Badrumsrenovering i Vasastan

En trygg partner för din badrumsrenovering

Välkommen till BOB Våtrumsrenovering – din erfarna partner för badrumsrenoveringar i Vasastan och övriga Stockholm!

Från planering till slutfört projekt är vi med dig varje steg på vägen och säkerställer att ditt badrum blir precis som du önskar. Vi är medvetna om att för många är badrummet en av de största investeringarna som ni gör i er lägenhet. På BOB Våtrumsrenovering sätter vi därför en stor heder i att leverera kvalitet och i slutändan nöjda kunder. Vilket vi även stolt kan visa upp genom de goda recensioner och betyg av kunder vi samlat på oss genom åren.

Med lång erfarenhet och ett engagerat team av skickliga hantverkare, kan BOB Våtrumsrenovering erbjuda en säker och pålitlig service från början till slut. Vi arbetar tillsammans med er för att skapa ert drömbadrum i Vasastan.

Kontakta oss gärna för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi går igenom era idéer och behov för att ta fram den bästa lösningen.

Renovera badrum Vasastan, Stockholm

Vasastan är känt för sin charm och sina vackra fastigheter, och när det gäller badrumsrenoveringar är det viktigt att välja en partner som förstår områdets specifika behov och estetik. BOB Våtrumsrenovering har genomfört många badrumsrenoveringar i Vasastan och har en djup förståelse för områdets unika karaktär och krav. Oavsett om det handlar om att modernisera ett äldre badrum eller skapa ett klassiskt badrum med detaljer från äldre dar, levererar vi skräddarsydda lösningar.

Tydlig och transparent process

En av fördelarna med att välja BOB Våtrumsrenovering för din badrumsrenovering i Vasastan är vår tydliga och transparenta process. Från den första konsultationen till färdigställandet av projektet kommer du att ha en klar uppfattning om varje steg i renoveringen. Vi arbetar nära med våra kunder för att förstå deras visioner och behov, samt håller dem informerade genom hela processen. Med en noggrann planering och kontinuerlig kommunikation kan vi säkerställa att projektet slutförs i tid och inom budget, utan att kompromissa med kvaliteten.

Professionell hantverksskicklighet

BOB Våtrumsrenovering står som garant för professionell och omsorgsfull hantverksskicklighet, och vårt dedikerade team av experter är redo att förvandla ditt badrum till en plats av elegans och funktion. Vår passion för badrumsrenoveringar sträcker sig bortom det tekniska. Vi ser varje projekt som en möjlighet att skapa en skräddarsydd och personlig atmosfär som passar dina behov och stilpreferenser.

Vad andra säger

En av våra nöjda kunder som beskriver projektet med oss!

Renovera badrum Bromma

Vasastan - Länk mellan innerstan & norra Stockholm

Vasastan är en av de största stadsdelarna och den del av innerstan som binder samman med Solna kommun. Vasastan innefattar ett flertal stadsdelar som exempelvis:

Odenplan
Sankt Eriksplan
Norrtull
Torsplan
Birkastaden

Det är också många av de största gatorna i Stockholm som löper genom denna stadsdelen. Vi genomför årligen badrumsrenoveringar på många av dessa gatorna. Exempelvis:

Sveavägen
Odengatan
Torsgatan
Sankt Eriksgatan

Vår arbetsprocess och tidsplan för renovering

Dag 1-4

Uppstartsmöte och rivning

Dag 5-6

El- och VVS-montering

Dag 7-10

Snickeri och uppbyggnad av badrummet

Dag 11-15

Tätskikt och plattsättning

Dag 16-17

Möbler och målning av snickerier

Dag 18-19

El- och VVS-komplettering

Dag 20

Städning och slutkontroll

Kvalitativa badrum i Vasastan

När det handlar om badrumsrenoveringar är valet av material avgörande för både estetik och hållbarhet. BOB Våtrumsrenovering samarbetar med ledande leverantörer för att säkerställa att högkvalitativa material används i renoveringsprojekten. Oavsett om det handlar om kakel och klinker, sanitetsporslin eller värmegolv, kan du lita på att vi väljer material av högsta kvalitet som kommer att hålla i många år framöver. Med fokus på både stil och hållbarhet kan du vara säker på att ditt renoverade badrum i Vasastan kommer att vara en investering som varar över tid.

Expertråd och kreativa lösningar

Vår expertis sträcker sig över alla aspekter av badrumsrenovering, från att erbjuda kreativa designlösningar till att använda enbart högkvalitativa material och moderna tekniker. Vi står till tjänst för att ge expertråd om materialval och produkter, samtidigt som vi ger en noggrann uppskattning av renoveringskostnaderna. Oavsett om du föredrar en modern stil eller en mer klassisk design, är vi här för att göra din vision till verklighet.

Badrumsrenovering i Vasastaden

BOB Våtrumsrenovering har specialiserat sig på badrumsrenoveringar i Stockholm. Vi lägger stor vikt att kunna erbjuda våra kunder helt skräddarsydda badrum utefter sina förutsättningar och preferenser. Oavsett stil, modernitet eller storlek finns vi på BOB här redo. 

I en stadsdel likt Vasastan varierar storleken på badrummen enormt. En hel del lägenheter i Vasastan har minimala badrum där det krävs erfarenhet och kreativitet för att hitta bästa möjliga lösning åt. Vi är vana att leverera sådana projekt och våra erfarna medarbetare stöttar er från första mötet till slutprojektet.

Kostnadsfritt hembesök

Vi erbjuder kostnadsfria hembesök för att diskutera ditt nya badrum i Vasastan. Våra engagerade projektledare lyssnar på dina önskemål och ger er ett skräddarsytt förslag. Vi ser till att göra dina visioner till verklighet. Skicka in ett kontaktformulär för att påbörja resan mot ditt drömbadrum idag! 

Skicka in din förfrågan till oss idag!

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du våran privacy policy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.

Frågor och svar inför renovering av badrum

BOB Våtrumsrenovering har specialiserat sig på badrumsrenoveringar för att se till att allt man levererar håller högsta möjliga kvalitet. I en stadsdel som Vasastan finns varierande storlek på badrummen. Många av dem är inte heller nybyggda utrymmen där det krävs erfarenhet för att planera det nya badrummet optimalt.

Enligt vår erfarenhet av att leverera hundratals badrum tar det mellan 4-6 veckor att leverera ett badrum.

Nedan är våra standardiserade tidsramar:

Badrum 2-6 kvm: Beräknad tid – 4 veckor.
Badrum 7-12 kvm: Beräknad tid – 5-6 veckor.
WC: Beräknad tid – 2-3 veckor.
Tvättstuga: Beräknad tid – 3-4 veckor.

Innan ditt renoveringsprojekt påbörjas i ditt hem kommer du att tilldelas en exakt och fastställd tidsplan för ditt specifika projekt. Vi inkluderar alltid en extra vecka i avtalet för att hantera eventuella frånvaron från arbetet och säkerställa att renoveringen slutförs i tid. Kontakta oss gärna för att få mer detaljerad information om den förväntade tiden för din renovering. Vi ser fram emot att assistera dig med ditt projekt och skapa det badrum eller den tvättstuga du drömt om.

Vi rekommenderar er att boka ett möte med vår personliga inredare. På så sätt får ni hjälp med att välja allt som behövs till badrummet. Detta säkerställer att renoveringen går smidigt och felfritt. Du får hjälp med alla beslut och kan få en 3D-ritning om det önskas.

Det beror på renoveringens omfattning och karaktär. Vanligtvis behövs inget bygglov om det inte är en större renovering som innefattar förändringar i strukturen eller utbyggnader. Badrumsrenoveringar i bostadsrättsföreningar är det dock vanligt att det godkänns av styrelsen innan.

Våra hantverkare arbetar vardagar mellan 07-16 och vi har ambitionen att under våra projekt vara dagligen hos er. Det kan hända att dem arbetar lite extra för att bli klara med den dagens moment, beroende på fas i projektet. Om vi ska arbeta på helgen kommer vi att rådfråga dig som kund innan.

Få ditt drömbadrum

Kontakta oss för badrumsrenovering i Vasastan!