Delbetala din renovering

BEHÖVER DU HJÄLP MED FINANSIERING AV DITT BYGGPROJEKT?

FINANSIERING UPP TILL 200 000 KR.

 

 

Hur går det till?

I månadsbeloppen ingår ränta, uppläggningsavgift, aviavgift och amortering. Ett standard badrum landar vanligtvis runt 1 495 kr/månad. Vi börjar alltid med att boka ett kostnadsfritt hembesök för att kunna lämnar en offert, därefter kan vi fastställa vad er månadskostnad kommer att bli.

Vi är mycket tacksamma över att vi har fått förtroendet att arbeta med Ecster. Det hjälper oss att kunna erbjuda våra kunder en smidig finansieringslösning.

Tveka inte på att kontakta oss på Bygg & BadrumsPartner om ni har några frågor eller funderingar kring hur denna tjänst går till.

 

Vi som hjälper dig

Vi på Bygg & BadrumsPartner har en gedigen erfarenhet inom byggbranschen och har efter flera år lärt oss hur ett bygg projekt skall skötas – hela vägen. Att genomföra byggprojekt från idé till verkligen tillsammans med er som kund är det roligaste vi vet, och vi är bra på det vi gör. Kontakta gärna oss om ni har några frågor eller behöver hjälp med er byggnation. Vi är byggföretaget som faktiskt sätter kunden i fokus och är med er hela vägen! Ska du renovera ditt badrum – läs mer här.

Projektledare - Ken

Ken Lindekrantz, Kundansvarig

Ken har utfört över 400 badrumsrenoveringar och tillbyggnader med goda resultat och många nöjda kunder. Ken är en helt fantastisk projektledare och många kunder återkommer efter avslutat projekt med nya byggprojekt - det bästa betyg man kan få!

Projektledare - Carl

Carl Rofors, Kundansvarig

Carl har arbetat i byggbranschen som projektledare för flera olika typer av renoveringar med ledorden kvalitét, kundfokus och stort engagemang. Kontakta Carl redan idag om du vill få hjälp eller råd med din framtida ombyggnation.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@bobpartner.se.

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR