Badrumsrenovering Värmdö

Renovera badrum Värmdö

Vi utför renoveringar på hela Värmdö & Ingarö

Bor du på Värmdö och är i behov av badrumsrenovering? Låt oss på BOB Våtrumsrenovering hjälpa er med renovering av era badrum. Oavsett om det är en sommarstuga, lägenhet eller villa finns vi här för att hjälpa er med era våtutrymmen. 

BOB Våtrumsrenovering är ett företag med ett team av erfarna hantverkare som specialiserat sig på badrumsrenoveringar på Värmdö och i närliggande områden. Våra hantverkare har gedigen erfarenhet och expertis inom renovering och är välutbildade för att kunna hantera alla typer av projekt, oavsett storlek eller komplexitet.

Vi har till skillnad från många andra valt att inte bredda vår verksamhet till andra områden. Utan BOB Våtrumsrenovering är specialister på våtutrymmen, så som badrum, toalett och tvättstugor. På det sättet kan vi hela tiden se till att ligga i framkant och hålla samtliga medarbetare uppdaterade inom vår bransch. Ni som kund kan då känna er trygga med att ha en leverantör som vet vad de pratar om.

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt hembesök på Värmdö!

Badrumsrenovering på Värmdö

Att renovera badrummet är en betydande investering i ditt hem och en möjlighet att skapa en plats för avkoppling och välbefinnande. På Värmdö, där hemmen ofta har en speciell karaktär och stil, är det viktigt att anlita professionella som förstår de lokala förhållandena och kan skapa badrum som passar in i den omgivande miljön.

Vi ger ditt badrum ett lyft

BOB Våtrumsrenovering förstår att varje badrum är unikt och att varje kund har sina egna önskemål och behov. Vi arbetar nära våra kunder för att förstå deras vision och översätta den till verklighet. Oavsett om det handlar om att skapa ett modernt spa-liknande utrymme eller att behålla en traditionell charm, strävar vi alltid efter att överträffa förväntningarna och ge ditt badrum det lyft det förtjänar.

Hög kvalitet

Vi kompromissar aldrig med kvaliteten på vårt arbete eller de material vi använder. Genom att samarbeta med pålitliga leverantörer och hålla oss uppdaterade med de senaste teknikerna och trenderna inom badrumsrenovering, kan vi garantera att varje projekt utförs till högsta standard. Vi använder endast material av högsta kvalitet för att säkerställa hållbarhet och långvarig skönhet i ditt nya badrum.

Trygg partner vid badrumsrenovering

BOB Våtrumsrenovering är din trygga partner genom hela renoveringsprocessen. Från det första mötet och planeringen till slutlig installation och eftervård, kan du lita på oss för att göra din renoveringsupplevelse smidig och bekymmersfri. Vi är försäkrade och certifierade för att utföra alla typer av bygg- och renoveringsarbeten, vilket ger dig extra trygghet och frid i sinnet.

Med BOB Våtrumsrenovering kan du vara säker på att din badrumsrenovering på Värmdö kommer att bli en framgångsrik och tillfredsställande investering i ditt hem. Kontakta oss idag för att börja planera ditt drömbadrum!

Vad andra säger om våra badrumsrenoveringar

Se intervju med en av våra nöjda kunder!

Några områden där vi utför badrumsrenoveringar på Värmdö

Gustavsberg
Ingarö
Hemmesta
Saltarö
Bullandö
Ängsvik
Norra Lagnö
Strömma
Stavsnäs
Djurö
Vindö

Värmdö är en stor och utbredd kommun som sträcker sig från Gustavsberg hela vägen ut till Vindö. Men vi på BOB Våtrumsrenovering kan hjälpa er med er badrumsrenovering oavsett vart på Värmdö ni bor.

