OffertförfrÄgan

Totalrenovering i Stockholm med omnejd

Har du precis flyttat och behöver renovera? Eller Àr du kanske bara instÀlld pÄ en ordentlig förÀndring i hemmet?

Vi pÄ Bygg- och Badrumspartner har mÄnga Ärs erfarenhet av totalrenoveringar av bÄde lÀgenheter och hus. Vi har den spetskompetens och de behörigheter krÀvs och kommer garanterat att leverera ett precis sÄ vÀlfungerande hem som du förvÀntar dig. Kanske kan vi till och med överraska dig, vi Àr grymma pÄ att hitta möjligheter som du kanske har missat i din planering.

Och om du vill sÄ kan vi vara med Ànda frÄn början och hjÀlpa dig med planeringen av renoveringen. Tillsammans hittar vi smarta, hÄllbara och snygga lösningar som hÄller i flera Är framöver.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert och ett förutsÀttningslöst möte. Du nÄr oss pÄ 08-400 263 00 eller genom att skicka ett meddelande hÀr.

Totalrenoverad lägenhet

Kolla in vad du behöver ha koll pÄ
Det kan uppstÄ mÄnga frÄgor nÀr man ska anlita en byggfirma. I den hÀr filmen berÀttar vÄr kollega Eddie om alla viktiga steg.


Bobpartner vill förĂ€ndra totalrenovering – trygghet och kommunikation mĂ„ste vara ledorden

I Sverige finns det en uppfattning om att det Ă€r krĂ„ngligt att anlita en hantverkare för att renovera lĂ€genheten eller huset. MĂ„nga tycker att det Ă€r svĂ„rt att fĂ„ tag i sin hantverkare och svĂ„rt att veta vad priset landar pĂ„. Bobpartner Ă€r ett familjeföretag som försöker slĂ„ hĂ„l pĂ„ dessa myter – vi renoverar till fast pris och du fĂ„r en specifik projektledare hos oss som du alltid kan höra av dig till. Detta kallar vi för trygg renovering.

Det finns en stor efterfrÄgan pÄ hantverkare just nu. Det beror delvis pÄ att mÀnniskor ser ett stort vÀrde i att frÀscha upp sin boendestandard och dels pÄ att en renovering kan höja bostadens vÀrde betydligt. Bobpartner Àr ett familjeföretag med stor erfarenhet av att hjÀlpa bÄde privatpersoner med totalrenovering, men Àven mindre renoveringar av kök och badrum och andra rum i huset. Vi ger dig en offert med ett fast pris innan arbetet pÄbörjas sÄ du slipper oroa dig för vad kostnaden ska landa pÄ i slutÀndan. Du fÄr ocksÄ en projektledare hos oss som Àr den enda personen du behöver ha kontakt med under hela processen. PÄ sÄ sÀtt behöver du varken oroa dig över priset eller över att falla mellan stolarna i kontakten med oss.

Bobpartner hjÀlper dig med din lÀgenhetsrenovering

Bobpartner hjÀlper kunder över hela Stockholm med lÀgenhetsrenoveringar. Vi arbetar utifrÄn kundens önskemÄl och kan hjÀlpa till med det mesta som hör en renovering till. I ett sÄdant arbete genomför vi ofta en köksrenovering för att höja standarden pÄ köket. Renovera köket Àr ocksÄ ett bra sÀtt att höja vÀrdet pÄ en bostad inför en eventuell försÀljning av lÀgenheten. Vi hjÀlper ocksÄ till med en badrumsrenovering för att göra badrummet snyggare och mer funktionellt, allt utifrÄn dina önskemÄl. Om badrummet Àr mycket slitet sÄ kan vi ocksÄ totalrenovera badrummet.

Totalrenovering av ett gammalt hus

Om du bor i ett gammalt hus med omfattande renoveringsbehov, sÄ kan vi hjÀlpa dig att renovera upp huset frÄn grunden. En totalrenovering av ett gammalt hus innebÀr ofta att vi river ned det mesta i huset för att bygga upp det frÄn grunden. Husets stammar behöver som regel bytas i dessa fall, det hjÀlper vi dig med. En vanlig uppfattning Àr att husen som Àr i sÄ pass dÄligt skick att de behöver totalrenoveras Àr för dyra att rusta upp, vÄr erfarenhet Àr att det gÄr att göra mycket med smÄ medel. Hör av dig till oss för en offert.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahÄlla produkter och tjÀnster Ät dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av vÄra produkter och tjÀnster, för att anpassa din upplevelse av vÄr webbplats samt för att förbÀttra vÄra produkter och tjÀnster.

NÀr som helst har du rÀtt att fÄ tillgÄng till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invÀnda mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rÀttigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@bobpartner.se.

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gÀllande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lÀmnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkÀnnande.

JAG FÖRSTÅR