Offertförfrågan

Referensprojekt Totalrenovering

Totalrenovering Råvind

I Bromma ligger ett pittoreskt bostadshus byggt på 1920-talet. Högst upp bland träd och takåsar skulle den sista delen på fastighetens ursprungliga råvind färdigställas och en våning om 65m2 skapas. Vi på Bygg & BadrumsPartner fick äran att vara med och från en råvind skapa en mindre men välplanerad drömvåning om 2 rum och kök. Den tomma råvinden förvandlades till ett härligt våningsplan med fantastiskt ljusinsläpp och en magnifik utsikt. Ett projekt att bita i och något utöver det vanliga.

Läs mer

Totalrenovering Trosa

Det är inte omöjligt att göra ett gammalt hus till ett nytt!

Läs mer
Renovering i Södertälje - överblicksbild

Ombyggnad Södertälje

Här har vi hjälpt vår kund med att höja taket i deras kök och vardagsrum. Vi började med att riva ner det befintliga innetaket som hade en takhöjd på 2,20 cm. En av våra konstruktörer kopplades in för att räkna ut spännvidden som i detta fall var hela 8 meter sedan stöttade vi upp det befintliga takstolarna för att kunna montera limträbalken i nocken. Efter att limträbalken var monterad isolerade vi taket samt fällde in spotlights för att få ett riktigt bra ljus.

Läs mer

Vi som hjälper dig

Vi på BOBPARTNER har en gedigen erfarenhet och vet hur ett byggprojekt ska skötas – hela vägen. Att genomföra projekt från idé till verklighet tillsammans med dig som kund är det roligaste vi vet och vi är bra på det vi gör. Kontakta gärna oss om ni har några frågor eller behöver hjälp med er byggnation.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@bobpartner.se.

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR