KUNDPROJEKT

Unikt badrum med gulddetaljer i Enskede

Badrumsrenoveringar kan vara en utmaning. Ett exempel på en framgångsrik badrumsrenovering är ett projekt som vi genomförde i Enskede. Projektet började med en noggrann planering och analys av badrummets befintliga layout och behov. Vi samarbetade med kunden för att utveckla en renoveringsplan som inkluderade allt från nya ytor till moderna armaturer och apparater.

Sedan inleddes rivningen av badrummet och elektriker och rörmokare kom ut för att koppla ur badrummet från el och vatten. Därefter kunde installationen av nytt VVS-system, el och väggar påbörjas. Vi arbetade också med att välja rätt material för att skapa en hållbar och estetiskt tilltalande yta. Kakel och klinker lades på golvet och väggarna, och nya sanitetsprodukter installerades.

Till slut, efter noggrann inspektion och testning, var badrummet redo att användas igen. Kunden var mycket nöjd med resultatet, och vi är stolta över att ha genomfört en så lyckad renovering. Vårt mål är alltid att leverera högkvalitativa badrumsrenoveringar, och vi är glada att kunna hjälpa kunder att skapa sina drömbadrum.

Läs mer om våra badrumsrenoveringar i Enskede.

Toalett inbyggd i väggen, unikt kakel i turkost och guld på väggarna, en vattenkran i guld och ett svart badrumsskåp

Kakel

Klinker

KVM

Plats

Enskede

Skicka in din förfrågan till oss idag!

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du våran privacy policy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.