Offertförfrågan

TRYGG RENOVERING MED BOB PARTNER

GARANTI

 När vi utför en renovering åt er lämnar vi alltid 2 års garanti och 10 års ansvarstid på vårt arbete. Plus att vi har utvecklat ett eget trygghetskoncept, för att du som kund ska känna att du har valt en stabil och pålitlig partner som finns med i alla led av ditt byggprojekt.

Konceptet har vi döpt till ”Trygg renovering” som i korthet går ut på att:

  • du får ett fast pris
  • du får en fast tidsplan
  • du får en dedikerad projektledare
  • du får 2 års garanti
  • du får 10 års ansvarstid
  • du får en kostnadsfri offert
  • du får ett skriftligt avtal med Hantverkarformulär 14
  • du får maximalt ROT-avdrag
  • du endast betalar efter utförda moment

Och självklart har vi alla behörigheter som krävs för att få arbeta med tätskikt, el- samt rörarbeten och vi följer alla branschregler för att säkerställa kvaliteten i varje enskilt projekt.

Vårt motto är att du ska känna dig trygg i varje steg av ditt byggprojekt, oavsett om det handlar om tidplan, kvalitet, branschregler eller pengar. Vi går helt enkelt ”all in” och ger dig det där lilla extra som våra konkurrenter ofta talar om men sällan levererar.

Låter det kaxigt? Bra, för vi tror på det vi gör. Och framför allt tror vi på din vilja att välja trygghet i ett byggprojekt. Läs mer om våra tjänster.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@bobpartner.se.

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR