Offertförfrågan

Renovera badrum i Stockholm!

Låt Bygg & BadrumsPartner vara med och räkna på ert badrum. Vi kan med stolthet säga att vi är specialister på badrumsrenoveringar. Vi bygger, renoverar och inreder badrum i hela Storstockholm med omnejd. Det är faktiskt något av det roligaste vi vet – att just renovera badrum! Hos oss får ni alltid ett fast pris, en fast tidplan och en engagerad projektledare. Skicka in en förfrågan till oss så kontaktar en av våra kundansvarigt er – det kostar aldrig att fråga!  Tycker ni att offerten ser intressant ut så är vi med er hela vägen – från första besöket till ert färdigt badrum.

Vi vet att kommunikation i kombination med skickligt hantverk är nyckeln till en riktigt trygg renovering.

Vi hjälper er gärna med inköp av kakel, klinker och inredning till förmånliga priser och självklart levererar vi det hem till er!

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök så ser vi hur vi kan hjälpa er med att renovera ert badrum.

HUR EN BADRUMSRENOVERING I STOCKHOLM MED OMNEJD GÅR TILL –  4 ENKLA STEG

1. Innan vi börjar att renovera ert badrum skriver vi ett avtal utformat av Konsumentverket även kallat Hantverksformulär 14 där vi bland annat avtalar om en fast tidsplan, fast pris och vem er projektledare kommer att bli.

2. Därefter har vi ett uppstartsmöte då vi ritar upp hela badrummet med väggar, golv, tak och inredning för att säkerställa att vi har all information för att badrummet ska bli precis som ni vill. Projektledaren, snickaren, rörmokaren samt elektrikern är även med på uppstartsmötet för att få ta del av all information och för att ni ska känna er helt komfortabla med att allt utförs exakt som ni önskar.

3. Efter uppstartsmötet börjar vi direkt med själva renoveringen, när badrummet är utrivet kontrollerar vi alltid att det inte finns någon fukt innan vi går vidare med  byggnation av badrummet.

4. När badrumsrenoveringen är färdig träffas vi alltid hemma hos er för en genomgång av ert nya badrum.  Då passar vi även å att göra en utförlig besiktning av badrummet tillsammans med er. Detta är även ett utmärkt tillfälle att ställa frågor om ert nya badrum. När slutbesiktning är gjord kommer er kontaktperson hem till er för att ha ett avslutningsmöte där vi ännu en gång säkerställer att ni är nöjda med badrumsrenoveringen samt lämnar över Kvalitetsdokumentet och Säker Vattendokumentet.

GARANTIER:

När vi renoverar ett badrum åt er lämnar vi alltid 2 års garanti och 10 års ansvarstid på vårt arbete.

När man renoverar sitt badrum gäller det att välja rätt hantverkare. Företaget som renoverar badrummet behöver vara anslutna till Byggkeramikrådet och ha alla behörigheter för att få arbeta med tätskikt, elarbeten och rörarbeten. Självklart är vi på Bygg & BadrumsPartner anslutna och arbetar efter branschens alla regler för att säkerställa kvaliteten i arbetet i kombination med att du som kund ska känna dig trygg

Vi vet att en badrumsrenovering är en stor investering. Därför är det viktigt att du som kund  känner dig trygg under hela renoveringen. Vi på BOB Partner har därför en väldigt nära dialog med er från början till färdigställt projekt. Efter avslutad badrumsrenovering så får ni ett intyg på att allt är fackmannamässigt utfört enligt branschens regler för Tätskikt, El- och VVS-arbeten.

Hos oss får du alltid det där lilla extra. Varmt välkommen till en Byggfirma med omtanke.

TRYGG RENOVERING I STOCKHOLM: 

  • Fast pris
  • Alla behörigheter
  • Fast tidsplan
  • Engagerad projektledare
  • 2 års garanti
  • 10 års ansvarstid
  • Kostnadsfri offert
  • Skriftligt avtal med Hantverkarformulär 14
  • Maximalt ROT-avdrag
  • Enbart betalning efter utförda moment

Se ett urval av våra renoverade badrum

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@bobpartner.se.

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR