Badrumsrenovering Södermalm

Trygg partner för renovering på Södermalm

Välkommen till BOB Våtrumsrenovering – din pålitliga partner för badrumsrenovering på Södermalm! Vi är stolta över att vara experter inom vårt område och ser fram emot att förverkliga dina drömmar om ett vackert och funktionellt badrum.

Här hos BOB Våtrumsrenovering sätter vi alltid kunden i fokus. Vi förstår att badrumsrenoveringar är investeringar som kräver förtroende, och vi är dedikerade till att skapa en trygg och smidig upplevelse för dig. Vårt team av erfarna hantverkare är här för att lyssna på dina önskemål och förverkliga dem med expertis och precision.

Med oss vid din sida kan du vara säker på att varje detalj tas om hand med omsorg och noggrannhet. Kontakta oss idag för att inleda resan mot ditt drömbadrum. 

Badrumsrenovering på Södermalm

När det gäller renovering av badrum, vare sig det är på Södermalm eller någon annanstans, är det en noggrann process som kräver ordentlig planering. Först och främst är det av yttersta vikt att ha en tydlig vision om de förändringar du önskar genomföra i ditt badrum. Det kan innebära att byta ut badkar, toalett, handfat, kakel och klinkers, eller till och med omstrukturera hela layouten för att bättre passa dina behov.

När du har en klar bild av renoveringsplanen kan du tryggt vända dig till oss, specialister inom badrumsrenovering på Södermalm. Vi står till tjänst för att ge expertråd om materialval och produkter, samtidigt som vi ger en noggrann uppskattning av renoveringskostnaderna.

Hållbara och högkvalitativa material

Vi använder endast material av hög kvalitet och de senaste teknikerna för att säkerställa hållbarhet och estetisk tillfredsställelse. Oavsett om det är en modern stil eller en mer klassisk design du föredrar, är vi här för att göra din vision till verklighet. 

Hantverkare som ger ditt badrum ett lyft

BOB Våtrumsrenovering står som garant för professionell och omsorgsfull hantverksskicklighet, och vårt dedikerade team av experter är redo att förvandla ditt badrum till en plats av elegans och funktion. Vår passion för badrumsrenovering sträcker sig bortom det tekniska, vi ser varje projekt som en möjlighet att skapa en skräddarsydd och personlig atmosfär som passar dina behov och stilpreferenser.

Vår expertis sträcker sig över alla aspekter av badrumsrenovering, från att erbjuda kreativa designlösningar till att använda enbart högkvalitativa material och moderna tekniker. BOB Våtrumsrenovering sätter standarden för en lyxig och funktionell renovering, där varje detalj tas om hand med precision och omsorg.

Vad andra säger

Se intervju med en av våra nöjda kunder!

Här är några områden där vi är verksamma i Södermalm

Gamla stan
Slussen
Mariatorget
Medborgarplatsen
Hornstull
SoFo (Söder om Folkungagatan)
Götgatan
Åsögatan
Skanstull
Mosebacke
Tantolunden
Reimersholme
Långholmen
Södra Hammarbyhamnen
Danvikstull

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra tjänster i området kring Södermalm. Och ser fram emot att hjälpa dig att förverkliga dina drömmar om ditt hem, oavsett var du bor i Södermalm.

Processen för badrumsrenovering i Södermalm

Dag 1-4

Uppstartsmöte och rivning

Dag 5-6

El- och VVS-montering

Dag 7-10

Snickeri och uppbyggnad av badrummet

Dag 11-15

Tätskikt och plattsättning

Dag 16-17

Möbler och målning av snickerier

Dag 18-19

El- och VVS-komplettering

Dag 20

Städning och slutkontroll

Vi är vana att renovera badrum i Södermalm

Det är viktigt att arbeta med erfarna och pålitliga yrkesmän när det gäller badrumsrenoveringar i Södermalm, eftersom det är en komplex process som kräver mycket expertis.

Vi förstår vikten av att skapa ett utrymme som inte bara är visuellt tilltalande utan också praktiskt och hållbart. Genom vårt skickliga hantverk och noggranna planering strävar vi efter att överträffa dina förväntningar och skapa ett badrum som inte bara är ett rum, utan en oas av komfort och stil.

På Södermalm, där karaktäristisk arkitektur möter modern livsstil, öppnar BOB Våtrumsrenovering upp en värld av möjligheter för både små och stora badrum. Vår expertis sträcker sig över hela spektrumet, vilket ger dig flexibilitet och valfrihet när det kommer till att förvandla ditt badrum.

Oavsett om ditt badrum är stort eller litet, är varje projekt för oss en unik möjlighet att skapa ett utrymme som återspeglar din personlighet och uppfyller dina praktiska behov. Kontakta BOB Våtrumsrenovering idag för att utforska de många möjligheterna och börja resan mot ditt drömbadrum på Södermalm.

Södermalm - Dynamisk stadsdel

Södermalm är en av Stockholms mest dynamiska och trendiga stadsdelar. Beläget söder om Gamla stan, erbjuder Södermalm en unik blandning av historisk charm och modern livsstil. Området har genomgått en omfattande utveckling och har blivit ett populärt boende- och nöjesområde. Det är känt för sin kreativa atmosfär, livliga kaféer, trendiga barer och butiker. Södermalm har också ett rikt kulturliv med gallerier, teatrar och musikscener som lockar besökare och lokalbefolkning.

Södermalm erbjuder också en fantastisk utsikt över Stockholms stad och vackra vyer över vattnet. Området har flera parker och grönområden, inklusive Tantolunden och Vitabergsparken, där människor kan njuta av naturen och koppla av. Bostäder på Södermalm varierar från traditionella sekelskifteshus till moderna lägenheter och loft. Det finns också ett utbud av studentbostäder och hyreslägenheter, vilket gör området attraktivt för en bred publik.

Kostnadsfritt hembesök på Södermalm

Vi erbjuder kostnadsfria hembesök för att diskutera dina renoveringsbehov. Våra experter lyssnar på dina önskemål och ger skräddarsydda förslag. Skicka in vårt kontaktformulär för att påbörja resan mot ditt drömbadrum idag! Vi gör dina visioner till verklighet.

Skicka in din förfrågan till oss idag!

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du våran privacy policy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.

Vanliga frågor om badrumsrenovering i Södermalm


Att välja BOB Våtrumsrenovering för din badrumsrenovering på Södermalm är att välja en pålitlig och professionell partner som prioriterar dina behov. Vi har också valt att specialisera oss helt på just badrumsrenoveringar för att ge er bästa möjliga resultat.

Här är olika tidsramar för olika renoveringsprojekt:

Badrum 2-6 kvm: Beräknad tid – 4 veckor.
Badrum 7-12 kvm: Beräknad tid – 5-6 veckor.
WC: Beräknad tid – 2-3 veckor.
Tvättstuga: Beräknad tid – 3-4 veckor.

Innan renoveringsarbetet påbörjas i ditt hem kommer du att tilldelas en exakt och fastställd tidsplan för ditt specifika projekt. Vi inkluderar alltid en extra vecka i avtalet för att hantera eventuella frånvaron från arbetet och säkerställa att renoveringen slutförs i tid. Kontakta oss gärna för att få mer detaljerad information om den förväntade tiden för din renovering. Vi ser fram emot att assistera dig med ditt projekt och skapa det badrum eller den tvättstuga du drömt om.

Vi utför alla typer av badrumsrenoveringar, från mindre toaletter till fullständiga badrumsrenoveringar. Vi arbetar med allt från tvättstugor till kompletta ombyggnader av badrum. Vi arbetar också med hjälpa er effektiviseras och planera era badrum.

Det beror på renoveringens omfattning och karaktär. Vanligtvis behövs inget bygglov om det inte är en större renovering som innefattar förändringar i strukturen eller utbyggnader. Mindre renoveringar som inte kräver strukturella förändringar behöver inte bygglov, men det är alltid bäst att kontakta kommunen för att få råd och vägledning om vilka tillstånd som krävs. 

Våra hantverkare arbetar vardagar mellan 07-16 och vi har ambitionen att under våra projekt vara dagligen hos er. Det kan hända att dem arbetar lite extra för att bli klara med den dagens moment, beroende på fas i projektet. Om vi ska arbeta på helgen kommer vi att rådfråga dig som kund innan.

Få ditt drömbadrum

Kontakta oss för badrumsrenovering på Södermalm!