Offertförfrågan

Badrumsrenovering i Enskede

I Enskede bor Susanne och Jan  som välkomnar mig in i deras hem –  en oerhört pittoresk och hemtrevlig villa.
Paret flyttade till huset 1986 –  i ett hus som då var moderniserat på 70-talet.
Bygg & BadrumsPartner fick den stora äran att utföra badrumsrenoveringen av badrummet som är beläget på övervåningen.

Badrummet som då endast var en toalett med handfat, renoverades av paret 1991. De gamla grå Perstorpsplattorna revs ner och ersattes med fyrkantigt 15×15 kakel med en tidstypisk kakelbård i grått och rosa. Det var väldigt populärt på slutet av 80- och början av 90-talet. En dusch installerades i det minimala badrummet om ca 3 m2. Samtidigt med badrumsrenoveringen byggdes en trevlig veranda och så gjordes även en köksrenovering.

Genom sitt tidigare arbete hade Jan fått kännedom om Bygg & BadrumsPartner och beslutade sig för att ta in offert. Han tog även in en offert från en annan helt oberoende firma. Det skiljde ganska exakt 1400 SEK mellan offerterna och då till de andras favör. Men Jan kände ett enormt förtroende för bröderna Ken och Carl och de där pengarna som skiljde var små i sammanhanget. Intryck och förtroende betyder mer.

Jan serverar det nybryggda kaffet och vi slår oss ner runt köksbordet.

”En badrumsrenovering är ett jätteprojekt och en verkligt stor renovering, men jag upplevde den som minimal. Bygg & BadrumsPartner gjorde verkligen allt för att det skulle rulla på och vara smidigt under byggnationen. De plockade undan efter sig, höll snyggt och det var bara helt fantastiskt, jag har aldrig upplevt en sån smidig renovering tidigare.” berättar Susanne.

Jan nickar instämmande och berättar att det under den månade renoveringen pågick endast var en dag som de inte hade hantverkare på plats. Men detta var schemalagt och de visste om det sedan tidigare. I övrigt så var Bygg & BadrumsPartner på plats fem dagar i veckan mellan 07:00-16:00.

”Killarna höll rent hela tiden. De började med en ordentlig skyddstäckning för att eliminera slitage. Vi har en ganska nylagd ektrappa upp till övervåningen där badrummet finns och det hade ju varit tråkigt att få den sönderrepad.  Skyddstäckningen gjordes verkligen grundlig och hantverkarna städade efter sig varje dag och höll rent och snyggt efter sig.  Det var inte särskilt dammigt i huset ens. De dammsög, plockade ihop och dammade efter sig dagligen. De hade också plastat och täckt alla dörrar in till övriga rum på övervåningen. ” säger Jan.

”Vi är helnöjda, ja bortsett från att det är alldeles för dyrt, skrattar Jan, men det är ju inte Bygg & BadrumsPartners fel. Det är ju alldeles för dyrt över lag. Man kan bara konstatera att det ÄR DYRT att renovera badrum och med tanke på att jag tog in två helt oberoende offerter och det skiljde så lite –  inte ens 1% i prisskillnad  – så visar ju det att Bygg & BadrumsPartner ligger rätt i pris. Priserna har dragit iväg helt enkelt. Det är också många olika hantverkare involverade, snickare, rörmokare, elektriker och plattsättare och alla skall ha betalt för sina jobb.
Före rot så kostade detta badrummet ca 220 000:-, och det är 3m2.” berättar Jan.

Kaffet är slut och vi lämnar det hemtrevliga köket och går en trappa upp för att titta på badrummet. I trapphallen möter oss pampiga trofféer av olika slag, alla är Jans verk.

Susanne och Jan valde att hålla sig ganska neutralt i färgvalet just  för att det skall vara acceptabelt om 10 år också. Tidlöst är klokt.

Badrummet är verkligen otroligt snyggt och smakfullt inrett. Litet men onekligen välplanerat.
Golvet har plattor och kakel från Konradsson.
Under takfönstret har en snygg hylla med inbyggd lådhurts platsbyggts och hyllan pryds med svart granit.

Planlösningen i badrummet är densamma som innan. Badrummet är litet, endast 3 m2. Sen är det begränsat och går inte att göra så mycket annorlunda då badrummet dessutom har ett snedtak med takfönster. Takfönstret bytte Bygg & BadrumsPartner  till ett nytt. Dessutom är alla vitvaror även utbytta. Handfatet som är väldigt snyggt i lantlig stil är smalare än det ursprungliga och har generösa lådor som sväljer en hel del förvaring. Toaletten är snyggt placerat i en hörna även den placeringen är genomtänkt för att skapa mer rymd i det lilla badrummet.  Duschväggarna hade Susanne och Jan köpt in något år tidigare och var fräscha så de fick vara kvar.

Spegeln hade paret letat länge efter, men de hade tur och hittade denna i en fyndhörna som hade varit som skyltex och blev mycket nöjda med inköpet. Den runda spegeln ger ett mjukt intryck och känslan av att badrummet är större än vad det är.  De fina kommoderna kommer från Björbo.

Det är ett vackert välplanerat badrum med en kvinnlig touch.

”Ja, det här är mitt badrum, Jan får duscha där nere i sitt badrum!” säger Susanne och skrattar.

Susanne och Jan har inget att anmärka på utan rekommenderar varmt Bygg & BadrumsPartner som badrumsrenoverare.

”Ja, nu är det dags att renovera köket också, säg till killarna att jag vill ha en offert!”

Det är så roligt att vara ute och besöka nöjda kunder och titta på deras fina badrum.

Tusen tack Susanne & Jan för det trevliga besöket. Hoppas vi ses snart igen!

/Catharina

Badrumsrenovering Enskede

Vi som hjälper dig

Vi på BOBPARTNER har en gedigen erfarenhet och vet hur ett byggprojekt ska skötas – hela vägen. Att genomföra projekt från idé till verklighet tillsammans med dig som kund är det roligaste vi vet och vi är bra på det vi gör. Kontakta gärna oss om ni har några frågor eller behöver hjälp med er byggnation.

Bygg & BadrumsPartner

Behörigheter, certifikat och försäkringar

Våra hantverkare har  givetvis alla behörigheter och certifikat –  Byggkeramikrådet, Plattsättningsentreprenörers Riksförbund, Elsäkerhetsverket, Säkervatten samt ansvarsförsäkring hos IF. Med detta kan ni känna er trygga med att er renovering utförs helt enligt alla gällande branschregler.

https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/behörigt_våtrum.jpg
https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/Per.jpg
https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/Elsäkerhetsverket.jpg

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@bobpartner.se.

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR