OffertförfrÄgan

Totalrenovering i Stockholm med omnejd

Har du precis flyttat och behöver renovera? Eller Àr du kanske bara instÀlld pÄ en ordentlig förÀndring i hemmet?

Vi pÄ Bygg- och Badrumspartner har mÄnga Ärs erfarenhet av totalrenoveringar av bÄde lÀgenheter och hus. Vi har den spetskompetens och de behörigheter krÀvs och kommer garanterat att leverera ett precis sÄ vÀlfungerande hem som du förvÀntar dig. Kanske kan vi till och med överraska dig, vi Àr grymma pÄ att hitta möjligheter som du kanske har missat i din planering.

Och om du vill sÄ kan vi vara med Ànda frÄn början och hjÀlpa dig med planeringen av renoveringen. Tillsammans hittar vi smarta, hÄllbara och snygga lösningar som hÄller i flera Är framöver.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert och ett förutsÀttningslöst möte. Du nÄr oss pÄ 08-400 263 00 eller genom att skicka ett meddelande hÀr.

Kolla in vad du behöver ha koll pÄ

Det kan uppstÄ mÄnga frÄgor nÀr man ska anlita en byggfirma. I den hÀr filmen berÀttar vÄr kollega Eddie om alla viktiga steg.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahÄlla produkter och tjÀnster Ät dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av vÄra produkter och tjÀnster, för att anpassa din upplevelse av vÄr webbplats samt för att förbÀttra vÄra produkter och tjÀnster.

NÀr som helst har du rÀtt att fÄ tillgÄng till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invÀnda mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rÀttigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@bobpartner.se.

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gÀllande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lÀmnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkÀnnande.

JAG FÖRSTÅR