Offertförfrågan

Om BOBPARTNER

– Vi är ett familjeföretag, men familjen är mycket större än bara jag och brorsan, säger Ken Lindecrantz. Helt rätt, fyller Carl Rofors i och fortsätter: – Alla våra medarbetare är en del av familjen och tillsammans går vi ”all in” i alla våra projekt.

Och just devisen ”all in” ramar verkligen in vad familjeföretaget BOBPARTNER står för. En kund ska alltid få det där lilla extra, det som konkurrenterna ofta lovar men sällan håller …

Men vad betyder det egentligen?  – För oss betyder det allt, säger Ken och fortsätter: det handlar helt enkelt både om det stora och det lilla i ett projekt. Hos oss kan en kund vara lika trygg med att vi är med hela vägen, som att vi faktiskt svarar i telefon eller på mejl och sms, så fort vi bara hinner. ”Det lilla extra” har varit viktigt för oss ända sedan vi startade.


Kontakta din hantverkare


Bröderna är i princip födda rakt in i byggbranschen. Och sannolikt är det just deras långa erfarenhet av branschen, som har fått dem att sätta en lite annorlunda prägel på företaget.

– Det här kanske låter som en floskel, säger Carl. Men vi vill inte vara som alla andra och hamna i det klassiska byggfacket. Vi vill göra skillnad och visa att byggare är grymma! Det spelar ingen roll om vi renoverar ett kök, bygger ett badrum eller totalrenoverar ett hus, det ska vara kvalitet, tillgänglighet och trygghet rakt igenom, avslutar Carl.

Bröderna har till och med satt ett namn på kombinationen av kvalitet-tillgänglighet-trygghet, som ganska exakt beskriver vad det handlar om: ”Trygg renovering”.

Men ”Trygg renovering” har en dimension till, berättar Ken. – När allt är frid och fröjd i ett projekt så kanske inte tryggheten är det första man tänker på … Men det kan ju hända saker under en renovering, saker som varken vi eller kunden kan påverka och då spelar plötsligt trygghet och kommunikation en avgörande roll.

– Vi pratar med kunden, vi fattar beslut tillsammans med kunden och vi löser problemen tillsammans med kunden, säger Carl. Vi går helt enkelt ”all in”. Och vi har roligt, från den första projektskissen tills renoveringen eller nybygget är klart.

Det är vad BOBPARTNER handlar om. Är du sugen på att handla?

Vi som hjälper dig

Vi på BOBPARTNER har en gedigen erfarenhet och vet hur ett byggprojekt ska skötas – hela vägen. Att genomföra projekt från idé till verklighet tillsammans med dig som kund är det roligaste vi vet och vi är bra på det vi gör. Kontakta gärna oss om ni har några frågor eller behöver hjälp med er byggnation.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@bobpartner.se.

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR