Offertförfrågan

Vill du ha en kostnadsfri offert på ditt byggprojekt?

Vi är ett medelstort företag i Stockholm som har specialiserat oss på badrumsrenoveringar. För oss är det extremt viktigt att ta hand om våra kunder, skapa en personlig kontakt samt bygga långvariga relationer. Ungefär 70 % av våra nya kunder är enbart rekommendationer från tidigare kunder och så vill vi att det skall förbli. Kontakta gärna oss om du vill boka ett hembesök för att få en första offert.

Offertförfrågan

Fyll i informationen och beskriv vad du vill ha hjälp med så kontaktar vi dig inom kort!

Carl Råd, Projektledare

_________________________

Carl jobbar som projektledare hos på BOBPARTNER och tar hand om er badrumsrenovering!

Ken Lindekrantz, Kundansvarig

_________________________

Ken jobbar hos oss som kundansvarig inom badrumsrenoveringar & köksrenoveringar. Vill du ha experthjälp med ditt byggprojekt är det någon av våra kundansvariga du ska prata med. Skicka in en förfrågan så kommer någon av våra kundansvariga hem till dig för att lämna en kostnadsfri offert.

Hubert Peksyk, Projektledare

_________________________

Hubert jobbar som projektledare hos på BOBPARTNER och tar hand om er badrumsrenovering!

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@bobpartner.se.

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR