Offertförfrågan

Dags att renovera badrummet?

Går ni i tankarna att renovera badrummet? Då har ni kommit helt rätt, vi renovera ett stort antal badrum varje år och har stor erfarenhet av just badrumsrenoveringar. Vi kan hjälpa dig med allt från planering till färdigt badrum. Ni kan köpa all badrumsinredning av oss till förmånliga priser och självklart hjälper vi er med hemleverans.

Att tänka inför din kommande badrumsrenovering

  1. Försök att ha bilden så tydligt som möjligt över vad du vill ha renoverat och utfört  i ditt badrum. Det är viktigt att tänka på att många företag inte tar med allt i sina offerter och istället kräver en tilläggsbeställning under arbetets gång vilket ni som kund kanske inte har räknat med. Vår filosofi är att ta med allt som behövs göras i badrummet från början så att ni  som kunder kan känna er trygga med att offerten följs genom hela projektet och att några ekonomiska överraskningar inte dyker upp under projektets gång.
  2. Be alltid om en skriftlig offert med tidplan och se till att allt  arbete, material och resor är inkluderat. Hos oss får ni alltid ett fast pris där allt är inkluderat.
  3. Kontrollera noggrant entreprenören genom att ta in referenser, be om deras F-skattsedel och ansvarsförsäkring. Tänk på att om det uppstår en vattenskada i badrummet efter att hantverkaren har utfört sitt jobb och den hantverkare som ni har anlitat inte finns kvar på marknaden och badrummet inte är gjort efter konstens alla regler så riskerar ni att få stå för ett nytt badrum på egen bekostnad. Vi rekommenderar därför alltid att ni anlitar en besiktningsman för en slutbesiktning samt gör enligt ovanstående.
  4. Se alltid till att ni har ett skriftligt avtal på arbetet. Vi skriver alltid ett avtal (Hantverksformulär 14).
  5. Betala aldrig något i förskott, vi lägger alltid upp en betalningsplan där ni betalar efter utfört moment.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@bobpartner.se.

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR