Badrumsrenovering Bromma

Trygg partner för renovering

Välkommen till BOB Våtrumsrenovering – din pålitliga partner för badrumsrenovering i Bromma!

Badrumsrenovering är en betydande investering och det är viktigt att välja en pålitlig partner som kan leverera både kvalitet och trygghet genom hela processen. BOB Våtrumsrenovering är en erfaren aktör inom branschen och har byggt upp ett starkt rykte för att leverera pålitliga och hållbara badrumsrenoveringar. Vi lägger ett stort värde att kunna leverera kvalitativa projekt och hela tiden skapa nöjda kunder. Vi är därför oerhört stolta över de Reco-betyg som vi får från våra kunder.

Med många års erfarenhet och ett dedikerat team av professionella hantverkare kan BOB Våtrumsrenovering erbjuda en trygg och pålitlig service från start till mål. Vi hjälper er ta fram ert drömbadrum i Bromma, kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök!

Badrumsrenovering i Bromma

Bromma är känt för sin höga standard och kraven på kvalitet i hemmen är lika höga. När det kommer till badrumsrenoveringar är det viktigt att välja en partner som förstår Brommas specifika behov och estetik. BOB Våtrumsrenovering har genomfört ett flertal badrumsrenoveringar i Bromma och har en djup förståelse för områdets unika karaktär och krav. Oavsett om det handlar om att modernisera ett äldre badrum eller skapa en lyxig spaoas, kan BOB Våtrumsrenovering leverera skräddarsydda lösningar som passar just dina behov och önskemål.

Tydlig process

En av fördelarna med att välja BOB Våtrumsrenovering för din badrumsrenovering i Bromma är den tydliga och transparenta processen. Från den första konsultationen till färdigställandet av projektet, kommer du att ha en klar uppfattning om varje steg i renoveringen. Vi arbetar nära med sina kunder för att förstå deras visioner och behov och håller dem informerade genom hela processen. Genom att ha en tydlig planering och kommunikation kan BOB Partner säkerställa att projektet slutförs i tid och inom budget, utan kompromisser på kvalitet.

Vi har också under många år arbetat fram en metodik för att redan från första kontakt med dig som kund ha ett nästa steg. Det är vår förhoppning hela tiden att ni som kund hela tiden känner er informerade och framförallt att ni upplever det tydligt.

Kvalitativa material

När det handlar om badrumsrenoveringar är valet av material avgörande för både estetik och hållbarhet. BOB Våtrumsrenovering samarbetar med ledande leverantörer för att säkerställa att endast högkvalitativa material används i renoveringsprojekten. Oavsett om det handlar om kakel och klinker, sanitetsporslin eller värmegolv, kan du lita på att vi väljer material av högsta kvalitet som kommer att hålla i många år framöver. Med fokus på både stil och hållbarhet kan du vara säker på att din renoverade Bromma-badrum kommer att vara en investering som varar över tid.

Vad andra säger

Se intervju med en av våra nöjda kunder!

Renovera badrum Bromma

Områden i Bromma vi utfört arbeten

Abrahamsberg
Alvik
Blackeberg
Bällsta
Eneby
Mariehäll
Nockeby
Norra Ängby
Stora Mossen
Traneberg
Ulvsunda
Åkeshov
Åkeslund
Äppelviken

Ovan är en del områden i Bromma där vi genom åren utfört arbeten. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra tjänster i detta området. Och ser fram emot att hjälpa även dig att förverkliga dina drömmar om ditt hem, oavsett vart du bor i Bromma.

Processen för att renovera badrum i Bromma

Dag 1-4

Uppstartsmöte och rivning

Dag 5-6

El- och VVS-montering

Dag 7-10

Snickeri och uppbyggnad av badrummet

Dag 11-15

Tätskikt och plattsättning

Dag 16-17

Möbler och målning av snickerier

Dag 18-19

El- och VVS-komplettering

Dag 20

Städning och slutkontroll

Unika badrum i Bromma

Vi förstår vikten av att varje hem har en unik stil och ibland även en historia. I ett område som Bromma där stadsdelen sträcker sig så långt bak i tiden som medeltiden finns ett arv att bevara. Många av husen och hemmen i Bromma har en lång historia bakom sig. Genom vårt skickliga hantverk och noggranna planering strävar vi efter att skapa ett badrum som inte bara är ett rum, utan en oas av komfort och stil. 

Badrummet är tillsammans med köket det absolut viktigaste utrymmet i ett hem för många svenskar. Vi på BOB Våtrumsrenovering förstår vikten av detta och ger därför rekommendationer utifrån vår långa erfarenhet av just badrum. Vi har valt en tydlig nisch i vårt arbete för att kunna erbjuda dig som kund ett resultat av högsta kvalité.

Oavsett om ditt badrum är stort eller litet, är varje projekt för oss en unik möjlighet att skapa ett utrymme som återspeglar ditt övriga hem och uppfyller dina praktiska behov. Kontakta oss på BOB Våtrumsrenovering idag för att utforska de många möjligheterna och börja resan mot ditt drömbadrum i Bromma.

Bromma - Mångsidig stadsdel väster om Stockholm

Bromma är en mångfacetterad stadsdel belägen i västra Stockholm, känt för sin blandning av natursköna områden och modern stadskultur. Det är en av de äldre förorterna till Stockholm, och dess historia sträcker sig tillbaka till medeltiden. Idag är Bromma en populär plats att bo och arbeta för många stockholmare.

Transportmässigt är Bromma välanslutet till resten av Stockholm med både tunnelbana, bussar och pendeltåg. Dess närhet till både Stockholm city och Arlanda flygplats gör det till en attraktiv plats för både boende och företag.

Sammanfattningsvis är Bromma en levande och mångsidig stadsdel med en rik historia, natursköna omgivningar, kulturella aktiviteter och goda kommunikationsmöjligheter, vilket gör den till en eftertraktad plats att leva och verka i.

Kostnadsfria hembesök i Bromma

Vi erbjuder kostnadsfria hembesök för att diskutera ditt nya badrum. Våra experter lyssnar på dina önskemål och ger ett skräddarsytt förslag. Skicka in ett kontaktformulär för att påbörja resan mot ditt drömbadrum idag! Vi ser fram emot att göra dina visioner till verklighet.

Skicka in din förfrågan till oss idag!

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du våran privacy policy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.

FAQ om badrumsrenovering i Bromma

BOB Våtrumsrenovering har valt att endast syssla med badrumsrenoveringar för att erbjuda dig som kund ett resultat av högsta kvalité. Detta då badrummet är det mest komplexa utrymmet i ett hem och även ett av de viktigaste. Genom vår erfarenhet i branschen har vi också arbetat fram en tydlig metodik och arbetsprocess för att du som kund skall känna dig trygg.

Nedan är standardiserade tidsramar för en badrumsrenovering enligt vår erfarenhet.

Badrum 2-6 kvm: Beräknad tid – 4 veckor.
Badrum 7-12 kvm: Beräknad tid – 5-6 veckor.
WC: Beräknad tid – 2-3 veckor.
Tvättstuga: Beräknad tid – 3-4 veckor.

Innan renoveringsarbetet påbörjas i ditt hem kommer du att tilldelas en exakt och fastställd tidsplan för ditt specifika projekt. Vi inkluderar alltid en extra vecka i avtalet för att hantera eventuella frånvaron från arbetet och säkerställa att renoveringen slutförs i tid. Kontakta oss gärna för att få mer detaljerad information om den förväntade tiden för din renovering. Vi ser fram emot att assistera dig med ditt projekt och skapa det badrum eller den tvättstuga du drömt om.

Vi hjälper er med stort som smått, toaletter och stora badrum. BOB har valt att specialisera sig inom just våtutrymmen. Därför kan vi även se till att hjälpa dig med tvättstugan eller ordna en bastu till ditt badrum.

Det beror på renoveringens omfattning och karaktär. Vanligtvis behövs inget bygglov om det inte är en större renovering som innefattar förändringar i strukturen eller utbyggnader. Mindre renoveringar som inte kräver strukturella förändringar behöver inte bygglov, men det är alltid bäst att kontakta kommunen för att få råd och vägledning om vilka tillstånd som krävs. 

Våra hantverkare arbetar vardagar mellan 07-16 och vi har ambitionen att under våra projekt vara dagligen hos er. Det kan hända att dem arbetar lite extra för att bli klara med den dagens moment, beroende på fas i projektet. Om vi ska arbeta på helgen kommer vi att rådfråga dig som kund innan.

Få ditt drömbadrum

Kontakta oss för badrumsrenovering i Bromma!