Offertförfrågan

Badrumsrenovering Hägersten

Här har vi på Bygg & BadrumsPartner renoverat ett badrum med en modern touch. Badrummet färdigställdes i slutet av 2016 och vi började med att riva ut det befintliga badrummet för att sedan återuppbygga allt igen efter dagens byggnormer. I detta badrum som är placerat på övre plan bytte vi ut alla avloppsrör i golvet samt den stående stammen som går ner i källaren. Kunden har valt spotlights i taket med tillhörande dimmer för att få ett riktigt bra ljus. Värmegolv monterades i golvet som värmekälla och innan renoveringen hade kunden ett vattenburet element som tog för mycket plats och samlade damm. Detaljerna är smakfulla och badrummet blev riktigt elegant.

Vi vill tacka er för ert förtroende och för att ni valde Bygg & BadrumsPartner för er badrumsrenovering!

Bilder på badrumsrenoveringen i Hägersten

Vi som hjälper dig

Vi på BOBPARTNER har en gedigen erfarenhet och vet hur ett byggprojekt ska skötas – hela vägen. Att genomföra projekt från idé till verklighet tillsammans med dig som kund är det roligaste vi vet och vi är bra på det vi gör. Kontakta gärna oss om ni har några frågor eller behöver hjälp med er byggnation.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@bobpartner.se.

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR