Offertförfrågan

Ombyggnad Södertälje

I Södertälje har vi hjälpt vår kund med att höja taket i deras kök och vardagsrum. Vi började med att riva ner det befintliga innetaket som hade en takhöjd på 2,20 cm. En av våra konstruktörer kopplades in för att räkna ut spännvidden som i detta fall var hela 8 meter sedan stöttade vi upp det befintliga takstolarna för att kunna montera limträbalken i nocken. Efter att limträbalken var monterad isolerade vi taket samt fällde in spotlights för att få ett riktigt bra ljus. Vi rekommenderar verkligen spotlights då de tar oerhört lite plats, ger ett väldigt bra ljus och samtidigt går att dimra ner för att få en lugn och harmonisk stämning. Den här ombyggnationen tog 2 veckor och anledningen till att kunden ville höja taket var att få en ny rymd och känsla i rummet. Visst blev det fint? Känns som ett helt annat rum nu när takhöjden är 3,5 meter. Vilken skillnad!

Vi vill tacka er för ert förtroende och för att ni valde Bygg & BadrumsPartner för er ombyggnation!

Bilder på ombyggnad i Södertälje

Vi som hjälper dig

Vi på BOBPARTNER har en gedigen erfarenhet och vet hur ett byggprojekt ska skötas – hela vägen. Att genomföra projekt från idé till verklighet tillsammans med dig som kund är det roligaste vi vet och vi är bra på det vi gör. Kontakta gärna oss om ni har några frågor eller behöver hjälp med er byggnation.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@bobpartner.se.

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR