Offertförfrågan

Bidé

Trendspanare rapporterar om att bidén är på uppgång här i Sverige 2019. Många väljer idag att installera den gamla trotjänaren som har använts sedan 1700-talet. Ordet bidé kommer från Bidet som betyder Ponny på franska. Troligtvis för att man grenslade bidén på samma sätt som en ponny.

Under 70-talet var bidén populär och installerades under många badrum för att bara ett årtionde senare stå helt oanvänd. Antagligen för att vi började använda duschen mer dagligt än vi gjort tidigare.

I syd-, öst- och centraleuropa är bidén väldigt vanlig och många använder den istället för toalettpapper vilket givetvis är mer miljövänligt och oerhört mycket mer hygieniskt.

Förutom intimrengöring kan man använda bidén till att tvätta fötter, rengöra husdjur och småbarn i. Och glöm för sjutton inte att bidén är trendig!

Vi hjälper dig gärna med att planera ditt badrum. Hos oss får du en kostnadsfri offert, vi ser fram emot att höra ifrån dig.

Vi som hjälper dig

Vi på BOBPARTNER har en gedigen erfarenhet och vet hur ett byggprojekt ska skötas – hela vägen. Att genomföra projekt från idé till verklighet tillsammans med dig som kund är det roligaste vi vet och vi är bra på det vi gör. Kontakta gärna oss om ni har några frågor eller behöver hjälp med er byggnation.

Bygg & BadrumsPartner

Behörigheter, certifikat och försäkringar

Våra hantverkare har  givetvis alla behörigheter och certifikat –  Byggkeramikrådet, Plattsättningsentreprenörers Riksförbund, Elsäkerhetsverket, Säkervatten samt ansvarsförsäkring hos IF. Med detta kan ni känna er trygga med att er renovering utförs helt enligt alla gällande branschregler.

https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/behörigt_våtrum.jpg
https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/Per.jpg
https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/Elsäkerhetsverket.jpg

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@bobpartner.se.

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR