Offertförfrågan

Totalrenovering av råvind

Det tog 4 månader för oss och våra partners att färdigställa lägenheten som blev mycket trivsam med ett öppet kök och en generös takhöjd. Att få vara med att tänkta till, projektera och skapa ett boende av tom yta är oerhört roligt. Våningen blev personlig och charmig med alla dessa vinklar och vrår. Takhöjden skiftade från 3 meter på vissa stället till 2.20 på andra. Det skapade en härlig och trivsam atmosfär. En våning att längta hem till. Läs mer om renoveringen här. 

Bilder totalrenovering råvind

Vi som hjälper dig

Vi på BOBPARTNER har en gedigen erfarenhet och vet hur ett byggprojekt ska skötas – hela vägen. Att genomföra projekt från idé till verklighet tillsammans med dig som kund är det roligaste vi vet och vi är bra på det vi gör. Kontakta gärna oss om ni har några frågor eller behöver hjälp med er byggnation.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@bobpartner.se.

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR