Offertförfrågan

BEHÖRIGHETER

 

Våra hantverkare har alla behörigheter och certifikat som behövs för att genomföra renoveringar och tillbyggnationer hemma hos dig. Här ser exempel på behörigheter som vi måste ha för att få utföra godkända entreprenader

-Byggkeramikråd

-Elsäkerhetsverket

-Plattsättningsentreprenörers Riksförening

Tillsammans med en ansvarsförsäkring hos IF Skadeförsäkring, gör våra behörigheter och certifikat att du som kund kan känna dig trygg med att alla arbeten utförs helt enligt gällande branschregler – inklusive full dokumentation.

https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/behörigt_våtrum.jpg

Byggkeramikrådet

Vi är anslutna till Byggkeramikrådet (BKR), vilket säkerställer att alla arbeten utförs fackmässigt enligt Byggkeramikrådets branschregler för våtrum (BBV).

https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/Elsäkerhetsverket.jpg

Elsäkerhetsverket

Elsäkerhetsverket är den myndighet som är ansvarig för tekniska säkerhetsfrågor inom elområdet.

https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/säkert_vatten.jpg

Säkervatten

Vi utför alla vvs-installationer enligt Säkervatten.

https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/Per.jpg

Plattsättnings Entreprenörers
Riksförening

PER, Plattsättningsentreprenörers Riksförening utvecklar tekniskt bra lösningar inom plattsättningsområdet.

Försäkring

IF Ansvarsförsäkring

Vi är ansvarsförsäkrade via IF Skadeförsäkring upp till 10 000 000 kronor.

Vi som hjälper dig

Vi på BOBPARTNER har en gedigen erfarenhet och vet hur ett byggprojekt ska skötas – hela vägen. Att genomföra projekt från idé till verklighet tillsammans med dig som kund är det roligaste vi vet och vi är bra på det vi gör. Kontakta gärna oss om ni har några frågor eller behöver hjälp med er byggnation.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@bobpartner.se.

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR