Badrumsrenovering Täby

Badrumsrenoveringar i Täby

Skapa drömbadrummet i Täby

Välkommen till BOB Våtrumsrenovering – din partner för att göra din badrumsrenovering i Täby. Med vår passion för design och expertis inom badrum, förvandlar vi ditt nuvarande badrum till en oas av stil, komfort och funktionalitet. Oavsett om du drömmer om en modern spa oas, en klassisk inredning eller en elegant minimalistisk stil, så är vi här för att göra din vision till verklighet. Med noggrannhet och kvalitet i varje steg av processen, kan du lita på oss för att leverera ert nya badrum.

Vi satsar på långsiktiga samarbeten och lojala kunder som återkommer gång på gång. För oss är varje nöjd kund en potentiell ambassadör som sprider vårt rykte och ger oss möjligheten att växa ytterligare. Ta det första steget du också mot ditt drömbadrum i Täby med BOB Våtrumsrenovering.

Kontakta oss för att boka upp ett kostnadsfritt hembesök där en av oss kommer ut till dig. Där vi tillsammans med dig på plats går igenom dina önskemål, förutsättningar och skapar ett underlag för att kunna ge dig en exakt offert.

Struktur och fasta rutiner ger resultat

På BOB Våtrumsrenovering tror vi på att struktur och fasta rutiner är nyckeln till framgångsrika badrumsrenoveringar. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder en trygg och professionell upplevelse från början till slut.

Vi börjar med att etablera en öppen kommunikation med dig som kund för att guida dig fram till det badrum som du önskar. Genom att skapa en tydlig tidsplan ger vi er sedan klarhet och trygghet i processen. Där ser vi till att tydliggöra de olika delmomenten, samt vilka dagar och tider som vi ser att vi kommer behöva tillgång till utrymmet. Sker förändringar under projektets gång ser självklart vår projektledare till att informera er. Vi tar också gärna helhetsansvar genom att hjälpa till med att köpa in alla produkter som behövs för renoveringen, vilket minskar stressen för er och säkerställer att allt är av högsta kvalitet.

Med vårt fasta pris på badrumsrenovering vet ni exakt vad ni kan förvänta er utan några överraskningar längs vägen. Vår målsättning är att göra renoveringsprocessen så smidig och stressfri som möjligt för er. Vi har förståelse för att en badrumsrenovering kan ha stor påverkan på ert vardagliga liv under dessa veckor. Därför har vi skapat en tydlig process och prioriterar att hålla tidsplanen.

Vad andra säger om våra renoveringar

Se intervju med en av våra nöjda kunder!

Modern dusch med ljusgrått och svart kakel samt inbyggd belysning i duschen

Vi arbetar och renoverar badrum runtom hela Täby

BOB Våtrumsrenovering är stolta att kunna hjälpa företag och privatpersoner med badrumsrenoveringar runt hela Täby kommun. Nedan är ett urval av de orter i Täby som vi kan se till att hjälpa er få ert nya drömbadrum.

Torslunda
Byle
Karby
Hagby
Gribbylund
Näsby park
Arninge
Viggbyholm
Lahäll

Kontakta oss idag för att boka in ett kostnadsfritt hembesök för att gå igenom era drömmar om ett nytt badrum.

Processen för badrumsrenoveringar i Täby

Dag 1-4

Uppstartsmöte och rivning

Dag 5-6

El- och VVS-montering

Dag 7-10

Snickeri och uppbyggnad av badrummet

Dag 11-15

Tätskikt och plattsättning

Dag 16-17

Möbler och målning av snickerier

Dag 18-19

El- och VVS-komplettering

Dag 20

Städning och slutkontroll

Vår process för att lyckas med badrummet

Under årens lopp har vi förstått de utmaningar som följer med en badrumsrenovering. Vi har insikt i de frågor och funderingar ni som kund kan ha inför detta projekt. Därför har vi utvecklat klara och tydliga arbetsprocesser för att säkerställa en smidig renovering för dig som kund.

Vi inleder processen med en noggrann rådgivning där vi lyssnar på era önskemål och behov. Genom en öppen dialog och tydlig kommunikation presenterar vi olika alternativ och lösningar som passar både budget och krav. Under hela renoveringen håller vi en klar och effektiv kommunikation med er som kund för att säkerställa att ni är informerade om framstegen och eventuella förändringar i planen.

När arbetet är färdigt genomförs en noggrann slutbesiktning. Tillsammans med er går vi igenom det färdiga resultatet för att säkerställa att det lever upp till förväntningarna.

Erfaren partner för badrumsrenoveringar i Täby

Vi presenterar fasta priser och en noggrann tidsplan vid starten av varje projekt, vilket ger våra kunder transparens och stabilitet. Varje projekt har en dedikerad projektledare som vägleder och håller er uppdaterade under hela processen, och som står till hands för att svara på alla frågor. Om du funderar på att göra om ditt badrum i Täby, erbjuder vi kostnadsfritt hembesök. Ta kontakt med oss för att boka en tid med våra erfarna projektledare!

Skicka in din förfrågan till oss idag!

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du våran privacy policy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.

Vanliga frågor kring renovering av badrum i Täby

Kostnaden för en badrumsrenovering kan variera beroende på flera faktorer, inklusive storleken på badrummet, val av material och arbetskraftskostnader. För en mer exakt uppskattning är det bäst att kontakta oss för att diskutera dina specifika behov och få en offert baserad på dina önskemål och budget.

En badrumsrenovering kan skilja sig i tid på grund av ett flertal faktorer. Så som storlek på renoveringen, tillgänglighet och materialval. Normalt sett tar en renovering mellan 4 till 6 veckor. 

Vi erbjuder självklart er som kund att få rätt styling på ert badrum genom att köpa in badrumsmöbler och vitvaror till ert badrum.

Vi utför stora som små badrumsrenoveringar i Täby. Inklusive toaletter och basturenoveringar för att skapa en lyxig oas.

Ja, vi hjälper gärna till med materialval för din badrumsrenovering i Täby. Vi har ett brett utbud av högkvalitativa material och produkter att välja mellan, och våra experter kan ge råd och rekommendationer baserat på dina preferenser och budget.

Få ditt drömbadrum

Vi hjälper dig med din badrumsrenovering i Täby!