Offertförfrågan

Våra hantverkare renoverar ditt badrum med kärlek & passion

Att renovera badrum är både en passion och en av våra specialiteter och vi har mer än tio års erfarenhet av renovering och ombyggnation i Stockholm med omnejd. Om du väljer oss så får du ett fast pris, en tydlig och fastställd tidplan samt en engagerad projektledare.

För att göra projektet så enkelt och smidigt som möjligt, så kan du också köpa kakel, klinker och inredning via oss – till förmånliga priser. Och vi tar självklart med oss allt du har köpt hem till dig när det är dags att montera det.

Skicka in en offertförfrågan, så kontaktar en av våra kundansvariga er. Vi bokar då in ett kostnadsfritt och förutsättningslöst hembesök inom Stockholmsområdet vilket ingår inför din badrumsrenovering. Möjligheten om att begära en offert från oss utan hembesök går självklart också bra.


Våra tips inför din badrumsrenovering

Det kan uppstå många frågor när man ska anlita en byggfirma. I den här filmen berättar vår kollega Eddie om alla viktiga steg.

Nyrenoverat badrum på 20 dagar med Bygg & Badrumspartner

Dag 1–3

Vi börjar med ett uppstartsmöte med dig, där vår projektledare och den som ska riva badrummet är med. Sedan river vi badrummet ner till grunden, inklusive alla ytskikt.

Dag 4–5

El- och rörmokaren drar nytt; el till belysning, värmegolv och eluttag med mera samt nytt vatten och avlopp i badrummet.

Dag 6–8

Vår snickare bygger upp badrummet med skivor eller puts och vi gjuter golv samt sänker taket.

Dag 9

El- eller vvs-montören/rörmokaren kommer och monterar den el- eller vattenburna golvvärmen – det beror på vad du har valt.

Dag 10

Vi fallspacklar badrummet så att lutningen till golvbrunnen blir korrekt.

Dag 11–16

Vi mäter av fallet till golvbrunnen och börjar sedan arbeta med tätskikten. Plattsättaren kommer och monterar kakel och klinker.

Dag 17–18

Montering av foder, tröskel och inredning samt de två sista strykningarna av taket.

Dag 19

El- och rörmontören kommer för sista gången och kopplar in belysning, golvvärme och vatten.

Dag 20

Slutstädning av badrummet och alla andra rum som kan ha påverkats av renoveringen.


Nedan finner du en video på hur vi jobbar?

Bra att tänka på när du planerar att renovera ditt badrum

  • Det går bra att blanda porslin från olika tillverkare i badrummet.
  • Spegeln eller spegelskåpet bör inte vara bredare än handfatet och tänk på bra belysning.
  • Duschvägg? Ska den vara vikbar, fast, skjutbar, rund eller platsbyggd?
  • Vill du ha en golvstående eller vägghängd toalett?
  • Badkar? Vill du ha ett hörnbadkar med massagefunktion, ett gammaldags med lejontassar eller något helt annat?
  • Vilka blandare vill du ha till duschen, badkaret och tvättstället?
  • Ska handdukstorken vara elektrisk eller vattenburen? Ska den vara diskret eller som ett smycke på väggen.
  • Tänk på att vägghängda möbler gör att badrummet känns större.

Välkommen att kontakta oss med dina funderingar eller sväng förbi vårt kontor i Stockholm för en kopp kaffe. Vi vägleder er gärna och har samarbeten med de största och bästa badrumsleverantörerna. Vi är ett gäng hantverkare som hyser en genuin passion för just badrumsrenovering. Att följa sitt jobb från idé till verklighet, att kunna följa utveckligen av själva renoveringen dag för dag är inget vi tröttnat på eller planerar att tröttna på.

Det må låta klyschigt men vi älskar verkligen vårt jobb, euforin när man står där tillsammans med sina kollegor och med ett leende tittar på sitt färdigställda badrumsprojekt är en eufori som aldrig kommer likna något annat för oss som hantverkare på BobPartner. För att inte tala om spänningen sekunderna innan man för första gången ska se kundens reaktion när vi för första gången ska presentera deras färdigställda nyrenoverade badrum. Läs mer om våra tjänster inom tillbyggnad

10 tips till dig som ska renovera badrum

Den som äger ett hus eller en lägenhet i Stockholm behöver lägga tid och pengar för att renovera sin bostad. En av de vanligaste, och roligaste, uppgifterna man kan göra i renoveringsvägg är att renovera badrum. Badrummet är ett rum i bostaden som används väldigt ofta och ett fint och vackert badrum kan skänka mycket glädje till hela familjen. I den här artikeln ger vi 10 konkreta tips på saker att tänka på inför en badrumsrenovering.

 

1. Bestäm dig för hur mycket pengar du kan avsätta för en badrumsrenovering

 dig för hur mycket pengar du kan avsätta för en badrumsrenovering

Det finns oändligt många saker man kan göra när man vill renovera badrum. Men plånboken räcker inte till allt. Det är viktigt att man innan man tar kontakt med en hantverkare bestämmer sig för hur mycket pengar man är beredd att lägga.
2. Leta upp en erfaren hantverkare

Leta upp en erfaren hantverkare

En vanlig miss när man ska renovera sitt badrum är att man skickar ut en bred offert till en massa hantverkare. Det är inte alltid en bra idé. Av flera skäl. Risken att skicka ut en allt för bred offert är att man får in en massa anbud och så tar man det billigaste. Risken är då att man väljer en hantverkare som inte är särskilt erfaren och som sedan gör ett sämre jobb och använder dåligt material. Gör en ordentlig research och se till att anlita en bra fackman.
3. Mät upp ditt badrum och gör en ritning

Mät upp ditt badrum och gör en ritning

När du väl har hittat en bra hantverkare i Stockholm för en badrumsrenovering så måste du se till att mäta upp ditt badrum så att hantverkaren har möjlighet att bilda sig en uppfattning av badrummet som han eller hon ska renovera.
4. Ta inspiration från andra badrumsrenoveringar

Ta inspiration från andra badrumsrenoveringar

Det kan vara svårt att veta exakt hur man vill ha sitt badrum. Det bästa sättet att få inspiration till hur en badrumsrenovering kan göras är att titta i en tidning om tillbyggnad och olika sidor på internet, för att få kännedom om hur andra har gjort sina renoveringar.
5. Rådgör med en hantverkare om vad som är möjligt för just ditt badrum

Rådgör med en hantverkare

Precis som att det är svårt för en lekman att veta hur man ska bygga ut eller göra en tillbyggnad, så är det svårt att veta precis vad som är möjligt när det gäller att renovera badrum. Säkerställ därför med hantverkaren att det är möjligt att renovera badrum på det sätt som du vill.
6. Anlita bara en hantverkare som har F-skatt

Anlita hantverkare med F-skatt

Om du ska kunna göra ROT-avdrag för en tillbyggnad eller för att bygga ut, så behöver hantverkaren ha F-skattsedel. Samma sak gäller när du anlitar någon för att renovera badrum.
7. Fundera över vilket material du vill använda

Fundera över materialval

Vilket material man ska använda vid en badrumsrenovering är en smaksak. Fundera därför vilket material du tycker passar bäst in i just ditt badrum.
8. Bestäm vilken inredning du vill ha i badrummet du vill ha

Bestäm inredning

Informera hantverkaren om vilken inredning du vill ha i badrummet. Fundera särskilt på vilken kommod du vill ha och om den kräver någon tillbyggnad.
9. Säkerställ att renoveringen är försäkrad

Säkerställ att renoveringen är försäkrad

Det är viktigt att du har ett fullgott försäkringsskydd när du ska renovera badrum, på samma sätt som när du ska bygga ut. Ta alltid kontakt med ditt försäkringsbolag innan du ska bygga ut eller genomföra en badrumsrenovering i Stockholm.
10. Säkerställ att du inte behöver bygglov

Säkerställ att du inte behöver bygglov

I de flesta fall krävs inget bygglov för att renovera badrummet, men om du ska bygga ett helt nytt badrum kan det ibland krävas en så kallad bygganmälan.

Offertförfrågan för hur vi kan renovera ditt badrum

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@bobpartner.se.

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR