Offertförfrågan

Referensprojekt Kök

Köksrenovering Stockholm

Köksrenovering Södertälje

Här har Bygg & BadrumsPartner fått förtroendet att montera ett kök från IKEA. Köket var från 60-talet och hade ingen vidare förvaring, kunden bestämde sig för att göra om köket för att förbättra förvaringsutrymmet samt arbetsytorna. Denna renovering tog 3 veckor och vi rev ner det befintliga köket, målade väggar samt tak och monterade det nya köket. Vi hjälpte kunden från planering till färdigt kök, vi tillhandahöll elektriker, snickare, plattsättare, målare och rörmokare. Köksrenoveringar är vår grej!
Vi vill tacka er för ert förtroende och för att ni valde Bygg & BadrumsPartner för er köksrenovering!

Läs mer
Köksrenovering i Hägersten - överblicksbild på köksluckor

Köksrenovering Hägersten

Se bilder på denna köksrenovering i Hägersten.

Läs mer
Köksrenovering i Alvik - överblick på kök

Köksrenovering Alvik

Se bilder på denna köksrenovering i Alvik.

Läs mer

Vi som hjälper dig

Vi på BOBPARTNER har en gedigen erfarenhet och vet hur ett byggprojekt ska skötas – hela vägen. Att genomföra projekt från idé till verklighet tillsammans med dig som kund är det roligaste vi vet och vi är bra på det vi gör. Kontakta gärna oss om ni har några frågor eller behöver hjälp med er byggnation.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@bobpartner.se.

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR