KUNDPROJEKT

Elegant badrum med ljusgrå granit i Sollentuna

Detta badrum är en plats för avkoppling med en modern och bekväm design. Ljusgrå granit-liknande kakelplattor på 30 x 60 cm skapar en elegant känsla, medan kromade detaljer som kranar och rörledningar, samt en dusch med svart mosaikbaksida, ger en dramatisk touch. Integrerad med samma kakel som resten av badrummet, erbjuder badkaret även en massagefunktion. Den väggmonterade toaletten, runda takfönstren och en belyst nisch i duschen samt en stor spegel över tvättkommoden fullbordar det sofistikerade utseendet. Byggprocessen var en positiv och smidig upplevelse, och vi har haft nöjet att samarbeta med en tillmötesgående kund. Vi är övertygade om att du kommer att njuta av denna elegant och avkopplande plats under många år framöver.

Läs mer om våra badrumsrenoveringar i Sollentuna.

Ett inbyggt badkar med vattenstrålar och massagefunktion, kakel av ljusgrå granit på väggarna och ett snedtak med fönster som släpper in naturligt ljus

Kakel

Klinker

KVM

Plats

Sollentuna

Skicka in din förfrågan till oss idag!

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du våran privacy policy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.