Offertförfrågan

Vad kostar det att renovera badrummet?

Ska ni renovera badrummet?

Går ni i tankarna att renovera badrummet? Då har ni kommit helt rätt, vi renovera ett stort antal badrum varje år och har stor erfarenhet av just badrumsrenoveringar. Vi kan hjälpa dig med allt från planering till färdigt badrum. Ni kan köpa all badrumsinredning av oss till förmånliga priser och självklart hjälper vi er med hemleveransen. Läs mer om våra badrumstjänster.

Kostnad för en standard badrumsrenovering

Ett standard badrum med ytan 3 kvadratmeter golv och 20 kvadratmeter vägg brukar sällan understiga 120 000 kr inklusive moms vid max ROT-avdrag. Då är det beräknat med rivning, återställning, kakel & klinker, golvvärme och spotlights. Det blir självklart ett nyckelfärdigt badrum.

Hör gärna av er till oss om ni vill få en exakt offert, vi bokar alltid ett kostnadsfritt hembesök och lämnar sedan en skriftlig offert.

Hos oss kan ni också få hjälp med delbetalning.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@bobpartner.se.

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR