vi ser med glädje fram emot ditt samtal!  Du når oss på 08-400 263 00. 

Vi som hjälper dig

Vi på BOBPARTNER har en gedigen erfarenhet och vet hur ett byggprojekt ska skötas – hela vägen. Att genomföra projekt från idé till verklighet tillsammans med dig som kund är det roligaste vi vet och vi är bra på det vi gör. Kontakta gärna oss om ni har några frågor eller behöver hjälp med er byggnation.

Bygg & BadrumsPartner

Behörigheter, certifikat och försäkringar

Våra hantverkare har  det som krävs för att bygga badrum –  Elsäkerhetsverket samt ansvarsförsäkring hos IF. Med detta kan ni känna er trygga med att er renovering utförs helt enligt alla gällande branschregler.

https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/Elsäkerhetsverket.jpg

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@bobpartner.se.

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR