Offertförfrågan

Rörmontör i Stockholm

Har du en krånglande värmepanna, blandare som behöver bytas eller behöver du kanske konvertera uppvärmningen till ett vattenburet värmesystem? Oavsett vilket, så är du varmt välkommen till oss. Alla typer av VVS-arbeten är en självklar och prioriterad del av vår verksamhet och det spelar naturligtvis ingen roll om du bor i småhus eller lägenhet. Vi hjälper även ett flertal bostadsrättsföreningar med driften av deras VVS-system.

Låt oss vara med och räkna, vi lovar att du inte kommer att ångra dig, på flera sätt. Hos oss får du ett fast pris, en tydlig och fastställd tidplan och en engagerad projektledare som är med dig hela vägen från start till mål.

Vi ser fram emot att hör av dig.

Stort eller litet jobb?

Vi förstår självklart att alla jobb inte kan vara jättestora, så hör av dig även om du känner att du kanske bara behöver hjälp med en mindre detalj. Alla jobb är viktiga och VVS-arbeten ska man alltid låta en auktoriserad firma ta hand om – oavsett hur stora eller små de än är. För att dra med ett exempel när det kommer till ämnet rörfirmor samt hantverket rörmokare, så har efterfrågan gällande detta typ av hantverk ökat lavinartat de senaste åren runt om i Stockholm men framför allt i områden som Tyresö, Nacka, Järfälla, Huddinge med flera andra orter.

Det är vanligt att rörfirmor verksamma i dessa områden börjat med något som heter jourverksamhet. Detta innebär att dessa VVS-montörer kan med ett mycket kort varsel infinna sig på platsen där kunden ifråga står med sitt problem oavsett vilken tid på dygnet det gäller.

Vi kan hjälpa dig med allt från termostatbyte, droppande rör och trasiga WC-stolar till kalla element, lågt vattentryck och golvvärme.

KOLLA IN VAD DU BEHÖVER HA KOLL PÅ

DET KAN UPPSTÅ MÅNGA FRÅGOR NÄR MAN SKA ANLITA EN BYGGFIRMA. I DEN HÄR FILMEN BERÄTTAR VÅR KOLLEGA EDDIE OM ALLA VIKTIGA STEG.

Exempel på andra saker som vi kan hjälpa dig med

  • Montering av värmepump
  • Läckande rör
  • Nyinstallationer
  • Fastighetsservice
  • Pannbyten
  • Renovering
  • Sönderfrysta rör
  • Rördragning
  • Montering av disk- och tvättmaskin
  • Servicejobb i olika storlekar

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@bobpartner.se.

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR