Offertförfrågan

Tillbyggnad - Utbyggnad med Bygg & Badrumspartner i Stockholm

Här fick Bygg & BadrumsPartner förtroendet att utföra en utbyggnad med tillhörande carport. Kunden var i behov av ett extra rum och ville samtidigt inte flytta från detta otroligt fina område. Här har vi byggt ut huset med ett 10 kvadratmeter stort rum som tillhör bostadsdelen och en carport på 3×4 meter. Den här tillbyggnaden har en gjuten platta och stommen är byggd av trä. Allt är gjort i lösvirke och efter arkitektens samt konstruktörens ritningar. På taket har vi monterat ett falsat plåttak likt befintligt hus.

Vi vill tacka er för ert förtroende och för att ni valde Bygg & BadrumsPartner för er tillbyggnad/utbyggnad!


Bygg & Badrumspartner är ett familjeföretag med lång erfarenhet av att arbeta med tillbyggnad samt utbyggnader av hus. Våra skickliga hantverkare åtar sig både större och mindre uppdrag när det gäller att bygga ut, det kan handla om allt från att bygga ett garage till att bygga en takanslutning. Vi arbetar alltid efter fast pris och strävar efter att göra så mycket som möjligt till så låg kostnad som möjligt.

 

Kontakta din hantverkare

  • Max. file size: 128 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 


Anlita Bygg & Badrumspartner för  tillbyggnad/utbyggnad av ditt hus

Det är många familjer i Sverige som väljer att sälja sitt hus på grund av att man har för dåligt med plats. Det är naturligt att ett sådant behov kan uppstå, exempelvis om familjen väntar tillökning. Bygg & Badrumspartners erfarenhet är dock att det i de flesta fall finns goda möjligheter att skapa mer utrymme i sitt hus genom en tillbyggnad. Det finns goda förutsättningar att genom en tillbyggnad skapa ett nytt rum i huset till en förhållandevis låg kostnad. Våra hantverkare har hjälpt många familjer att bygga ut och vi träffar dig gärna över en kopp kaffe för att se vilka möjligheter det finns för dig att bygga ut. Bygg & Badrumspartner har god kännedom om reglerna för tillbyggnad och vi ger dig råd och anvisningar om i vilka fall du behöver ansöka om bygglov och i vilka fall du inte behöver det. Kontakta oss så går vi igenom om hur vi arbetar med utbyggnader på exempelvis hus såsom tillbyggnader av takanslutningar.


Vi skapar nya ytor i ditt hus via exempelvis tillbyggnader av takanslutning

Bygg & Badrumspartner har hjälpt många privatpersoner med tillbyggnad av hus. Det finns flera sätt att skapa fler ytor i ditt hem. Ett sätt att bygga ut ett hus på är att förlänga husets kropp, det är ett bra sätt att skapa nya rum på ett symmetriskt sätt och till en försvarbar kostnad. Det räcker med att förlänga huset med några meter för att du ska kunna skapa flera nya rum. Vi kan även hjälpa dig att bygga ut huset på höjden, det vill säga genom att lägga till en våning. Det är en bra metod, särskilt om du har en liten tomt. Vi erbjuder en helhetslösning kring utbyggnad. Ordet helhetslösning kan låta som ett slitet uttryck – men vi menar vad vi säger. Bygg & Badrumspartner tar hand om din tillbyggnad från projekteringsstadiet till slutfört arbete, vi köper in nödvändigt material och hjälper dig med kringarbeten såsom hus utbyggnad alternativt installation av en takanslutning. Du kan även köpa en takanslutning via någon av våra samarbetspartners till en rimlig kostnad. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor om takanslutning alternativt utbyggnad av hus.


Bygg & Badrumspartner hjälper dig att bygga ett snyggt och funktionellt garage

Det är många husägare som vill ha hjälp med utbyggnad av ett garage eller helt enkelt bygga ett garage från grunden. I ett garage är bilen skyddad mot regn, snö och slask och dessutom minskar risken för stöld avsevärt. Bygg & Badrumspartner hjälper privatpersoner med att bygga ett garage. Vi har god erfarenhet av att bygga såväl små som stora garage och bygger garaget utifrån de önskemål som kunden har. Vi kan även hjälpa till att bygga ett elektriskt garage som kan öppnas och stängas genom en fjärrkontroll eller genom en app i din mobiltelefon.

Bilder på tillbyggnad i Tullinge

Vi som hjälper dig

Vi på Bygg- och BadrumsPartner har en gedigen erfarenhet och vet hur ett byggprojekt ska skötas – hela vägen. Att genomföra projekt från idé till verklighet tillsammans med dig som kund är det roligaste vi vet och vi är bra på det vi gör. Kontakta gärna oss om ni har några frågor eller behöver hjälp med er byggnation.

Reza Noorani, Kundansvarig

HUR GÅR DET TILL NÄR DU ANLITAR OSS?

Frågorna är ofta många när man ska anlita en byggfirma till en renovering. I den här filmen berättar var kollega Eddie om alla stegen som ni behöver ha koll på!

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@bobpartner.se.

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR