Offertförfrågan

Bygga uteplats Djursholm

Bor du  Djursholm och funderar på att bygga ett uterum? En uteplats skapar ytterligare ett rum – och när vår svenska sommar bjuder till – så är uteplatsen det ställe vi spenderar mest timmar på.
En uteplats kan byggas på oändligt många sätt. Det beror ju förstås på hur förutsättningarna för uteplatsen ser ut. Antingen byggs den i markplan – kallas då oftast för terass eller i nivå med altandörren. För hus byggd på platta är en terass det enda alternativet. Bor du i ett hus med källare, eller i ett suterränghus kan man placera uteplatsen i nivå med altandörren alternativt en trappa ner till terass i markplan. Det är en smaksak. Oftast bygger man med tryckimpregnerat trä, men det finns många olika sorters trä att välja på- Lärkträ, bankirai och cumaro som är brasiliansk teak eller värmebehandat furu – thermowood. Eller varför inte komposit som är en blandning av trä och plast?

Många väljer även att stenbelägga sina terasser men då skall man tänka på att det är ett kallare underlag.

Det viktigaste när du har bestämt dig för att skapa en ny uteplats är att du har en bild klar för dig om vilka funktioner din uteplats skall ha. Det går ju att applicera och bygga in i princip vad som helst.
Exempel är:

Inglasad uteplats
Utekök
Pool
Poolhus
Spabad
Bastu
Öppen spis

Dessutom kan man bygga in spotlights och fräsa in i trallen. Hur vill du att din uteplats skall se ut? Vi kan givetvis hjälpa er med att tänka till och planera er uteplats.

VARFÖR SKALL NI VÄLJA BYGG & BADRUMSPARTNER?

Först och främst – vi sätter alltid våra kunder i centrum. Det här är faktiskt det som skiljer oss åt från många av våra konkurrenter. Vårt engagemang. Vi skyller inte på yttre omständigheter eller på andra. Det är det som gör Bygg och Badrumspartner så unika.  Det viktigaste för oss är att du som kund ska känna dig trygg under hela byggprocessen från början till slut. Du skall känna att du kan kontakta oss med alla frågor. När som helst. Det finns inga dumma frågor. Vi är måna om att vi har en god dialog och att du som kund känner tillit och har förtroende.
När du anlitar oss för ditt byggprojekt kan du alltid känna dig trygg då vi erbjuder fast pris, fast tidsplan samt en entusiastisk och kunnig projektledare för just din renovering. Vi lämnar alltid 2 års garanti och 10 års ansvarstid på vårt arbete. Varmt välkommen med en förfrågan, vi ser med glädje fram emot att höra ifrån dig!

KEN LINDEKRANTZ, KUNDANSVARIG

Bygg & BadrumsPartner

Behörigheter, certifikat och försäkringar

Våra hantverkare har  givetvis alla behörigheter och certifikat –  Byggkeramikrådet, Plattsättningsentreprenörers Riksförbund, Elsäkerhetsverket, Säkervatten samt ansvarsförsäkring hos IF. Med detta kan ni känna er trygga med att er renovering utförs helt enligt alla gällande branschregler.

https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/behörigt_våtrum.jpg
https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/Per.jpg
https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/Elsäkerhetsverket.jpg

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@bobpartner.se.

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR