Badrumsrenovering i Järfälla

Lyxigt badrum med beiga väggar, ett stort vitt avlångt handfat, en stor spegel med inbyggd belysning och ett avlastningsbord under handfatet i trä

Järfälla - en dynamisk och växande kommun

Järfälla är en kommun belägen i Stockholms län, Sverige. Det är en dynamisk och växande kommun med en blandning av moderna förorter och natursköna områden.

Järfälla erbjuder invånarna en bra balans mellan stadsliv och naturupplevelser. Kommunen har ett rikt kulturarv och bevarar sin historia genom olika sevärdheter. Ett av de mest kända historiska platserna är Jakobsbergsgård, en välbevarad herrgård från 1700-talet. Här kan besökare lära sig om områdets historia och njuta av den vackra omgivningen.

Järfälla är också känt för sina naturreservat och grönområden.
Kanaanbadet och Görvälns naturreservat är populära destinationer för dem som älskar att vara utomhus och njuta av vacker natur. Det finns också flera sjöar i närheten, som Mälaren och Lillsjön, som erbjuder möjligheter till bad och fiske.

Vi utför badrumsrenoveringar i Järfälla

BOB Våtrumsrenovering är er pålitliga partner, vare sig ni planerar en mindre renovering eller en omfattande förnyelse av ett större badrum i Järfälla. Vi har specialiserat oss på våtrum och badrumsrenovering, och vårt dedikerade team består av experter med många års erfarenhet inom området. Vår målsättning är konsekvent att sträva efter toppkvalitet och erbjuda våra kunder arbeten av högsta standard.

Vi strävar efter att göra din badrumsrenovering både praktisk och kostnadseffektiv genom att erbjuda en helhetslösning. Som specialister på badrumsrenoveringar har vi möjligheten att inte bara erbjuda kakel, klinker och inredning till förmånliga priser, utan också att fungera som en enda leverantör för alla dina behov. Genom att samla allt under ett tak gör vi det enklare för dig att hantera och planera din badrumsrenovering i Järfälla. 

För varje projekt presenterar vi ett fast pris och en tidsplan vid uppstarten, vilket ger tydlighet och förutsägbarhet. Varje uppdrag har en dedikerad projektledare som vägleder och håller er informerade genom hela processen, och som finns tillgänglig för att svara på alla frågor. Om du överväger en badrumsrenovering i Järfälla erbjuder vi kostnadsfria hembesök. Kontakta oss för att boka ett möte och låt oss tillsammans skapa det badrum du drömmer om!

Vad andra säger om våra badrumsrenoveringar

Se intervju med en av våra nöjda kunder!

Några områden där vi utför badrumsrenoveringar i Järfälla

Jakobsberg
Barkarby
Kallhäll
Skälby
Viksjö
Stäket
Görväln
Viksjöfors
Kungsängen
Södra Barkarby
Veddesta
Norrviken
Jakobsberg centrum
Höglandet
Stäket Norra

Vi erbjuder våra tjänster i hela Järfälla och avsett var du bor inom området ser vi fram emot att kunna hjälpa dig att skapa dina drömmars badrum. 

Processen för din badrumsrenovering i Järfälla

Dag 1-4

Uppstartsmöte och rivning

Dag 5-6

El- och VVS-montering

Dag 7-10

Snickeri och uppbyggnad av badrummet

Dag 11-15

Tätskikt och plattsättning

Dag 16-17

Möbler och målning av snickerier

Dag 18-19

El- och VVS-komplettering

Dag 20

Städning och slutkontroll

Din badrumsrenovering i Järfälla: steg för steg

Som professionellt företag för badrumsrenovering i Järfälla strävar vi efter att hjälpa kunder att förverkliga sina drömmar om funktionella och estetiskt tilltalande badrum. Vårt första steg är att boka en konsultation där vi besöker ditt hem för att diskutera dina önskemål och behov för badrumsrenoveringen. Vi tar oss tid att lyssna på dina idéer och förstå vad du vill uppnå. Utifrån dina önskemål och budget ger vi förslag på lämpliga material och utrustning.

Efter att vi har tagit fram en gemensam plan och design för badrummet presenterar vi en tydlig offert som beskriver vad som ingår i renoveringen och dess kostnad. Vår målsättning är att erbjuda våra kunder en transparent och konkret kostnadsuppskattning för att undvika överraskningar längs vägen. När renoveringen påbörjas håller vi dig informerad och uppdaterad om processen. Våra erfarna hantverkare arbetar effektivt för att minimera störningar i ditt hem. Efter att badrumsrenoveringen är avslutad går vi igenom resultatet med dig för att säkerställa din nöjdhet. Vårt mål är att överträffa dina förväntningar och ge dig det badrum du alltid har drömt om.

Din nöjdhet är vårt mål

Vi är vana att arbeta i Järfälla och har hjälpt många kunder att förverkliga sina drömbadrum. Våra tjänster sträcker sig från mindre uppdateringar och moderniseringar av befintliga badrum till fullständiga renoveringar och ombyggnationer av större badrum. Det är viktigt att arbeta med erfarna och pålitliga yrkesmän när det gäller badrumsrenoveringar i Järfälla, eftersom det är en komplex process som kräver stor expertis och erfarenhet. 

För oss är varje kund unik, och vi förstår att varje badrum har sina specifika behov och krav. Genom nära samarbete med våra kunder säkerställer vi att visioner och förväntningar uppfylls. Vårt övergripande mål är att leverera högsta kvalitet och bästa möjliga resultat för våra kunder i Järfälla och andra områden i Stockholm.

Skicka in din förfrågan till oss idag!

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du våran privacy policy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.

Vanliga frågor om badrumsrenovering i Järfälla

Kostnaden för en badrumsrenovering varierar beroende på faktorer
som badrummets storlek, val av material och utrustning samt typ av renovering. Vi rekommenderar att du kontaktar oss för en badrumsrenovering i Järfälla för att få en uppskattning av kostnaderna baserat på dina specifika behov och önskemål.

Tidsramen för en badrumsrenovering beror på flera faktorer, inklusive omfattningen av arbetet och storlek på badrummet samt utförandet. Generellt sett tar en badrumsrenovering i Järfälla mellan 4 till 6 veckor.

Det beror på renoveringens omfattning och karaktär. Vanligtvis behövs inget bygglov om det inte är en större renovering som innefattar förändringar i strukturen eller utbyggnader. Mindre renoveringar som inte kräver strukturella förändringar behöver inte bygglov, men det är alltid bäst att kontakta kommunen för att få råd och vägledning om vilka tillstånd som krävs.

Vi utför alla typer av badrumsrenoveringar, från mindre toaletter till fullständiga badrumsrenoveringar. Vi arbetar med allt från tvättstugor till kompletta ombyggnader av badrum. Vi arbetar också med att anpassa badrummet efter kundernas specifika behov, såsom tillgänglighet för personer med funktionsnedsättning.

Det finns ett brett utbud av material som kan användas vid en badrumsrenovering, inklusive kakel, klinker, marmor, granit, betong, trä och laminat. Vi hjälper våra kunder att välja rätt material och utrustning
som passar deras behov och budget.

Få ditt drömbadrum

Vi hjälper dig med din badrumsrenovering i Järfälla!