Processen en badrumsrenovering på Värmdö

Dag 1-4

Uppstartsmöte och rivning

Dag 5-6

El- och VVS-montering

Dag 7-10

Snickeri och uppbyggnad av badrummet

Dag 11-15

Tätskikt och plattsättning

Dag 16-17

Möbler och målning av snickerier

Dag 18-19

El- och VVS-komplettering

Dag 20

Städning och slutkontroll

Din badrumsrenovering på Värmdö: Steg för steg

Under de första fyra dagarna av badrumsrenoveringen fokuserar vi på att inleda projektet genom ett uppstartsmöte där vi går igenom planeringen och förväntningarna med våra kunder. Samtidigt påbörjas rivningsarbetet för att ta bort det gamla badrummet och förbereda för det nya. De inledande dagarna ägnas åt att installera el- och VVS-systemen för att säkerställa att de är korrekt anslutna och fungerar optimalt.

Under nästa period, dag sju till tio, fokuserar vi på snickeri- och uppbyggnadsarbetet för att skapa en stabil och funktionell grund för det nya badrummet. Efter det utförs tätskiktsarbete och plattsättning för att säkerställa att badrummet är vattentätt och estetiskt tilltalande.

När detta är slutfört är det dags att montera möbler och måla snickerierna för att ge badrummet dess slutliga utseende. Därefter görs eventuella kompletteringar av el- och VVS-installationer för att säkerställa att allt fungerar perfekt. På dag tjugo avslutas renoveringen med en grundlig städning och slutkontroll för att säkerställa att allt är färdigt och att ni som kund är nöjd med resultatet.

Värmdö - den växande skärgårdskommunen

Värmdö kommun är belägen i Stockholms län, strax öster om Stockholm city. Kommunen omfattar en stor skärgårdsdel och har en unik blandning av natur, kultur och moderna bekvämligheter. Kommunen växer kraftigt med permanentboende och har under sommarperioderna en extrem ökning på grund av den stora mängd fritidshus. Många i Stockholm har sina sommarhus ute i kommunen och antalet personer ökar därmed kraftigt under dessa perioder.

Befolkningen på Värmdö är uppskattningsvis 46 000 personer, varav 19 000 av dessa bor i centralorten Gustavsberg som är känt för sin keramikindustri. Under sommarperioderna uppskattar kommunen att antalet boende i kommunen ökar till 100 000 personer. 

Fritidshusen dominerar stora delar av ön historiskt men fler gör om dem till permanentboenden. Vilket ställer krav på att badrum också renoveras. BOB Våtrumsrenovering genomför flertalet sådana badrumsrenoveringar på Värmdö årligen. Kontakta oss för att starta er badrumsrenovering! 

Skicka in din förfrågan till oss idag!

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du våran privacy policy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.

Vanliga frågor om badrumsrenoveringar på Värmdö

En badrumsrenovering kan skilja sig enormt mycket i pris beroende på storlek, komplexitet och framförallt materialval. Vi utför alla typer av badrumsrenoveringar på Värmdö, både för villor, fritidshus och lägenheter.

Vi har en grundläggande plan för att göra klart ditt badrum på cirka 20 arbetsdagar utifrån vårt arbetssätt. Detta kan dock förändras vid förseningar i leverans, sjukdomar och andra yttre faktorer. Generellt sett tar en badrumsrenovering mellan 4 till 6 veckor.

För främst fritidshus kan det krävas att ni har kontrollerat avloppet. Äldre sommarhus kan sakna den kapacitet som ett permanentboende kräver i kapacitet på tank och avlopp. För lägenheter i bostadsrättsföreningar kan det krävas godkännande av styrelse för att genomföra en badrumsrenovering. Kontakta oss på BOB så guidar vi er rätt med detta från start.

Det finns ett brett utbud av material som kan användas vid en badrumsrenovering, inklusive kakel, klinker, marmor, granit, betong, trä och laminat. Vi hjälper våra kunder att välja rätt material och utrustning
som passar deras behov och budget.

Vi utför alla typer av badrumsrenoveringar på hela Värmdö. Från mindre toaletter till fullständiga badrumsrenoveringar. Vi arbetar med allt från tvättstugor till kompletta ombyggnader av badrum. Vi arbetar också med att anpassa badrummet efter kundernas specifika behov, såsom tillgänglighet för personer med funktionsnedsättning.

Starta processen för ditt drömbadrum!

Vi hjälper dig med din badrumsrenovering på Värmdö!