Offertförfrågan

Vi renoverar ditt badrum med engagemang och respekt för dig och ditt hem

Vi är ett medelstort företag i Stockholm som har specialiserat oss på badrumsrenoveringar. För oss är det extremt viktigt att ta hand om våra kunder, skapa en personlig kontakt samt bygga långvariga relationer. Ungefär 70 % av våra nya kunder är enbart rekommendationer från tidigare kunder och så vill vi att det skall förbli. Kontakta gärna oss om du vill boka ett hembesök för att få en första offert.

Att renovera badrum är både en passion och en av våra specialiteter och vi har mer än tio års erfarenhet av renovering och ombyggnation i Stockholm med omnejd. Om du väljer oss så får du ett fast pris, en tydlig och fastställd tidplan som respekteras samt en engagerad projektledare.

För att göra projektet så enkelt och smidigt som möjligt, så kan du också köpa kakel, klinker och inredning via oss – till förmånliga priser. Och vi tar självklart med oss allt du har köpt hem till dig när det är dags att montera det.

Skicka in en offertförfrågan så kontaktar en av våra kundansvariga er. Vi bokar då in ett kostnadsfritt och förutsättningslöst hembesök inom Stockholmsområdet för att kolla på er badrumsrenovering. Möjligheten om att begära en offert från oss utan hembesök går självklart också bra.


Våra tips inför din badrumsrenovering

Det kan uppstå många frågor när man ska anlita en byggfirma. I den här filmen berättar vår kollega Eddie om alla viktiga steg.


Nyrenoverat badrum i Stockholm


Nyrenoverat badrum på 20 dagar med BOB

 


Nedan finner du en video på ett utfört projekt!

KOSTNADSFRI OFFERT

Bra att tänka på när du planerar att renovera ditt badrum

 • Det går bra att blanda porslin från olika tillverkare i badrummet.
 • Spegeln eller spegelskåpet bör inte vara bredare än handfatet och tänk på bra belysning.
 • Duschvägg? Ska den vara vikbar, fast, skjutbar, rund eller platsbyggd?
 • Vill du ha en golvstående eller vägghängd toalett?
 • Badkar? Vill du ha ett hörnbadkar med massagefunktion, ett gammaldags med lejontassar eller något helt annat?
 • Vilka blandare vill du ha till duschen, badkaret och tvättstället?
 • Ska handdukstorken vara elektrisk eller vattenburen? Ska den vara diskret eller som ett smycke på väggen.
 • Tänk på att vägghängda möbler gör att badrummet känns större.

Välkommen att kontakta oss med dina funderingar eller sväng förbi vårt kontor i Stockholm för en kopp kaffe. Vi vägleder er gärna och har samarbeten med de största och bästa badrumsleverantörerna. Vi är ett gäng hantverkare som hyser en genuin passion för just badrumsrenovering. Att följa sitt jobb från idé till verklighet, att kunna följa utveckligen av själva renoveringen dag för dag är inget vi tröttnat på eller planerar att tröttna på.

Det må låta klyschigt men vi älskar verkligen vårt jobb, euforin när man står där tillsammans med sina kollegor och med ett leende tittar på sitt färdigställda badrumsprojekt är en eufori som aldrig kommer likna något annat för oss som hantverkare på BobPartner. För att inte tala om spänningen sekunderna innan man för första gången ska se kundens reaktion när vi för första gången ska presentera deras färdigställda nyrenoverade badrum. Läs mer om våra tjänster inom tillbyggnad

10 tips till dig som ska renovera badrum

Den som äger ett hus eller en lägenhet i Stockholm behöver lägga tid och pengar för att renovera sin bostad. En av de vanligaste, och roligaste, uppgifterna man kan göra i renoveringsvägg är att renovera badrum. Badrummet är ett rum i bostaden som används väldigt ofta och ett fint och vackert badrum kan skänka mycket glädje till hela familjen. I den här artikeln ger vi 10 konkreta tips på saker att tänka på inför en badrumsrenovering.


 • 1. Bestäm dig för hur mycket pengar du kan avsätta för en badrumsrenovering

 dig för hur mycket pengar du kan avsätta för en badrumsrenovering

Det finns oändligt många saker man kan göra när man vill renovera badrum. Men plånboken räcker inte till allt. Det är viktigt att man innan man tar kontakt med en hantverkare bestämmer sig för hur mycket pengar man är beredd att lägga.

 • 2. Leta upp en erfaren hantverkare
En vanlig miss när man ska renovera sitt badrum är att man skickar ut en bred offert till en massa hantverkare. Det är inte alltid en bra idé. Av flera skäl. Risken att skicka ut en allt för bred offert är att man får in en massa anbud och så tar man det billigaste. Risken är då att man väljer en hantverkare som inte är särskilt erfaren och som sedan gör ett sämre jobb och använder dåligt material. Gör en ordentlig research och se till att anlita en bra fackman.
 • 3. Mät upp ditt badrum och gör en ritning

Mät upp ditt badrum och gör en ritning

När du väl har hittat en bra hantverkare i Stockholm för en badrumsrenovering så måste du se till att mäta upp ditt badrum så att hantverkaren har möjlighet att bilda sig en uppfattning av badrummet som han eller hon ska renovera.

 • 4. Ta inspiration från andra badrumsrenoveringar
Det kan vara svårt att veta exakt hur man vill ha sitt badrum. Det bästa sättet att få inspiration till hur en badrumsrenovering kan göras är att titta i en tidning om tillbyggnad och olika sidor på internet, för att få kännedom om hur andra har gjort sina renoveringar.
 • 5. Rådgör med en hantverkare om vad som är möjligt för just ditt badrum
Rådgör med en hantverkare
Precis som att det är svårt för en lekman att veta hur man ska bygga ut eller göra en tillbyggnad, så är det svårt att veta precis vad som är möjligt när det gäller att renovera badrum. Säkerställ därför med hantverkaren att det är möjligt att renovera badrum på det sätt som du vill.
 • 6. Anlita bara en hantverkare som har F-skatt

Om du ska kunna göra ROT-avdrag för en tillbyggnad eller för att bygga ut, så behöver hantverkaren ha F-skattsedel. Samma sak gäller när du anlitar någon för att renovera badrum.

 • 7. Fundera över vilket material du vill använda

Fundera över materialval

Vilket material man ska använda vid en badrumsrenovering är en smaksak. Fundera därför vilket material du tycker passar bäst in i just ditt badrum.

 • 8. Bestäm vilken inredning du vill ha i badrummet du vill ha

Bestäm inredning

Informera hantverkaren om vilken inredning du vill ha i badrummet. Fundera särskilt på vilken kommod du vill ha och om den kräver någon tillbyggnad.
 • 9. Säkerställ att renoveringen är försäkrad

Det är viktigt att du har ett fullgott försäkringsskydd när du ska renovera badrum, på samma sätt som när du ska bygga ut. Ta alltid kontakt med ditt försäkringsbolag innan du ska bygga ut eller genomföra en badrumsrenovering i Stockholm.

 • 10. Säkerställ att du inte behöver bygglov

Säkerställ att du inte behöver bygglov

I de flesta fall krävs inget bygglov för att renovera badrummet, men om du ska bygga ett helt nytt badrum kan det ibland krävas en så kallad bygganmälan.

Renovera Badrum 2022


 • Hållbar renovering
  Att renovera ska vara såväl tidlöst som klimatvänligt. Vi definierar dessa två i en enda term-hållbarhet. Nedan finner du de allra viktigaste komponenterna till en hållbar renovering.

 • Material och färg
  När du renoverar så uppmanar vi dig till att välja material som håller över tid och som, estetiskt sett, ser bra ut även om några år. Se till att välja material utefter naturen och undvik plast i den mån det går, detta skapar ett miljövänligare klimat såväl som det stärker vyn för inrednings-ögat. När det kommer till färg så finns det många aspekter att ta hänsyn till men de allra viktigaste att tänka på är även här att välja en jordnära färg som fungerar en längre tid samtidigt som den är klimatsmart med hänsyn till miljöaspekter.
   
 • Lokala leverantörerPrioritera lokal produktion i din renovering. För en typisk nordisk design ska du självklart välja svenska, lokala varuleverantörer. Oavsett om din renovering handlar om vitvaror till köket eller bänkskivan till tv-bänken så är en lokal leverantör helt klart det bästa alternativet. En bonus till detta val, utöver det estetiska perspektivet, är att detta bidrar till en klimatsmart inredning. Modernare kan det faktiskt inte bli. En klimatsmart renovering är nämligen också en modern och stilfull renovering.
 • Energisnål belysningUtöver färg och form så är belysning en av dem viktigaste faktorerna till en lyckad inredning och renovering. Här gäller det att tänka långsiktigt och sparsamt- välj LED-lampor. LED-lampor är inte endast klimatsmarta utan tillhör också det allra senaste inom belysning och inredning. Inom LED finner du moderna och tidlösa lösningar till belysning samtidigt som du gynnar såväl plånboken som klimatet. Klimatsmart är det nya.

Carl Råd, Projektledare

_________________________

Carl jobbar som projektledare hos på BOBPARTNER och tar hand om er badrumsrenovering!

Ken Lindekrantz, Kundansvarig

_________________________

Ken jobbar hos oss som kundansvarig inom badrumsrenoveringar & köksrenoveringar. Vill du ha experthjälp med ditt byggprojekt är det någon av våra kundansvariga du ska prata med. Skicka in en förfrågan så kommer någon av våra kundansvariga hem till dig för att lämna en kostnadsfri offert.

Anders Palm, Kundansvarig

_________________________

Hubert jobbar som projektledare hos på BOBPARTNER och tar hand om er badrumsrenovering!

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@bobpartner.se.

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR