Offertförfrågan

Badkar

Det finns inget ljuvligare än att krypa ner i ett varmt väldoftande bad. Att bada är avkopplande såväl som välgörande både för kropp och själ. Många anser att ett badrum inte är ett badrum utan ett badkar.

Idag finns det ett enormt utbud av olika typer av badkar. Bubbelbadkar, badkar med lejontassar, badkar med glassidor, fristående badkar, badkar med front, massagebadkar och inbyggda badkar för att nämna några. Många olika modeller, storlekar och med olika funktioner och finesser.

Det finns badkar för anpassade för alla slags behov, små bakar, badkar för flera personer, badkar med halvfront, hemma spabadkar, designbadkar, rundade badkar och djupa badkar.

Det är väl kanske en av de viktigaste sakerna att tänka på – baddjupet. Det är viktigt att man blir omsluten av vattnet och baddjupen ligger på 40-45 centimeter.

En annan sak som man skall ha i åtanke är att badkaret skall anpassas efter åldern på badgästen. Det skall vara lätt att ta sig i och ur och med halkskydd.

De vanligaste badkaren är tillverkade i stål och därefter emaljerat. Dessa badkar är väldig reptåliga. Det finns även badkar som är tillverkade i komposit, akryl & gjutmarmor. Dessa badkar håller värmen bättre än de i stål och emalj och kan också få i roligare former. Fundera också på ytbehandling. Badkaren kan såväl ytbehandlas med ett smutsavvisande medel som gör det enklare att rengöra som att halksäkras för att undvika olyckor.

Vidare bör man fundera på placeringen av badkaret. Har du ett stort eller litet badrum? Skall du även kunna duscha i badkaret? Skall badkaret byggas in eller stå fristående?
Har du tänkte ha ett hemma spa måste ljudnivån på spabadet kontrolleras. Ett bubbelbadkar/hemmaspa kräver en mer komplex installation också.

Hur du än väljer så finns vi här och resonerar gärna med dig. Hos oss får du en kostnadsfri offert!
Varmt välkommen att kontakta oss på Bygg och BadrumsPartner.

Vi som hjälper dig

Vi på BOBPARTNER har en gedigen erfarenhet och vet hur ett byggprojekt ska skötas – hela vägen. Att genomföra projekt från idé till verklighet tillsammans med dig som kund är det roligaste vi vet och vi är bra på det vi gör. Kontakta gärna oss om ni har några frågor eller behöver hjälp med er byggnation.

Bygg & BadrumsPartner

Behörigheter, certifikat och försäkringar

Våra hantverkare har  givetvis alla behörigheter och certifikat –  Byggkeramikrådet, Plattsättningsentreprenörers Riksförbund, Elsäkerhetsverket, Säkervatten samt ansvarsförsäkring hos IF. Med detta kan ni känna er trygga med att er renovering utförs helt enligt alla gällande branschregler.

https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/behörigt_våtrum.jpg
https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/Per.jpg
https://bobpartner.se/wp-content/uploads/2017/06/Elsäkerhetsverket.jpg

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@bobpartner.se.

Bygg och BadrumsPartner Sverige AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR