Badrumsrenovering Sollentuna

Lyxigt badrum med beiga väggar, ett stort vitt avlångt handfat, en stor spegel med inbyggd belysning och ett avlastningsbord under handfatet i trä

Lång erfarenhet av badrumsrenovering i Sollentuna

Välkommen till BOB Våtrumsrenovering, din pålitliga partner för badrumsrenoveringar i Sollentuna! Med flera års erfarenhet och dedikation till högsta kvalitet levererar vi skräddarsydda lösningar för att förvandla ditt badrum till en oas av stil och funktionalitet. Vår expertis sträcker sig över allt från kakel och klinker till VVS-installationer, och vi är stolta över att erbjuda en helhetslösning som möter dina unika behov och önskemål.

På BOB Våtrumsrenovering har vi valt att specialisera oss på just renoveringar av badrum. Till skillnad från många andra bolag som arbetar med flera delar av bostaden är vår specialitet just badrummet.

Oavsett om det handlar om en mindre uppfräschning eller en totalrenovering, är BOB Våtrumsrenovering här för att göra din dröm om det perfekta badrummet till verklighet. Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation och låt oss skapa det badrum du alltid önskat dig.

Trygg och erfaren partner

När det gäller renovering av badrum, vare sig det är i Sollentuna eller någon annanstans, är det en process som kräver noggrann planering och förberedelse. Först och främst är det avgörande att ha en tydlig vision om vilka förändringar som önskas i badrummet. Det kan innebära att byta ut badkar, toalett, handfat, kakel och klinker. Eller till och med omstrukturera hela layouten för att bättre passa era individuella behov.

Rådgivning

Vi erbjuder rådgivning om lämpliga material och produkter samt en kostnadsuppskattning för renoveringen. Ni kan välja att ta in oss tidigt i processen kring er badrumsrenovering i Sollentuna. Med vår erfarenhet kan vi ge er stöd och inspiration i att forma badrummet på effektivast sätt.

Utförs av yrkespersoner

När det handlar om att förnya och renovera badrum är det av avgörande vikt att det utförs av skickliga yrkespersoner med erfarenhet. Vårt team besitter en samlad erfarenhet som sträcker sig över många år och en bred kompetens inom företaget. Dessutom har vi en osviklig känsla för kvalitet för att leverera bästa möjliga resultat. 

Bland våra skickliga medarbetare finns plattsättare, rörmokare, elektriker och snickare. Det innebär att du kan lita på oss för att sköta hela processen med en sömlös totalentreprenad – du behöver inte söka andra entreprenörer för din badrumsrenovering i Sollentuna.

Efter att allt är installerat genomförs en slutbesiktning för att säkerställa att allt fungerar som det ska och att badrummet uppfyller de gällande kraven och standarderna. När besiktningen är klar är det bara att avnjuta det nyrenoverade badrummet. Vi använder högkvalitativa material och moderna tekniker för att skapa hållbara och estetiskt tilltalande badrumslösningar. Vår erfarenhet sträcker sig över olika typer av badrum, från små och enkla till stora och lyxiga, och vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet och bästa möjliga resultat för våra kunder.

Vad andra säger

Se intervju med en av våra nöjda kunder!

Sollentuna - en kommun mitt i möjligheterna!

Sollentuna, belägen i Stockholms län, utgör en mångfacetterad och attraktiv kommun med en rik historia och modern infrastruktur. Kommunen, som omfattar områden från grönskande förorter till natursköna sjöar, lockar invånare och besökare med sin varierade miljö.

Naturen spelar en central roll i Sollentuna, och kommunen präglas av grönområden och sjöar. Edsviken, Norrviken och Järvafältet är bara några exempel på natursköna platser som ger invånarna möjlighet till avkoppling och rekreation. Sollentuna har också utmärkta möjligheter för kultur och fritid. Här finns museer, konstgallerier och kulturella evenemang som speglar kommunens rika kulturarv. Dessutom erbjuder de lokala shoppingområdena och restaurangerna en bredd av möjligheter för invånare och besökare att njuta av.

Sammanfattningsvis erbjuder Sollentuna en balans mellan stadsliv och natur. Om du känner att det börjar bli dags för badrumsrenovering i Sollentuna ska du anlita BOB Våtrumsrenovering. Vi hjälper dig att planera ett funktionellt och modernt badrum som du kommer att trivas med.

Processen för renovering av badrum i Sollentuna

Dag 1-4

Uppstartsmöte och rivning

Dag 5-6

El- och VVS-montering

Dag 7-10

Snickeri och uppbyggnad av badrummet

Dag 11-15

Tätskikt och plattsättning

Dag 16-17

Möbler och målning av snickerier

Dag 18-19

El- och VVS-komplettering

Dag 20

Städning och slutkontroll

Här är några områden där vi är verksamma i Sollentuna

Edsberg
Rotebro
Helenelund
Viby
Sjöberg
Norrviken
Tureberg
Häggvik
Helenelund
Törnskogen
Sollentuna centrum
Vaxmora
Edsviken
Rotsunda
Skälby

Vi hjälper dig med din badrumsrenovering i Sollentuna

BOB Våtrumsrenovering är det dedikerade företaget för badrumsrenovering i Sollentuna som strävar efter att förverkliga dina badrömsdrömmar. Vårt fokus ligger på att leverera arbete av högsta kvalitet och skapa badrum som kombinerar både funktionalitet och estetisk tilltalande design.

För att påbörja processen bokar vi in en konsultation där vårt team besöker ditt hem för att noggrant diskutera dina önskemål och behov för badrumsrenoveringen i Sollentuna och dess omgivningar. Vi lägger stor vikt vid att lyssna på dig och förstå dina visioner för renoveringen. Baserat på dina önskemål och budget presenterar vi sedan förslag på lämpliga material och utrustning som vi tror kommer att uppfylla dina behov.

Fast pris på offert

När vi har en överenskommen plan och design för badrummet, presenterar vi en detaljerad offert som klart och tydligt specificerar omfattningen av renoveringen och de förväntade kostnaderna. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder en transparent och konkret uppskattning för att undvika överraskningar eller extra kostnader längs vägen.

Under processen för renoveringen håller vi dig väl informerad och uppdaterad. Vårt team arbetar snabbt och effektivt för att minimera eventuella störningar och obehag i ditt hem. Våra erfarna hantverkare säkerställer att alla arbeten utförs på ett professionellt sätt och att badrummet levereras inom den överenskomna tidsramen. Efter att renoveringen är slutförd, genomgår vi tillsammans med dig resultatet för att säkerställa att du är helt nöjd. Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och se till att du får det badrum du alltid har drömt om.

Skicka in din förfrågan till oss idag!

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du våran privacy policy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.

Vanliga frågor om badrumsrenovering i Sollentuna

Kostnaden för en badrumsrenovering varierar beroende på faktorer
som badrummets storlek, val av material och utrustning samt typ av renovering. Vi rekommenderar att du kontaktar oss för en badrumsrenovering i Sollentuna för att få en uppskattning av kostnaderna baserat på dina specifika behov och önskemål.

Tidsramen för en badrumsrenovering beror på flera faktorer, inklusive omfattningen av arbetet och storlek på badrummet samt utförandet. Generellt sett tar en badrumsrenovering i Sollentuna mellan 4 till 6 veckor. Vid uppstart får ni en mer exakt tidsomfattning. 

Våra hantverkare arbetar vardagar mellan 07–16, måndag till fredag. Det kan hända att de arbetar lite extra för att bli klara med dagens moment. Om vi ska arbeta på helgen kommer vi att fråga dig som kund innan. Vi försöker att vara på plats dagligen, ibland blir det ett glapp mellan olika yrkesgrupper och det medför att det kan stå tomt ibland. Bli inte oroliga! Det är med i tidsplanen från början.

Det beror på renoveringens omfattning och karaktär. Vanligtvis behövs inget bygglov om det inte är en större renovering som innefattar förändringar i strukturen eller utbyggnader. Mindre renoveringar som inte kräver strukturella förändringar behöver inte bygglov, men det är alltid bäst att kontakta kommunen för att få råd och vägledning om vilka tillstånd som krävs.

Vi utför alla typer av badrumsrenoveringar, från mindre toaletter till fullständiga badrumsrenoveringar. Vi arbetar med allt från tvättstugor till kompletta ombyggnader av badrum. Vi arbetar också med att anpassa badrummet efter kundernas specifika behov, såsom tillgänglighet för personer med funktionsnedsättning.

Få ditt drömbadrum

Vi hjälper dig med din badrumsrenovering i Sollentuna!