Delbetala din renovering

BEHÖVER DU HJÄLP MED FINANSIERING AV DITT BYGGPROJEKT?

FINANSIERING UPP TILL 200 000 KR.

 

 

Hur går det till?

I månadsbeloppen ingår ränta, uppläggningsavgift, aviavgift och amortering. Ett standard badrum landar vanligtvis runt 1 495 kr/månad. Vi börjar alltid med att boka ett kostnadsfritt hembesök för att kunna lämnar en offert, därefter kan vi fastställa vad er månadskostnad kommer att bli.

Vi är mycket tacksamma över att vi har fått förtroendet att arbeta med Ecster. Det hjälper oss att kunna erbjuda våra kunder en smidig finansieringslösning.

Tveka inte på att kontakta oss på Bygg & BadrumsPartner om ni har några frågor eller funderingar kring hur denna tjänst går till.

 

Vi som hjälper dig

Vi på Bygg & BadrumsPartner har en gedigen erfarenhet inom byggbranschen. Vi brinner för att genomföra byggprojekt tillsammans med er. Kontakta gärna oss om ni har några frågor eller behöver hjälp med er byggnation. Vi är byggföretaget som sätter kunden i fokus! Ska du renovera ditt badrum?, läs mer här.

Projektledare - Ken

Ken Lindekrantz, Kundansvarig

I 10 år har Ken utfört över 400 stycken badrumsrenoveringar och tillbyggnader med goda resultat och nöjda kunder. Ken brinner för att ta hand om ditt byggprojekt.

Projektledare - Carl

Carl Rofors, Kundansvarig

Carl har med sina 6 år i byggbranschen arbetat som projektledare för olika typer av renoveringar med ledorden kvalitét, kundfokus och engagemang.