Offertförfrågan

Ombyggnad av råvind Stockholm

 

I Bromma i Stockholm ligger ett pittoreskt bostadshus från 1920 talet där vi fick möjligheten att från en råvind skapa en mindre men välplanerad drömvåning om 2 rum och kök på totalt 65 m2.  Det här var den sista råvinden som skulle färdigställas.  Högt upp bland takåsarna förvandlade vi en tom råvind till ett härligt våningsplan med fantastiskt ljusinsläpp och en magnifik utsikt.  Ett projekt att bita i och något utöver det vanliga.

Det tog 4 månader att färdigställa lägenheten som blev mycket trivsam med ett öppet kök och en generös takhöjd. Att få vara med att tänkta till, projektera och skapa ett boende av tom yta är oerhört roligt. Våningen blev personlig och charmig med alla dessa vinklar och vrår. Takhöjden skiftade från 3 meter på vissa stället till 2.20 på andra. Det skapar en härlig atmosfär. Se så fint slutresultatet blev.

 

 

 

Vi som hjälper dig

Vi på BOBPARTNER har en gedigen erfarenhet och vet hur ett byggprojekt ska skötas – hela vägen. Att genomföra projekt från idé till verklighet tillsammans med dig som kund är det roligaste vi vet och vi är bra på det vi gör. Kontakta gärna oss om ni har några frågor eller behöver hjälp med er byggnation.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@bobpartner.se.

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR