Offertförfrågan

Renovera duschrum
i Stockholm med omnejd

Duschrummet är ett av hemmets absolut mest utsatta rum – därför är det oerhört viktigt att duschrummet är konstruerat på ett korrekt sätt.   När ni renoverar duschrummet med oss kan ni vara säkra på att det blir efter branschens alla regler och fackmannamässigt utfört. Renoverar ni med oss så intygar vi att alla våra hantverkare som vistas i ert duschrum är behöriga enligt respektives branschorganisation. Duschrummet är även en väl gjord investering i ert hem det höjer inte bara värdet på er bostad utan skapar även en mycket trevligare hemmiljö.

 

VARFÖR NI SKA VÄLJA OSS:

Vi är en byggfirma i Stockholm som sätter våra kunder i centrum! Det viktigaste för oss är att du som kund ska känna dig trygg i byggprocessen från början till slut. När du anlitar oss för ditt byggprojekt kan du alltid känna dig trygg då vi erbjuder fast pris, fast tidsplan samt en dedikerad projektledare för din renovering. Vi lämnar även 2 års garanti och 10 års ansvarstid på vårt arbete.

KEN LINDEKRANTZ, KUNDANSVARIG

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@bobpartner.se.

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR