Offertförfrågan

Delbetala din renovering

Behöver du hjälp med finansiering av ditt byggprojekt? Via Ecster, ett dotterbolag till Handelsbanken, kan vi hjälpa dig med finansiering upp till 200 000 kronor.

Så här går det till

Varje månad får du betala ett månadsbelopp som inkluderar ränta, uppläggningsavgift, aviavgift och amortering. Renovering av ett standardbadrum landar vanligtvis runt 1 495 kronor per månad.  Men vi börjar alltid med att göra ett kostnadsfritt hembesök för att se vad det är du vill göra. Sedan lämnar vi en offert, där vi har räknat ut din månadskostnad, beroende på hur mycket du vill låna

Tveka inte att kontakta vår byggfirma om du har några frågor eller funderingar kring hur delbetalning går till.

 

Vi som hjälper dig

Vi på BOBPARTNER har en gedigen erfarenhet och vet hur ett byggprojekt ska skötas – hela vägen. Att genomföra projekt från idé till verklighet tillsammans med dig som kund är det roligaste vi vet och vi är bra på det vi gör. Kontakta gärna oss om ni har några frågor eller behöver hjälp med er byggnation.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@bobpartner.se.

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR