Offertförfrågan

Totalrenovering i Stockholm med omnejd

Har du precis flyttat och behöver renovera? Eller är du kanske bara inställd på en ordentlig förändring i hemmet?

Vi på Bygg- och Badrumspartner har många års erfarenhet av totalrenoveringar av både lägenheter och hus. Vi har den spetskompetens och de behörigheter krävs och kommer garanterat att leverera ett precis så välfungerande hem som du förväntar dig. Kanske kan vi till och med överraska dig, vi är grymma på att hitta möjligheter som du kanske har missat i din planering.

Och om du vill så kan vi vara med ända från början och hjälpa dig med planeringen av renoveringen. Tillsammans hittar vi smarta, hållbara och snygga lösningar som håller i flera år framöver.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert och ett förutsättningslöst möte. Du når oss på 08-400 263 00 eller genom att skicka ett meddelande här.

Totalrenoverad lägenhet

Kolla in vad du behöver ha koll på
Det kan uppstå många frågor när man ska anlita en byggfirma. I den här filmen berättar vår kollega Eddie om alla viktiga steg.


Bobpartner vill förändra totalrenovering – trygghet och kommunikation måste vara ledorden

I Sverige finns det en uppfattning om att det är krångligt att anlita en hantverkare för att renovera lägenheten eller huset. Många tycker att det är svårt att få tag i sin hantverkare och svårt att veta vad priset landar på. Bobpartner är ett familjeföretag som försöker slå hål på dessa myter – vi renoverar till fast pris och du får en specifik projektledare hos oss som du alltid kan höra av dig till. Detta kallar vi för trygg renovering.

Det finns en stor efterfrågan på hantverkare just nu. Det beror delvis på att människor ser ett stort värde i att fräscha upp sin boendestandard och dels på att en renovering kan höja bostadens värde betydligt. Bobpartner är ett familjeföretag med stor erfarenhet av att hjälpa både privatpersoner med totalrenovering, men även mindre renoveringar av kök och badrum och andra rum i huset. Vi ger dig en offert med ett fast pris innan arbetet påbörjas så du slipper oroa dig för vad kostnaden ska landa på i slutändan. Du får också en projektledare hos oss som är den enda personen du behöver ha kontakt med under hela processen. På så sätt behöver du varken oroa dig över priset eller över att falla mellan stolarna i kontakten med oss.

Bobpartner hjälper dig med din lägenhetsrenovering

Bobpartner hjälper kunder över hela Stockholm med lägenhetsrenoveringar. Vi arbetar utifrån kundens önskemål och kan hjälpa till med det mesta som hör en renovering till. I ett sådant arbete genomför vi ofta en köksrenovering för att höja standarden på köket. Renovera köket är också ett bra sätt att höja värdet på en bostad inför en eventuell försäljning av lägenheten. Vi hjälper också till med en badrumsrenovering för att göra badrummet snyggare och mer funktionellt, allt utifrån dina önskemål. Om badrummet är mycket slitet så kan vi också totalrenovera badrummet.

Totalrenovering av ett gammalt hus

Om du bor i ett gammalt hus med omfattande renoveringsbehov, så kan vi hjälpa dig att renovera upp huset från grunden. En totalrenovering av ett gammalt hus innebär ofta att vi river ned det mesta i huset för att bygga upp det från grunden. Husets stammar behöver som regel bytas i dessa fall, det hjälper vi dig med. En vanlig uppfattning är att husen som är i så pass dåligt skick att de behöver totalrenoveras är för dyra att rusta upp, vår erfarenhet är att det går att göra mycket med små medel. Hör av dig till oss för en offert.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@bobpartner.se.

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR