Trygg renovering

Trygg renovering med BOB Partner

GARANTIER:

När vi utför en renovering åt er lämnar vi alltid 2 års garanti och 10 års ansvarstid på vårt arbete.

När står i begrepp att påbörja en renovering så gäller det att välja rätt hantverkare. Var noggranna! Billigast är definitivt inte bäst.  Företaget som renoverar behöver vara anslutna till Byggkeramikrådet och ha alla behörigheter för att få arbeta med tätskikt, elarbeten och rörarbeten. Självklart är vi på Bygg & BadrumsPartner anslutna och arbetar efter branschens alla regler för att säkerställa kvaliteten i arbetet med kombinationen att du som kund ska känna dig helt trygg med din renovering.

När man väljer ett företag är det viktigt att man känner sig trygg, både under renoveringen och med slutresultatet. För att säkerställa att ni som kund ska känna er trygga under renoveringen har vi en extremt nära dialog med er från början till färdigställt projekt. Efter att vi har avslutat projektet, så får ni ett intyg på att allt är fackmannamässigt utfört enligt branschens regler för Tätskikt, El- och VVS-arbeten.

Vårt motto är att ni ska känna er trygga från början av renoveringen till färdigställt projekt.

Vad är då en Trygg renovering? Och varför skall du välja oss? Det är enkelt.
Vi går ”all in”. Hos oss får ni alltid det lilla extra. Det som våra konkurrenter lovar men inte håller, det får ni hos oss. Vi levererar. Vi står till förfogande med service och kunskap hela vägen. Det är det vi kallar för Trygg renovering.

TRYGG RENOVERING: 

  • Fast pris
  • Alla behörigheter
  • Fast tidsplan
  • Dedikerad projektledare
  • 2 års garanti
  • 10 års ansvarstid
  • Kostnadsfri offert
  • Skriftligt avtal med Hantverkarformulär 14
  • Maximalt ROT-avdrag
  • Enbart betalning efter utförda moment

 

Vanliga frågor:

Tidsåtgång
Inför varje renovering får du som kund en fast tidsplan som vi alltid skriver in i avtalet.

Arbetstider
Vi vill ha tillgång till arbetsplatsen mellan kl.07:00 och 16:00 om inget annat avtalas.

Behörighet
Vi har alla behörigheter som krävs för att kunna utföra ett fackmannamässigt arbete.

Analys
Vi analyserar ditt behov och utifrån det presenterar vi den bästa lösningen för dig. Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök där vi ser fram emot att hjälpa er med er byggnation och leverera en kostnadsfri offert.

Betalning
Vi presenterar alltid en betalningsplan för dig som kund. Betalningsplanen är utformad så att du som kund inte betalar något i förväg. Det vill säga att du betalar endast efter utfört arbete. Betalningsplanen framgår alltid i avtalet.

ROT-avdrag
Du som kund har rätt att dra av 30 procent av arbetskostnaden. Den sammanlagda skattereduktionen för ROT-arbete får inte överstiga 50 000 kr/person oavsett köparens ålder. Hör gärna med skatteverket om du har rätt till ROT-avdrag.

Offert
Efter vårt besök får du alltid en skriftlig offert per mail. Offerten ligger som grund för det kommande avtalet.

Fast pris
Vi lämnar alltid ett fast pris på det önskade arbetet, där vi inkluderar byggmaterial, transporter och arbetstimmar.

Besiktning
Efter varje avslutat projekt ser vi tillsammans över arbetet för att kvalitetssäkrar slutresultatet.

Varmt välkomna till en trygg och pålitlig byggfirma. Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

08-400 263 00

Bygg & BadrumsPartner

Behörigheter, certifikat och försäkringar

Våra hantverkare har  givetvis alla behörigheter och certifikat –  Byggkeramikrådet, Plattsättningsentreprenörers Riksförbund, Elsäkerhetsverket, Säkervatten samt ansvarsförsäkring hos IF. Med detta kan ni känna er trygga med att er renovering utförs helt enligt alla gällande branschregler.

https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/behörigt_våtrum.jpg
https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/Per.jpg
https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/Elsäkerhetsverket.jpg
https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/säkert_vatten.jpg
https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/IF_försäkring.jpg

Vi som hjälper dig

Vi på Bygg & BadrumsPartner har en gedigen erfarenhet inom byggbranschen och har efter flera år lärt oss hur ett bygg projekt skall skötas – hela vägen. Att genomföra byggprojekt från idé till verkligen tillsammans med er som kund är det roligaste vi vet, och vi är bra på det vi gör. Kontakta gärna oss om ni har några frågor eller behöver hjälp med er byggnation. Vi är byggföretaget som faktiskt sätter kunden i fokus och är med er hela vägen! Ska du renovera ditt badrum – läs mer här.

Hubert Peksyk, Projektledare

Lukasz Stepien, Tekniker

Slawomir Kluska, Tekniker

Pawel Bielecki, Tekniker

HUR GÅR DET TILL NÄR DU ANLITAR OSS?

Frågorna är ofta många när man ska anlita en byggfirma till en renovering. I den här filmen berättar var kollega Eddie om alla stegen som ni behöver ha koll på!

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@bobpartner.se.

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR