Om oss

Om Bygg & Badrumspartner

Bygg & BadrumsPartner är ett familjeföretag som ägs och drivs av bröderna Ken Lindecrantz och Carl Rofors, vilka också är grundarna till bolaget. De har bägge arbetat hela sitt liv med och inom byggnationer i olika former och senast tillsammans med sin far. Valet att bryta sig loss och gå vidare var ett lätt beslut. Bröderna ville förändra och samtidigt vara självständiga. I juni 2016 tog de steget vidare och således föddes Bygg & BadrumsPartner.

”Man måste ro åt samma håll i det stora hela. Det viktigaste vi har på vårt företag är våra medarbetare. De är våra viktigaste ingredienser till framgång. För att lyckas måste man vara samspelta, ödmjuka, lyhörda och lära sig av sina misstag” berättar Carl Rofors. ”Man kan inte sticka huvudet i sanden om något inte blir som man har tänkt initialt. Man måste ta ansvar, kämpa och samtidigt ha väldigt roligt. Det är något vi har lärt oss.”

”Det här är vår dröm, att med ett fantastiskt samspelt team skapa förändringar och göra skillnad.” säger bröderna i mun på varandra.

”På Bygg & BadrumsPartner har vi valt att i huvudsak fokusera på badrumsrenoveringar samt tillbyggnader”, berättar Ken Lindecrantz. ”Men vi gör givetvis köksrenoveringar och totalrenoveringar också”.

Fördelarna att arbeta tillsammans som bröder är många. Eftersom de är delvis fostrade under samma tak vet de precis hur de skall göra och precis hur de inte skall göra.
Bröderna har valt att jobba efter devisen ”Vi går all in!” Det betyder att man alltid får det lilla extra när man renoverar med dem. Det som deras konkurrenter lovar men inte håller – det får ni hos Bygg & BadrumsPartner och av bröderna Ken och Carl. De levererar och står till förfogande med service och kunskap hela vägen. Det är det som de kallar för Trygg renovering.  Och det är viktigt. För visst kan det hända saker under en renovering. Saker som varken de eller ni som kunder kan påverka. Det är trots allt människor som arbetar och yttre omständigheter under en renovering kan hända.

”Vad som är viktigt här för kunden att veta är att vi verkligen är med hela vägen. Vi slutar inte uppvakta en kund för att kontraktet är signerat, tvärtom! Det är tryggt hela vägen, vi svarar alltid snabbt på sms, mail och i telefonen,” berättar Ken.
”Vi vet av tidigare erfarenheter att många andra byggfirmor tenderar att inta en strutsposition om något inte blir som det ska”. Han fnyser och skakar på huvudet.
”Det kan låta som en floskel – men vi är inte som alla andra. Och vi vill verkligen inte hamna i det klassiska byggfacket. Vi gör skillnad. Vi vill revolutionera och visa att byggare är grymma! Vi levererar  och är pålitliga”, säger Carl.

Att hela tiden sträva efter att vara steget före gör Bygg & BadrumsPartner till ett tryggt val. Bolaget jobbar kontinuerligt med att utveckla och driva bolaget framåt för att ligga i topp. Deras samarbetspartners har givetvis alla adekvata dokument för att få göra renoveringar och de är måna om att hela tiden uppdatera sig och följa marknaden.

”Det viktigaste av allt är också att vi har himla kul tillsammans. Vi är ett glatt och ödmjukt gäng. Prova själva!” säger Ken.

Ja gör det – skall du renovera hus, badrum eller kök, bygga ut eller bygga till – Prova Bygg & BadrumsPartner – företaget som renoverar med trygghet och glädje!

Här kan ni läsa om hur deras kunder upplever Bygg & BadrumsPartner

Bygg & BadrumsPartner

Behörigheter, certifikat och försäkringar

Våra hantverkare har  givetvis alla behörigheter och certifikat –  Byggkeramikrådet, Plattsättningsentreprenörers Riksförbund, Elsäkerhetsverket, Säkervatten samt ansvarsförsäkring hos IF. Med detta kan ni känna er trygga med att er renovering utförs helt enligt alla gällande branschregler.

https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/behörigt_våtrum.jpg
https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/Per.jpg
https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/Elsäkerhetsverket.jpg
https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/säkert_vatten.jpg
https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/IF_försäkring.jpg

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@bobpartner.se.

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR