Offertförfrågan

Ombyggnad av råvind

I Bromma ligger ett pittoreskt bostadshus byggt på 1920-talet. Högst upp bland träd och takåsar skulle den sista delen på fastighetens ursprungliga råvind färdigställas och en våning om 65m2 skapas. Vi på Bygg & BadrumsPartner fick äran att vara med och från en råvind skapa en mindre men välplanerad drömvåning om 2 rum och kök.  Den tomma råvinden förvandlades till ett härligt våningsplan med fantastiskt ljusinsläpp och en magnifik utsikt.  Ett projekt att bita i och något utöver det vanliga.

Det tog 4 månader för oss och våra partners att färdigställa lägenheten som blev mycket trivsam med ett öppet kök och en generös takhöjd. Att få vara med att tänkta till, projektera och skapa ett boende av tom yta är oerhört roligt. Våningen blev personlig och charmig med alla dessa vinklar och vrår. Takhöjden skiftade från 3 meter på vissa stället till 2.20 på andra. Det skapade en härlig och trivsam atmosfär. En våning att längta hem till.

Häng med på en rundtur och se hur fint slutresultatet blev. Massor med bilder nedan – missa inte dessa!

Bild på Hallen – före och efter!

Hallen fick fina klinkers i Kolmårdsmarmor. Tidlöst och klassiskt. Dessutom väldigt lätt att hålla rent.

Less is more, istället för traditionell hatthylla hängdes 4 eleganta krokar upp. Resterande kläder döljs bakom en snygg spegelgarderob med garderobssystem från Elfa.

En närbild på det fantastiska marmorgolvet – Kålmordsmarmor!

Genomgående sobra och eleganta materialval som detta vackert vitlutade furugolv. Här med en vy från vardagsrummet in till sovrummet.

Sovrummet får liv med vackert ljusinsläpp och rofyllda grå toner. En plats för avkoppling och vila helt enkelt.

Det eleganta köket kommer från IKEA. Bänkskivor i Carreramarmor där spis och diskho är nedsänkta.

Så snyggt med en nedfälld bänkfläkt från Witt. Smart lösning om du vill bevara rymd och öppenhet. Med ett enkelt tryck fälls fläkten upp.

Välplanerat och trivsamt kök. Notera att Carreramarmorn fortsätter upp på väggen som stänkskydd. Kranen kommer från Tapwell.

Så här såg det ut innan – man kan knappt förstå att det är samma vinkel!

Vitvaror från Electrolux och kyl och frys i borstad chrome – köket från Ikea med fantastisk förvaring.

Samma vy som ovan fast en före bild  – det gäller att utnyttja varenda vrå på ett smidigt sätt.

Närbild på den vackra bänkskivan i Carreramarmor.

En före och efter bild på vyn från Vardagsrum till kök. Vilken skillnad!

Vy mot det lilla men välplanerade köket från vardagsrummet. De vackra takbjälkarna skapar en ombonad känsla. Och det är roligt att ha bevarat dem från den ursprungliga råvinden.

Takbjälkarna – brunbetsade.

Ytterligare en före och efter bild på renoveringen.

Vardagsrummet. Alla små vrår och vinklar ger rummet en rymd. Burspråket ger ett vackert ljusinsläpp och hela våningen andas ljus.

Badrummet med klinker på både golv och väggar i strl 60×60.  Tvättmaskinen är inbyggd – se bilder nedan på hur det är gjort. Smart sätt att nyttja dödutrymmen.

Duschen är en inbyggnadsdusch och har en snygg avlång golvbrunn. Takduschen kommer från Tapwell.

Här ser ni hur ett dött utrymme kan utnyttjas och tvättmaskinen kan således elegant byggas in i väggen. Både oerhört smart och snyggt!

Inbyggnadsduschen konstrueras – inga utanpåliggande rör utan allt döljs bakom klinkerplattorna.

Slutresultatet blev enastående  – en fantastisk förvandling från råvind i Bromma till en underbar lägenhet iBromma.

Går du i renoveringstankar? Tveka inte att höra av dig till oss på Bygg & BadrumsPartner för en kostnadsfri konsultation.

Vi som hjälper dig

Vi på BOBPARTNER har en gedigen erfarenhet och vet hur ett byggprojekt ska skötas – hela vägen. Att genomföra projekt från idé till verklighet tillsammans med dig som kund är det roligaste vi vet och vi är bra på det vi gör. Kontakta gärna oss om ni har några frågor eller behöver hjälp med er byggnation.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@bobpartner.se.

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR