Offertförfrågan

Dusch

Det finns idag ett brett utbud och sortiment på marknaden av olika typer av duschar. En mängd olika modeller och lika många varumärken.

Har du tänkt igen om vad för typ av dusch du vill ha i ditt badrum?

Kanske en lyxig takdusch om placeringen tillåter?

Bestäm först bara duschen skall placeras. Har du en hörna så blir det naturligt med en duschhörna. Annars kan man installera en duschkabin och de finns i en mängd olika varianter allt från lyxig ångbastu med stol som streamar musik via bluetooth till budgetvarianter.

Idag kan man i princip få vilken dusch man vill. Dusch med ångfunktion, duschar med inbyggda speglar, tonade glas, munstycken som strilar som regn, ledbelysning med display etc.

Duschen går att platsbygga i princip var som helst bara man ser till att man har dragit rör för vatten och avlopp. Golvbrunnar finns också i en uppsjö och det finns många trendiga och diskreta brunnar som kan installeras idag. Den platsbyggda duschen kan kombineras med glasdörrar eller klassiskt duschdraperi om man hellre vill det.

Vi på Bygg & BadrumsPartner har byggt otaliga badrum och har känsla och kunskap om hur just du får ditt badrum med den perfekta duschen. Varmt välkommen att höra av Dig.

Hos oss får du självklart en kostnadsfri offert!

Vi som hjälper dig

Vi på BOBPARTNER har en gedigen erfarenhet och vet hur ett byggprojekt ska skötas – hela vägen. Att genomföra projekt från idé till verklighet tillsammans med dig som kund är det roligaste vi vet och vi är bra på det vi gör. Kontakta gärna oss om ni har några frågor eller behöver hjälp med er byggnation.

Bygg & BadrumsPartner

Behörigheter, certifikat och försäkringar

Våra hantverkare har  givetvis alla behörigheter och certifikat –  Byggkeramikrådet, Plattsättningsentreprenörers Riksförbund, Elsäkerhetsverket, Säkervatten samt ansvarsförsäkring hos IF. Med detta kan ni känna er trygga med att er renovering utförs helt enligt alla gällande branschregler.

https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/behörigt_våtrum.jpg
https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/Per.jpg
https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/Elsäkerhetsverket.jpg

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@bobpartner.se.

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR